72 godziny nie minęły bo od niedzieli do środy są 3 doby czyli akurat 72 h :]Witam.
Mecz żużlowy Unibax Toruń - Betard Wrocław miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i odbył się w środe o 20:00.
Czy zgodnie z zasadą 72 godzin powinien być anulowany? Bo mineło właśnie tyle.
Pozdrawiam.
orientuję się ktoś jak rozlicza Tobet w takich sytuacjach będą zwroty czy jakW Norrkoeping zaczął padać deszcz. Sędzia podjął decyzję o zakończeniu pojedynku po dziewięciu biegach.
01.09.2010 19:00 Vargarna - Valsarna (Rider points handicap)orientuję się ktoś jak rozlicza Tobet w takich sytuacjach będą zwroty czy jak
Kolego aż takiego zamętu nie będzie, bo wyobraź sobie, że jeśli mieli by zmieniać kolejność biegów z jego udziałem to i wynik byłby większy na korzyść Zielonki, więc tu zostaje tylko anulowanie jego punktów,a reszta na swoim miejscu, ot tyle sprawiedliwości...Nie wiem jak Buki zareagują na takie jaja... Mecz zakończył się wynikiem 46-44, po sportowej walce a tu taki "klops"... ehh :/ Jeśli będzie to Bukom na rękę to nie zdziwi mnie jak w ogóle wycofają zakłady na rezultat tego spotkania. Bo co teraz, jeśli chodzi o indywidualne zdobycze punktowe zawodników? Skoro wycofano punkty Świdra z wyniku meczu, to powinni też zweryfikować biegi z jego udziałem, heh nieźle...
Napiszemy. Wg mnie to 46-38 wynik oficjalny więc nie powinno być mowy o innym w bukach i tak powinni rozliczyć. Chciałbym wiedzieć jak to Unibet rozliczy jeśli ktoś miał tam taki zakład to dajcie znać panowie!A co z typami z handicapem? Anulują czy uznają wynik po weryfikacji? Ciężko będzie to rozwiązać, aż ciekawy jestem jak to będzie. Jeżeli ktoś będzie już po "rozliczeniu" z bukiem to dla zaspokojenia mojej duszy niech napisze na czym stanęło