Sprawdzone info? Skoro nie ma Webera i Gomułki ciekawe kto wyjdzie w atakuLublin vs Warszawa
Warszawa nie wygra seta kurs 3.45
Warszawa zdziesiątkowana przez kontuzje. Do Lublina nie pojechali: Weber, Gomułka, Bednorz, Kochanowski.
Wczoraj w treningu nie brali udziału: Kłos, Firszt, którzy są chorzy i Semeniuk, który jest dzień po chorobie
W treningu udział brało 7 zawodników Firlej, Kozłowski, Tillie, Koopers, Wojtaszek, Olenderek, Strulak
Typ ryzykowny, Olsztyn bez 4 zawodników: Ciunajtis, Lipiński, Kozub i Siwczyk.Chełm - Olsztyn 0:3 2,80 sts
Olsztyn w formie natomiast to że Chełm ostatnio pyknął zakse bardziej wynika z tego, że zaksa jest w kompletnym dołku. Wynik inny niż 0:3 będzie sporą niespodzianką
Na środku Cieślik z Majchrzakiem, a to na Chełm aż nadto. Kozub i tak tylko na podwójną wchodził. Hawryluk na libero spokojnie ogarnie. Jest Halaba, Moritz i Hadrava, czyli podstawowi ofensywni.Typ ryzykowny, Olsztyn bez 4 zawodników: Ciunajtis, Lipiński, Kozub i Siwczyk.
Zgadza się ale generalnie dla Olsztyna najlepszy wynik to 3-2 i trafienie Bielska-Białej w PP zamiast Resovii przy zwycięstwie za 3 pkt. Wiadomo, że nie będą dążyć do tie-breaka tylko tak informacyjnieNa środku Cieślik z Majchrzakiem, a to na Chełm aż nadto. Kozub i tak tylko na podwójną wchodził. Hawryluk na libero spokojnie ogarnie. Jest Halaba, Moritz i Hadrava, czyli podstawowi ofensywni.
3:0 to zawsze ryzykowny typ, ale jeżeli Olsztyn zagra w pełni skoncentrowany to nie powinien stracić seta.
Moim zdaniem lepiej tu jednak pograć jakieś handi punktowe, bo Chełm lubi przegrać seta do 15.
takie rozkminy to ja szanuje, rozkmina typu 10/10 i wyglada ze olsztynowi w to graj na razieZgadza się ale generalnie dla Olsztyna najlepszy wynik to 3-2 i trafienie Bielska-Białej w PP zamiast Resovii przy zwycięstwie za 3 pkt. Wiadomo, że nie będą dążyć do tie-breaka tylko tak informacyjnie![]()
Lublin vs Warszawa
Warszawa nie wygra seta kurs 3.45
Warszawa zdziesiątkowana przez kontuzje. Do Lublina nie pojechali: Weber, Gomułka, Bednorz, Kochanowski.
Wczoraj w treningu nie brali udziału: Kłos, Firszt, którzy są chorzy i Semeniuk, który jest dzień po chorobie
W treningu udział brało 7 zawodników Firlej, Kozłowski, Tillie, Koopers, Wojtaszek, Olenderek, Strulak
Świąteczny WIN3:0
dokladnie to samo mieli w glowach zawodnicy lublina (gdzie normalnie jest sie skupionym na kazdej akcji i mysli sie tylko o tym co tu i teraz), stad taki a nie inny przebieg meczu. rzeszow 2 lata temu mial identyczny mecz przeciwko zaksie, przebieg byl ten sam 3 rowne sety i podobny cyrk. w meczach repr to potrafily byc i takie przedstawienia ze faworyt ktory wiedzial ze przeicwnik przyjechal calkowicie oslabiony to potrafil niemal mecz przegrac ot rok temu francja w finalach LN przeciwko drugiemu skladowi wlochow. wyciagneli TB z 1-5 jakos. komicy.Po tym jak zdążyłem rzucić sporo siana i Warszawa ogłosiła składy to praktycznie zacząłem liczyć pieniądze. Pewnie jak większość. Na papierze nie mogło się skończyć niż gładkie 3-0.
To nie kryminal to normalna presja bogdanki szczegolnie dla zmiennikow a projekt gral na luziePo tym jak zdążyłem rzucić sporo siana i Warszawa ogłosiła składy to praktycznie zacząłem liczyć pieniądze. Pewnie jak większość. Na papierze nie mogło się skończyć niż gładkie 3-0. A tu proszę. Pierwszy set 21-17 i zwycięstwo na przewagi. Drugi set to prowadzenie 3-8 gości. Dopiero trzecie nieco spokojniejszy.
Ale co w tym wszystkim jest najciekawsze? Nominalny libero czyli Damian Wojtaszek (180cm wzrostu) zdobył 10 pkt, 2 bloki i nawet jednego pajpa doliczył. Kevin Sasak nie kończył ataku gdzie na bloku miał Wojtaszka. Ten sam Wojtaszek miał więcej pkt niż Kevin Tillie.
Oczywiście drugi raz zagrałbym za taką samą stawkę, może nawet większa ale przebieg spotkania przy takich absencjach to kryminał.
PS No i dzięki za typ.