>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Boks - typy z analizami

S 813,2K

Stefan445

Znawca - Boks
Cześć M michalkin. Do tej gali dopiero zasiądę za około 1,5h. Mało czasu zostanie, więc bardziej tutaj liczę na kolegów. Z typów po kursach na single próbuję tylko ustrzelić remis w walce Barrett - Dillon. Jest to pojedynek w wadze lekkiej na wczesnym undercardzie gali w Birmingham do obejrzenia dzisiaj na dazn. Ostatnie pojedynki Zelfy Barretta były dosyć przeciętne w jego wykonaniu. Być może, w wieku 32 lat, powoli kończy mu się paliwo w baku. Pięściarz bardzo dobry technicznie, ale który nie osiągnął niczego wielkiego w swojej karierze. Jego przeciwnik czyli Liam Dillon to naprawdę dobry, twardy zawodnik. Bez dobrego zaplecza promotorskiego, często jest stroną B i daje naprawdę dobre pojedynki, zawsze jednak czegoś brakuje. Z tego powodu nie odważę się zagrać jego zwycięstwa, ale może uda mu się sprawić mniejszą niespodziankę i wywalczyć remis. Pojedynek 8-rundowy również jest nie najgorszy do takiego rozwiązania, a kurs- wiadomo- zachęca do podjęcia ryzyka.

Zelfa Barrett - Liam Dillon typ: remis @22.0 STS Dobra walka, ale różnica klasy widoczna

Podam wyjątkowo 2 zdarzenia o mniejszych kursach, które wydają mi się tzw pewniaczkami (choć przypominam że nie ma czegoś takiego, boks nie jest tu wyjątkiem). Mam takich typów więcej, ale te 2 wydają mi się najpewniejsze. Molly McCann stoczy dzisiaj swój drugi zawodowy pojedynek w boksie po opuszczeniu UFC. Ma w planach zrobić szybki run po mistrzostwo świata- wszak ma już 35 lat. Może się jej to udać, bo jej debiut z Kate Radomska był bardzo udany. Radomska miała kłopoty w 2 rundzie (wybroniła się kopnięciem czego nie zauważył sędzia), w 5 rundzie leżała na deskach, a w 6 poddał ją jej narożnik. Widać że doświadczona zawodniczka z Liverpoolu ma power i szuka od samego początku rozwiązania walki przed czasem. Jest dużo bardziej doświadczona od swojej przeciwniczki również w boksie, ponieważ trenowała go jeszcze przed rozpoczęciem kariery w mma. Jej przeciwniczka, Ebonie Cotton, większość dorosłego życia spędziła szukając swojego miejsca na Ziemi, zanim osiedliła się w Sydney. Tam bodajże otworzyła salon urody, aż w pewnym momencie zainteresowała się boksem. Stoczyła kilka pojedynków w walkach białych kołnierzyków (jak Fabio Wardley), aż postanowiła wrócić do UK i przejść na zawodowstwo. Nie jest jednak nawet w 1/10 tak utalentowana jak Wardley. W debiucie pokonała zawodniczkę która nigdy nie wygrała, pokazując marne umiejętności, brak wyczucia dystansu itd. Skoro McCann kilka razy wpędziła w tarapaty całkiem niezłą journeywoman jaką jest Radomska, to tym bardziej nie powinna mieć problemów z Cotton. Jeszcze wczoraj rano kurs na wygraną McCann przed czasem wynosił około 2.75, ale jak debil poczekałem nie wiadomo na co i kursy już zleciały do 1.7.
Drugi pojedynek który polecam to rewanż między Vuongiem a Gwynnem. W starciu do którego doszło niemal równo rok temu na punkty wygrał Vuong i podobnego rozwiązania spodziewam się dzisiaj. Cameron Vuong to młody, utalentowany bokser, który z każdym pojedynkiem powinien iść w górę, natomiast Gwynne ma już 35 lat. Powinna być dobra, wyrównana walka, bo Gwynne ma niewygodny styl dla kogoś takiego jak Vuong, ale ostatecznie to młody Anglik ponownie będzie górą w tym starciu.

Typy:
Molly McCann przed czasem @1.7 STS No cóż...
Cameron Vuong na punkty @1.9 STS Remis. Słabo ostatnio...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1374
johnny_o 240,2K

johnny_o

Znawca - Boks
Ode mnie na dziś underowy dubel (STS).

