>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Łatwe sposoby zarobku

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Nie wiem czy taki łatwy ale na 100% jest to sposób zarobku. Po prostu zbiór borówek.
Niedaleko mojego miasta jest jedna z największych plantacji borówki w europie jesli sie nie mylę. Tylko jest jeden problem, co roku mówię ze zacznę tam chodzić (ludzie na tym naprawdę) duże pieniadze robią) ale mi się... nie chce tyle godzin nad krzakiem stać ????

PS. no to jak to jest z tymi automatami :?: ????

M 0

maslana

Użytkownik
malkolm na borówkach naprawde idzie zarobic ;) kiedyś byłem na wakacjach, razem ze znajomym poszliśmy zbierac. Zbiera się naprawde szybko i dosc przyjemnie. Robota nie jest ciężka, tym bardziej że można siedziec (o ile ma się swoje krzesełko)

No i zbierałem 4 dni i dostałem do ręki ok 370 zł ;)

lajcik :spokodfhgfh:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
To ja kiedys sprzedawalem orzechy na targu ???? kilka dyszek sie zarobilo ale z tym fest duzo roboty, bo trzeba to bylo najpierw polupac itd... :/ ale z borowkami to bardzo ciekawa robota, bo po pierwsze mozna se pojesc przy okazji a po drugie to borowki sa drogie wiec nice kasa by z tego byla ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja &quot;sprzedaję&quot; leniwym i nieukom plany spłaty długów (studenci 1 roku) trzeba zmienić 2 rzeczy, imię nazwisko i stopę procentową. Dla nich trudność sprawia obliczenie długu po zmianie stopy procentowej. Rok temu za ok 2-3 h roboty i zrobieniu 10 zarobiłem 100zł
Teraz mam ok 20 w cenie 15zł.... wiadome, jak są leniwi i nie łażą na wykłady łajzy to trzeba ich kosić :jupi: wkrótce poszerzę wachlarz usług dla leniwych :mrgreen:
A wy studenci innych uczelni jak kombinujecie z tym ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie zbieranie borówki to naprawdę lekka i przyjemna robota ;) Zbiera się dosc szybko ;) Z własnego doświadczenia wiem, bo bedąc w tamtym roku na wakacjach poszedłem na 4 dni ;) Borówka ładne rośnie w &quot;kiściach&quot; tak jak winogrona prawie ... Jeśli ktoś jest ochoczo nastawiony do takiej pracy 100zł dniówki to dla niego żaden wyczyn ;)

I przy okazji można troche pojesc, lecz nie polecam dużo ich jesc bo źle to się kończy :jezora:

pozdrawiam,
nikifor

janek87 19

janek87

Użytkownik
ooo to ja tez cos o borowkach napisze ???? tak sie zlozylo ze w tamte wakacje mialem okazje je zbierac a najesc sie mozna ???? ogolnie praca jest dosc meczaca, mozna sie niezle opalic, plecy bola po pierwszych trzech dniach pozniej to juz lajt nie czujesz bolu :mrgreen: , ogolnie to bylem tam trzy tygodnie, a pracowalem 9 dni chyba, tak to jest jak Cie nikt nie zmusza i jak sie jedzie z dziewczyna, 100 wyciagnac lekko?? hmm nie powiedzialbym ze tak latwo, zalezy tez jaka cena bedzie, ogolnie to gdzies na dzien 60 dyszek wpadnie, moj rekord to 90 zl w jeden dzien i do tego zszedlem z pola dosc wczesnie bo juz sie nie chcialo, jednak zachecam ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
zależy janek jak na to patrzec ... owszem przez pierwsze dni troche bolą plecy ale zawsze można miec swoje krzesełko co naprawde pomaga ;) ... Rację przyznam Ci że zależy od ceny jaką płaci pracodawca ... U mnie było to 3,50 zł/kg a w 1 dzień nawet 4 zł/kg ... Wszystko to zależy jaką odmiane zbierasz ... blue crop i inne czy jakoś tak (pamięta się coś ;-) ) ... opalic się idzie owszem :mrgreen: A co do wynagrodzenia ... mi dniówki wychodziły ok 100 zł (raz 90 raz 105 zależy) ... a na polu stawiałem się bodaj godzina 7 rano i zbierałem tak do 16 - 17 ;)

janek87 19

janek87

Użytkownik
to Ty niezle szalales :mrgreen: na polu zawsze stawialismy sie tak gdzies o 8 - 8 30 i tak do tej samej godziny pracowalismy ;) ogolnie to calkiem fajanie jest, najwazniejsze ze mozna niezla kase zarobic, no ja akurat rok temu mialem 3 zl wiec nie bylo zle, pamietam zawsze chodzilo kilka osob (kanary :mrgreen ???? i sprawdzalo czy nie zostaje nic pod krzakiem i wtedy trzeba bylo wszystko ladnie zebrac ( oczywiscie bylo to rozgniatanie noga bo komu sie chce wracac i zbierac jakies pierdolki ???? ) a co do wynagrodzenia, sa tacy ludzie &quot;kombajny&quot; to po 200-300 zl potrafia zgarnac, dla mnie nieosiagalne

E 0

emdoka

Użytkownik
Ja borówek nie zbierałem,ale w lato załapałem sie na wcale niegorszą fuche...
Najogólniej mówiąc od podstaw robiłem meble...zielonego pojęcia wcześniej nie miałem o tej sztuce,ale że krzyknąłem mała (jak dla niego) kase to mnie zatrudnił.Pierwsze dni były strasznie ciężkie,a to się przypaliłem żelazkiem,a to władowałem sobie gwoździa w palec,ale wytrwale pracowałem dalej...z czasem robiłem to wszytsko jakby mechanicznie.Jeszcze sie na dobre nie rozkręciłem a praca sie już skończyła...jedynym minusem był długi czas pracy od 6 rano do 18 po południu...generalnie pracowałem 30 dni
i zarobiłem dobrą kase bo 1200zł...

