Rzadko gram tam pozycje h2h w GP ale z tego co wiem to akurat tutaj liczą cały turniej.A jak jest z H2H? Też tylko faza zasadnicza czy pozycja końcowa?
Było napisane pod zakładem że:jak rozliczny jest zaklad w H2H w sportnigbet jesli dwoch zawodnikow ma tyle samo pkt?
chodzi o dzisiejsze zawody w szwecji
Panie i Panowie... W 1.turnieju finałowym IM Danii był finałowy bieg ? Bo gdzieś czytałem, że Ten turniej o wejście do finałowego biegu itp dotyczył el.do imś bodaj, a nie finału 1.turnieju IMD, a zdarzenie w sportingbet dotyczyły IM Danii...?? Tak podliczam typy i taką zagadkę mam.:razz: Chyba trzeba się pokłócić ze Sportingbet...??Było napisane pod zakładem że: Jeśli 2 zawodników ma taka samą liczbę pkt to zwrot,chyba że ktoryś wszedł do finału wtedy wygrywa ten który wyższej sklasyfikowany. Jeśli chodzi o pare MJJ-Bjerre 1 to przegrany zakład.
Nie do końca jest jak piszesz. Podobno te 3 biegi dodatkowe były właśnie o el.MŚ czy tam o dziką kartę... jakoś tak gdzieś doczytałem. Ale finałowy bieg już normalnie się liczył do IMD.Panie i Panowie... W 1.turnieju finałowym IM Danii nie było żadnego finału !! Ten turniej o wejście do finałowego biegu itp dotyczył el.do imś bodaj, a nie finału 1.turnieju IMD, a zdarzenie w sportingbet dotyczyły IM Danii... Chyba trzeba się pokłócić ze Sportingbet...
Ja już walczyłem...Panie i Panowie... W 1.turnieju finałowym IM Danii był finałowy bieg ? Bo gdzieś czytałem, że Ten turniej o wejście do finałowego biegu itp dotyczył el.do imś bodaj, a nie finału 1.turnieju IMD, a zdarzenie w sportingbet dotyczyły IM Danii...?? Tak podliczam typy i taką zagadkę mam.:razz: Chyba trzeba się pokłócić ze Sportingbet...??
e;aha, no to lipa jednak chyba, ale jutro się spytam jakiegoś zdzisława na lc i tak
Co z tego że nie dojechał?Ważne że ruszył ze wszystkimi.No właśnie o to chodzi że nie ma. W 4 do mety nie dojechał. Tak mi się wydaje, że to będzie zwrot
Tylko zasadnicza runda, a w tej miał 9 oczek. Czyli wtopa.Siema Panowie. Chciałem zapytać jak jest w bet365 z rozliczaniem ilości punktów w GP? Dałem Emila over 10 i mam rozliczony jako przegrany. Tylko runda zasadnicza się liczy bez półfinałów i finału? A co do Tajskiego, miałem over 11 i też bez zwrotu żadnego. Dzięki za odpowiedź z góry.
AMEN.Ludzie najpierw sobie poczytajcie regulaminy, a nie zagracie, a potem sraczka i płacz, bo się nie wiedziało. W Bet365 liczy się tylko faza zasadnicza, a jeśli chodzi o starty, to zawodnik wystarczy, że odjedzie jeden bieg to już liczą normalnie bez zwrotów i tyle.
Ludzie najpierw sobie poczytajcie regulaminy, a nie zagracie, a potem sraczka i płacz, bo się nie wiedziało. W Bet365 liczy się tylko faza zasadnicza, a jeśli chodzi o starty, to zawodnik wystarczy, że odjedzie jeden bieg to już liczą normalnie bez zwrotów i tyle.Siema Panowie. Chciałem zapytać jak jest w bet365 z rozliczaniem ilości punktów w GP? Dałem Emila over 10 i mam rozliczony jako przegrany. Tylko runda zasadnicza się liczy bez półfinałów i finału? A co do Tajskiego, miałem over 11 i też bez zwrotu żadnego. Dzięki za odpowiedź z góry.