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim
Main event gali w Holandii, na której walczy m.in. Hughie Fury. Od dawna jestem wielkim fanem Krausa i uważam że za jakiś czas może porządnie namieszać w wadze półciężkiej. Miałem okazję go już tu skutecznie polecać w kontekście underowym, wspominając że z twarzy i stylu walki przypomina Paddy'ego Donovana. Jest większy i mocniej bije od Irlandczyka, ale znajduje się na wczesnym etapie kariery. Na razie o jego klasie boleśnie przekonywali się coraz lepsi zawodnicy i dołączy do nich Ibrahim, notując kolejną przegraną przed czasem w swoim pustym, hodowanym do czasu na niemieckich ringach rekordzie.
Under 5.5 @1.80
KO2.

Karol Welter - Misto Abdulaev
Walka wieczoru MB Boxing Night. Serię trzech wygranych przed czasem notuje wydawałoby się waciak Welter, dziś czwarty z rzędu zawodnik który na papierze ma przyzwoity rekord, ale z rywalem klasy Karola jeszcze nie walczył, albo przegrywał w takim starciu przez szybki nokaut. Wydaje się że w najbliższym czasie będą czekały Weltera poważniejsze wyzwania, ale najpierw powinien szybko uporać się z dzisiejszym przeciwnikiem.
Under 5.5 @1.85
Welter kończy robotę na początku czwartej rundy, po drodze kładąc parę razy przeciwnika na deski.

AKO 3.33, bardzo przyjemne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4268
S 813,2K

Stefan445

Znawca - Boks
Zapomniałem. Jeszcze jest chyba najpewniejszy z moich typów: under 5,5 w pojedynku Kraus - Ibrahim. Ten młody Holender zrobił na mnie wrażenie. Jest naprawdę dobry i ma bombę w obu rękach. Powinien spokojnie dać sobie radę na takim dystansie z przeciętnym Niemcem, który w dodatku nie unika walki, więc okazje będą się pojawiać.

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim under 5,5 @1.8 STS

E
O, johnny właśnie to podał. Doskonały typ, popieram :p

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2266
xavi90 323,8K

xavi90

Znawca - Boks
Do tych powyższych typów też pasuje dodać wygrana przez decyzję Jake Abrola @1,80 w STS KO1 :eek:. Rywal francuz ale z tego co mi się wydaje to gość kompletnie bez szału z wprawdzie niezłym rekordem- obaj maja tutaj po 22 lata ale wydaje się że to Abrol który walczy u siebie, na małej klimatycznej hali jest znacznie większym prospektem który miał w niedalekiej przeszłości okazję sparować z czołówką brytyjskiego boksu jak np Dalton Smith.
Wyższy kurs niż inni jest tak że na wygraną przez decyzję Adelaida Maria Ruiz @1,75- ma już swoje lata ale takie walki jak dzisiejsza gdzie walczy u siebie, na gali swojego promotora to powinna wygrywać zwłaszcza że ma ofensywny styl boksowania. Alexas Kubicki dosyć szybko wyprzedaje swój rekord, ostatnio przegrała przed czasem ale z 'bestią' jaką jest Gabriela Fundora i można śmiało powiedzieć że tam przerwanie było nieco przedwczesne- kanadyjka polskiego pochodzenia wydaje się być całkiem twarda ale pięściarsko mocno przeciętna.
Co do gali MB Promotions to po zeszłotygodniowych wyczynach w walce Zarzecznego czy potem co się wydarzyło z Soczyńskim to mi się średnio widzi obstawianie tego typu walk- więc tylko życzeniowo remis w walce A.Zając- D.Mądry @13,00 SuperBet/STS No tak remis w innej walce 4ro rundowej Gorzelaka prosta logika, tak jak kursy mówią, walka 50/50. Walczy dwóch cieniasów gdzie w teorii Denis Mądry doświadczeniem (to solidny journeyman który walczył w wielu krajach z lokalnymi pięściarzami, stąd ujemny rekord) powinien to wygrać ale to walka ledwo 4 rundowa więc remis absolutnie mnie nie zdziwi a prawdopodobieństwo jest na moje wyższe niż kurs to sugeruje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2242
S 813,2K