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
&quot;naprawde nieźle&quot; 1200zl za 360 godzin = 3,3 zl/godzine....

nie napisales jeszcze czy ta suma 1200 to brutto czy netto ale domyslnie nalezy chyba przyjac ze na reke juz 1200 za 360 godzin...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
albo jak musisz segregowac borówkę drobną od bujnej :jezora: Też się nie patrzało czy mała czy duża tylko się waliło wszystko razem :mrgreen: gorzej jak potem wzięli Twoją skrzynke i musiałem grzebac 10 min żeby uporządkowac i małą wyciągnąc :wowsdf:

A z tą borówką z ziemi ... to odgarniało się troche ściółki, gniotło nogą ... lekko przysypało i po sprawie ????

A z tym zarobkiem to różnie bywa ... ja akurat przez te 4 dni byłem na dobrych, bujnych borówkach ... I był to środek sierpnia gdzie prawie wszystkie owoce są już dojrzałe ... Nie polecam zbierac wcześniej, ani później bo potem biega się więcej jak się zbiera :jezora:

A wakacje zawsze można ulotki roznosic ;)

Dużo jest prac dorywczych ... trzeba miec tylko dobre checi ????

pozdrawiam,
nikifor

E 0

emdoka

Użytkownik
Tak 1200zł to była kasa na ręke...
Czy rzeczywiscie dobra?...wiesz punkt widzenia zelezy od punktu siedzenia...dla mnie taki wakacyjny zarobek był bardzo dobrym zastrzykiem finansowym...wiem,że to dla ogółu to moze mała kasa,ale własnie dlatego dostałem tą prace,bo nie żadałem dużo...

sawas 27

sawas

Użytkownik
No to trzeba szybko przedstawić ten projekt w rządzie !! Polska ma szansę stać się potęgą finansową Europy !! A to wszystko dzięki panu Roberto T. Kiyosaki ????

Żenada ...

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Kasa za otwieranie emaili (spróbowac mozna)
czesc ostatnio znalazłem cos takiego jesli ktos chcce łatwo zarobic kase przy małym wisiłku to mozna tego spróbować polega to na Odbieraniu maili - za każdego płacą 0,01$ a wypłata już przy 5$ więc da się tyle zarobić w niecały miesiąc w zależności ile maili będziemy dostawać a jeśli wciągniemy znajomych ktorzy zarejestruja sie z naszych linków referencyjnych i beda odbierac maile to o wiele szybciej zdobedziemy kase. jesli amsz duzo znajomych którzy lubia siedziec na necie to sam sie zarejestruj i polec im pozniej swoj adres....

Przede wszystkim zakładamy konto paypal - https://www.paypal.com - adres e-mail sluzy do wplacania/wyplacania pieniędzy.

A teraz wchodzimy na stronke

Odbieranie maili - za każdego płacą 0,01$ a wypłata już przy 5$ więc da się tyle zarobić w niecały miesiąc w zależności ile maili będziemy dostawać a jeśli wciągniemy znajomych ktorzy zarejestruja sie z naszych linków referencyjnych i beda odbierac maile to o wiele szybciej zdobedziemy kase.

Przede wszystkim zakładamy konto paypal - https://www.paypal.com - adres e-mail sluzy do wplacania/wyplacania pieniędzy.

A teraz wchodzimy na stronke

http://adbux.org/?r=djarek18

i zakłądamy konto. Jest to mój link referencyjny (jako polecający w oknie bedzie pewnie djarek18 przy zakładaniu konta to moj nick) poczytajcie sobie na stronce jak można zarobić mając kilku przyjaciół ale to nie jest najważniejsze bo te 5$ jest w zasięgu bez przyjaciół.
Na pocztę przyślą nam maile z linkami po kliknięciu których musimy czekać 30 sekund i możemy zamknąc strone i dostaniemy wtedy 0,01$ na konto.
Nie usuwajmy maili które przyjdą na skrzynke bo można na nie ponownie wchodzić po upływie 24 godzin i dostaniemy za nie ponownie kase.
Uważajcie przy odbieraniu maili bo możecie trafic na takiego który odejmuje pewna ilość kasy (wtedy nie klikajcie na link wewnatrz maila) ale to wszystkie firmy oferujące odbieranie maili stosują więc starajcie sie zauważyć napis &quot;don&#39;t open this link&quot; albo cos podobnie sam jeszcze nie wiem - wiem tylko ze jak bedziemy mieli troche kasy na koncie to bedziemy czesciej takie dostawac.

Opcja wypłaty pojawi sie po uzbieraniu 5$.

POLECAM

Do góry Bottom