Jakiś czas temu pisałem że SB liczy wszystkie starty. Pytałem na czacie dlatego tego jestem pewienak to jest w Sportingbet z zakładami Grand Prix na liczbę punktów danego zawodnika? Liczą 20 biegów jak Bet365 czy razem z 1/2 i finałem?
Nie znalazłem odpowiedzi ani w regulaminie SB ani na wcześniejszych stronach wątku
Po spojrzeniu na kursy pomyślałem tak samo, ale Gorzów pojedzie tylko dwoma zawodnikami - Iversenem i Kasprzakiem, Zmarzlik dużo straci startując na pozycji seniorskiej. O zwycięstwo gospodarzy będzie bardzo ciężko.Gorzów vs Czewa.
kursy Tobet już wystawił. Uważam, ze kurs 2.5 na Gorzów jest zawyżony. Wystarczy słabszy występ któregoś z Rosjan i Gorzów moze powalczyć o bonus. Bardzo ciekawy mecz a kurs 2.5 na gospodarzy uważam, warty pobrania.
Tobet - ZwrotMiał ktoś z was wczoraj jakąkolwiek parę z Jonssonem? Jak wam to rozliczono i jaki buk?
Wg mnie zawodnik nie był wykluczony, nie miał taśmy czy defektu tylko wycofał się z zawodów to powinny być zwroty. Oczywiście wspaniało myślny dziadek z totomixu uważa, że zawodnik stanął pod taśmą i rozliczył mi kupon jako przegrany...