Stefan445

Znawca - Boks
Max McIntyre - Jed Morris

W sobotni poranek będziemy mogli oglądać galę w Australii (jeśli ktoś ma UFC Fight Pass albo znajdzie streama) a tam pojedynek między dwoma kangurami. Max McIntyre to talenciak. Ma 21 lat, ale już imponującą siłę ciosu. Z 8 wygranych zawodowych walk 7 rozwiązał przez nokaut i spodziewam się że taki sam los czeka Jeda Morrisa (8-2). Ten przegrywał już z przeciętnymi bokserami jak choćby w ostatniej walce ze Scullionem, który przed ich pojedynkiem legitymował się rekordem 2-2-1. Jestem pewien że McIntyre zdominuje ten pojedynek i jeśli nie okaże się że Morris ma szczękę z granitu to typ powinien moim zdaniem wejść. Max ma już za sobą step up na taki poziom jaki prezentuje Morris nokautując w czerwcu Ricaia Warrena w 6 rundzie.

Typ: McIntyre przed czasem @2.0 STS
Łatwo. Nierówny pojedynek od początku, narożnik poddał Morrisa w 4 rundzie, po jego pierwszych deskach.

Beatriz Ferreira - Elif Nur Turhan

O, to jest bardzo intrygujący pojedynek. Jeden z niewielu w boksie kobiet który warto obejrzeć. 11 wygranych walk z czego 7 przez nokaut przez Turczynkę? I to w wadze lekkiej? Tego trzeba spróbować po takim kursie! Choćby z tego powodu że niższy kurs jest na zwycięstwo punktowe Turhan, co już świadczy o tym że ta walka nie jest do końca rozpracowana przez bukmacherów. Turhan nie ma szans wygrać tego na punkty z taką wspaniałą bokserką, naprawdę bardzo dobrą, jaką jest Ferreira. Oczywiście musi ją jeszcze odpowiednio trafić, ale mimo tego że tak chwalę Ferreire to jej boks nie jest bez skazy. Kobiety nie doczekały się jeszcze swoich odpowiedników Floyda Meyweathera czy Shakura Stevensona i Ferreira raz na jakiś czas da się zaskoczyć i przyjmie cios od Turhan, która z kolei zdaje się rozumieć jak zastawiać pułapki i jest cierpliwa. Trochę tak jak z Fabio Wardleyem. Będzie przegrywać rundy, ale w każdej chwili może zakończyć walkę. Wydaje mi się, że jeśli Turhan jest underdogiem 4:1, to właściwy kurs na jej wygraną przed czasem to 6 - 6.5. Poza tym kilka miesięcy temu wpadła mi w oko mocno bijąca zawodniczka z Argentyny która również mierzyła się z lepszą technicznie rywalką i nie zaryzykowałem, a ona znokautowała ją w pierwszej rundzie. Nie chcę potencjalnie powtórzyć tego samego błędu.

Typ: Turhan przed czasem @10.0 STS
Hihi. Oglądaliście? ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2475
johnny_o 240,2K

johnny_o

Znawca - Boks
Bardzo dobre typy S Stefan445, podpisuję się pod nimi.
McIntyre to jeden z dwóch moich ulubionych australijskich prospektów poza Teremoaną Jr (będzie jeszcze o nim) jeśli chodzi o granie underów (tu under 6.5 @2.20) i mam nadzieję że nie zawiedzie, bo drugi z nich, Xavier Fletcher zdążył już nawet przegrać. (Max w czterech!)
Jeśli chodzi o Turhan to w tym roku trzy razy przecierałem z jej powodu oczy ze zdumienia - najpierw w marcu, dowiadując się o jej istnieniu gdy zobaczyłem jak już w pierwszej rundzie nokautuje hajpowaną Shaunę Browne, potem w sierpniu gdy na jej wygraną przed czasem z paralityczną Francuzką ujrzałem kurs 6.00, i miesiąc temu widząc kurs 4.00 na jej zwycięstwo z Ferreirą. (Turhan Potwór!)
Ta jest świetną zawodniczką, z medalami olimpijskimi na koncie, ale powinna faworytką być delikatną, tak więc value olbrzymie.
W zeszły weekend pięknie wlazł mi underowy dubel, czas więc na trzy typy w ten deseń (STS).

