>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Łatwe sposoby zarobku

peja 1

peja

Użytkownik
A nie możecie poprostu pójść do pracy :p uczniowie gimnazjum, liceum mogę w wakacje się zatrudnić do jakiejś dorywczej roboty... a nie kraść kase z automatów :jezora:

komarr 4

komarr

Forum VIP
W takich automat ach przypadkiem &#39;wlasciciel&#39; nie ustawia &#39;prawdopodobienstwa&#39; na wygrana? B o u mnie na maszynach czasami jest orkesz ze &quot;daja&quot; a czasami ze nie. Wiec z tym roznie bywa.

s-m-y-k-u 25

s-m-y-k-u

Użytkownik
Łatwy sposób na zarobek to wygrywanie zakładów. Ja zawsze wygrywam zakłady bo doskonale je planuje.
Przykład:
Zakładam się z kimś, że jak wejde na jakieś Forum to mój temat będzie najpopularniejszy i będzie miał określoną ilośc postów. Zakład za np. 100zł. Nie zależy mi czy wygram czy przegram bo tak naprawde zawsze ten zakład mam wygrany. Czemu? Asekuruje się drugim zakładem za trzykrotnie wyższą stawke, który z góry wiem że wygram napewno.
Jak to działa moge wytłumaczyć na przykładzie kawału.
Otóż moge się założyć z każdym z WAS, że jutro o pólnocy tzn o 24,00 z tyłka wyrośnie mi kaktus. Wiadomo ,że to jest zakład z góry przegrany i każdy się o to ze mną założy.Sztuką jest jednak znależć kolejnego &quot;łosia&quot; który założy się ze mną o trzykrotnie wyższą stawke ,że jutro o 24 ,00 ktoś będzie zaglądał mi w tyłek. Finał jest taki ,że zaglądającemu mi w tyłek wypłacam 100zł za przegrany zakład bo przecież kaktus mi nie wyrósł, ale 300zł biore od drugiego który jest świadkiem ,że o 24.00 ktoś rzeczywiście zagląda mi w kakaowe oko.
Jakby nie liczyć jestem 200zł do przodu itd itd. No i jakoś te 2000-3000 miesięcznie wyciągam czego też i Wam życze.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja bym nigdy na to nie wpadł ???? Dziwne trochę :spokodfhgfh:

Tylko masz problem jak tego &quot;łosia&quot; nie znajdziesz ????

s-m-y-k-u 25

s-m-y-k-u

Użytkownik
Drugi sposób tylko już nieaktualny to automaty ale PKP w dawnych Niemczech Wschodnich czyli NRD . Nasza złotówkabyła taka sama jak Marka niemiecka dedeerowska. Różnica tylko była taka ,ze nasza złotówka to po prostu zlotówka ,a Marka to nasze 2000zł.
Teraz taką złotówke wrzucało się do automatu na PKP i kupowało bilet za 20 fenigów do pierwszej lepszej stacji. Automat dawał nam bilet i 1,80 reszty, czyli mówiąc krótko dawał nam 1800zł ze złotówki.
No i co Ty na to?

shaker 2

shaker

Użytkownik
NRD WELCOME ???? wlasnie jade pociagiem tam i bede robil walki na zlotowkach :p:p

hmm a co do tego kawalu to jest podobny do tego z filmu z A. Banderasem ;)

mam nadzieje ze kazdy to zna ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Drugi sposób tylko już nieaktualny to automaty ale PKP w dawnych Niemczech Wschodnich czyli NRD . Nasza złotówkabyła taka sama jak Marka niemiecka dedeerowska. Różnica tylko była taka ,ze nasza złotówka to po prostu zlotówka ,a Marka to nasze 2000zł.
Teraz taką złotówke wrzucało się do automatu na PKP i kupowało bilet za 20 fenigów do pierwszej lepszej stacji. Automat dawał nam bilet i 1,80 reszty, czyli mówiąc krótko dawał nam 1800zł ze złotówki.
No i co Ty na to?
o tym mi opowiadal tata :]

s-m-y-k-u 25

s-m-y-k-u

Użytkownik
A mówił Ci tata ,że za te 1,80 marki mogłeś sobie kupić pieprz po 0,17 fenigów czyli 10 pieprzy, które w Polsce sprzedałeś po 2000zł, czyli miałeś razem 20000zł ze złotówki.
Sam w to nie wierze jak to pisze ale tak było To były czasy :grin:

W 2

wislak

Forum VIP
opowiadal ze niezla kase na tym zrobil ???? teraz nie pamietam szczegolow, ale wiem ze jak paly szly to musieli &quot;zmykac&quot; ;p

s-m-y-k-u 25

s-m-y-k-u

Użytkownik
Przed pałami to sie uciekało jak się handlowało w tunelu w przejsciu podziemnym w Lipsku.
Tam nasze lizaki te zwykłe na plastikowym patyku co u nas kosztowały 1,20zł tam szły po 1 marce czyli znowu masz ze złotówki prawie 2000zł.
Kanada po prostu to malo powiedziane!

E 0

emdoka

Użytkownik
100% popracia dla peji...praca w wakacje to fajna sprawa...można naprawde nieźle zarobić...a jak wolicie krasć to może już czas na samochody,do tego wstarczy przecież tylko piłeczka do ping-ponga...

E 0

emdoka

Użytkownik
prosta sprawa...tniesz piłeczke na pół podchodzisz do auta,przykładasz połowke do zamka walisz mocna piescia w piłeczke...zamek otwarty

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Coś ściemniacie z tą piłeczką :p wątpię żeby to działało no ale cóż....

Ja dorwałem bardzo dobrze płatną pracę jako.... Geodeta ???? poszukiwali studentów studiów technicznych i viola. stawka 11 zł (na czysto) za zmierzony hektar ????

Rok temu kolega miał 9,20zł na czysto za hekter i wyciągnął 1750zł z czego 250zł na paliwo czyli 1500zł na rękę ????
Teraz przy wyższej stawce mam nadzieję że z 2,0 tys zł się dostanie ;) minus paliwo też dobrze.

Wam życzę równie owocnych polowań i wybierajcie się na studia techniczne......

Przecież mamy Euro2012 w Polsce i potrzeba rąk i umysłów inżynierów do budowy tego obiecanego raju w Polsce ( 3 stadiony od 0, 1000 km autostrad [w 16 lat wybudowaliśmy ledwie 600km] itp itd ;) )

Jak jest ktoś z tego forum z Kielc i najlepiej z PŚK-a niech da mi znać na PW na 90% ma pracę ;) [Zelik będzie good z robotą :p ]

Życzę łatwych sposobów zarobku ;) owocnej pracy i maksymalnego zadowolenia oraz $$$

Do góry Bottom