lysy-16140
Użytkownik
Jędrzejak - Kościecha(+1) wynik: 2-3 miałem na Jędrzejaka w bet365. Dlaczego zwrot?
dokładnie tak jest w 365, a mecz handicap jest zwrot jeśli rozegranie kolejnych biegów by coś zmieniło, jeśli nie ma to wpływu na wynik to rozliczają normalnieWczoraj podobna sytaucja w Elite League, więc w bet365 wystarczy chyba, że mecz nie zostanie dojechany do końca i pary rozliczają jako zwrot.
Do indywidulanej na pewno są liczone normalne punkty, a do drużynówki to rzebaby sprawdzic ????A powiedzcie mi jak u buków liczone są Jokery do ogólnej punktacji oraz do punktacji zawodnika ???? Dla zawodnika rozumiem, że pojedynczo jak w ligach, ale dla drużyny chyba normalnie x2 ?
Prawdopodobnie Tobet nie zalicza Jokera, tak m.in zrobił Expekt, a co do tego zakładu co się pytałem wcześniej to w Expekt pogrubione są 4 nazwiska czy to oznacza że wszystkie trafione czy też że zwrot ? Niech ktoś da znać jak to stawiał i jak zostało mu rozliczone.Stawial ktos pare Bjerre - Andersen ? w Tobecie ? obydwaj zdobyli po 10 punktow a zaklad jest przegrany ?
Specjalnie przed zawodami sprawdzalem regulamin Tobetu a tam nie ma ani slowa o rozliczania zakladow w DPS.
W zakładach H2h
Kto lepszy Wygrywa ten zawodnik, który uzyska więcej punktów. Punkty bonusowe i jokera nie są uwzględniane. Ta zasada ma zastosowanie tylko do meczów ligowych.
Wiec ?
co znaczy "na plus" bo u mnie policzyli po jakimś do dupy kursie ~0,5 i kasa w dupe :/Coolmen , mi rozliczyli na plus.
Skoro było 4 co miało tyle samo pktów to podzielili te 2.25/4 i wychodzi 0.56co znaczy "na plus" bo u mnie policzyli po jakimś do dupy kursie ~0,5 i kasa w dupe :/