Teremoana Jr - German Garcia Montes
Postać olbrzymiego olimpijczyka z Wysp Cooka nie wymaga przedstawiania, miałem zresztą okazję już skutecznie polecać tu undery w jego wykonaniu. Nic nie wskazuje na to żeby jego najbliższy przeciwnik miał nie podzielić losu ośmiu poprzednich - Teremoana Jr tylko dwa razy musiał wyjść do drugiej rundy, a Montes przegrał przed czasem w drugiej rundzie dwa razy w cruiser. Ciężkim jest małym i spasionym, a TJr bije o niebo mocniej od Ryana Rozickiego.
Under 1.5 @1.50
KO1, dłużej trwało krzątanie się zawodników w ringu przed walką.

Jai Opetaia - Huseyin Cinkara
Main event australijskiej gali z MM i TJr. Długo, bo ponad rok musiał czekać na swoją szansę Cinkara - na drodze tego pojedynku stawała niechęć najlepszego cruisera świata i kontuzja niemieckiego Turka, ale ten się w końcu doczekał i nawet odrzucił sporą sumę by zrobić miejsce na unifikację Jaia z Ramirezem. Skończy się to dla niego bardzo szybko i bardzo źle, jak na Nelsona Hysę wagi junior ciężkiej przystało. Cinkara to czterdziestolatek z imponującym rekordem nabitym u siebie na bumach, i jest jednym z najbardziej absurdalnych obowiązkowych challengerów ostatnich lat jak boks długi i szeroki. JO powinno zależeć na pokazaniu całemu światu dlaczego nie chciał tej walki, a zrobi to najlepiej błyskawicznie nokautując bezradnego rywala, który po raz pierwszy zmierzy się z zawodnikiem mającym zamiar z nim wygrać.
Opetaia w rundach 1-4 @1.90
Brutalny nokaut, ale dopiero w ósmej rundzie i do tego czasu Cinkara nawet sobie ładnie radził.

Johnny Fisher - Ivan Balaz
Fisher wraca po siedmiu miesiącach od bolesnego lania z Allenem i za przeciwnika ma słowackiego nołnejma, z którym powinien się szybko rozprawić. Ten mimo bilansu 7(5)-0 zapewne wyjdzie tylko po wypłatę, bo na rozkładzie nie ma żadnego poważnego przeciwnika i po prostu skorzystał z okazji na sprzedanie rekordu. Panowie mają jednego wspólnego przeciwnika, czeskiego journeymana Dominika Musila - Fisher znokautował go w dwie minuty, a Balaz półtora roku później wymęczył sześciorundowe zwycięstwo niejednogłośnie.
Under 4.5 @1.65
Słaba walka, ale Janek zmieścił się w czterech.

AKO 4.70, value doskonałe.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1509
S 813,2K

Stefan445

Znawca - Boks
Shabaz Masoud - Peter McGrail

Widzę spore value w tej walce w typie na McGraila. Po pierwsze jeśli chodzi o dotychczasową karierę w boksie zawodowym, to ta walka jest 50/50, a kursy wynoszą 1.42/2.75. Do tego oczywiście dochodzi zdecydowana przewaga doświadczenia McGraila z boksu amatorskiego, gdzie był medalistą różnych imprez mistrzowskich. Wydaje mi się, że to faworyzowanie Masouda wynika z elementu szoku jakim w angielskim boksie była ostatnia wygrana Masouda z Liamem Daviesem, a właściwie jej sposób. Zdeklasował on Daviesa, wyboksowywał go bez problemu w każdej rundzie, ale Davies zaprezentował się po prostu słabo. Poza tym zdecydowanie wyżej oceniam umiejętności, a zwłaszcza pracę nóg, McGraila niż Daviesa. Masoud będzie miał przewagę zasięgu dzisiejszego wieczoru, ale moim zdaniem więcej do zaoferowania w ofensywie ma McGrail i jego kombinacje będą bardziej przyciągały wzrok sędziów niż pojedyncze kontry Masouda. Zobaczymy, ale jestem dobrej myśli.

Typy:
McGrail zwycięstwo @2.75 STS
McGrail na punkty @4.0 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +153
xavi90 323,8K

xavi90

Znawca - Boks
Dubel z STS na dziś wieczór- chociaż podkreślam że nieco życzeniowo ale lubię stawiać takie walki gdzie nigdzie indziej nie mamy na to kursów- większe ryzyko dla bukmachera że po prostu będą przesadzone (w jedną albo w drugą stronę).

Obie walki z Niemiec, z gali w Goeppingen którą organizuje grupa Ruhe Boxing Promotions, we współpracy z legendą Niemiecko-Tureckiego boksu Firatem Arslanem. To jest o tyle istotne że ta grupa ma w Niemczech fatalną opinie, totalnych krętaczy. Można się wiec spodziewać gospodarskiego sędziowania więc próbuje: Sarah Scheurich, to ciekawe bo po zaledwie 6ciu walkach zawodowych (o ile to można w ogóle nazwać walkami bo rywalki to nawet nie były tzw kelnerki a jeszcze poziom niżej) dostaje szanse walki o pas IBF. Sarah nie jest jednak pierwsza-lepsza bo miała całkiem solidną karierę amatorską, gdzie była nieco w cieniu innej Niemieckiej gwiazdy Christiny Hammer, z którą wielokrotnie przegrywała. Teraz w wieku 32 lat próbują zbudować jej zawodowa karierę- rywalka to Lani Daniels, Nowozelandka znana z ostatniego występu przeciwko Claressie Shields gdzie pokazała że jest twardą zawodniczką. Doświadczenie na ringach zawodowych więc po jej stronie ale to co tutaj istotne to kolosalna przepaść w warunkach fizycznych, Niemka wygląda jakby była z 2-3 kategorie wagowe wyżej- 183 cm wzrostu przy 169 cm robi gigantyczną różnicę, szczególnie w boksie kobiet. Oczywiście o ile karty punktowe nie są już napisane to wydaje się że Niemka przy odpowiednio prowadzonej walce może to wygrać nawet bez większego wałka.
Dokładam pojedynek który przynajmniej na papierze wygląda mega ciekawie- bo jak nazywać starcie kategorii ciężkiej gdzie jeden ma bilans 10-0 i wszystkie wygrane przez nokaut a drugi 23 wygrane i tylko jedna porażka gdzie aż 22 (!) przed czasem. Tyle że obaj to totalne grubasy co umieją bardzo niewiele i są nieprawdopodobnie wolni. Nie mam wyników ważenia ale widziałem zdjęcia i na oko to po ponad 120 kg. O tym co ma aż 23 wygrane- Djuar El Scheich wiemy nieco więcej bo miał walkę z Peterem Kadiru gdzie przez 4 rundy stał z podwojną gardą a w 5 padł po ciosach na korpus. Tutaj jego rywalem jest Temur Mamoyan i to co o nim wiem to tylko tyle że jest zdecydowanie stroną 'A' w tym pojedynku, promowany przez wspomnianą grupę Ruhe. Z tego co widziałem na jakiś urywkach to nie podejmuje on zbędnego ryzyka i walczy zachowawczo zadając pojedyncze ciosy. A tutaj mamy zdaje się jakiś pasek w stawce i przez to aż 12 (!) rund. Na moje to lokalny pięściarz powinien to wygrać bo zapewne drugi padnie ze zmeczenia albo będzie jakieś przedwczesne przerwanie sędziów.
Myslę zę AKO smiało można powiększyć o ciekawego francuza o nieszablonowym stylu (Bariko @1,15) + Beatriz Ferreira która jest kreowana na przyszłą mistrzynie (1,23) co daje kurs już ponad 7,00. Może ktoś nie był głupi jak ja i nie dołożył tego.

S.Scheurich- L.Daniels - 1 zawodnik na punkty @2,20 STS
T.Mamoyan-D. El Scheich - 1 zawodnik przez KO/TKO @2,35 STS
AKO: 5,17

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1539
xavi90 323,8K

xavi90

Znawca - Boks
Shabaz Masoud - Peter McGrail

Widzę spore value w tej walce w typie na McGraila. Po pierwsze jeśli chodzi o dotychczasową karierę w boksie zawodowym, to ta walka jest 50/50, a kursy wynoszą 1.42/2.75. Do tego oczywiście dochodzi zdecydowana przewaga doświadczenia McGraila z boksu amatorskiego, gdzie był medalistą różnych imprez mistrzowskich. Wydaje mi się, że to faworyzowanie Masouda wynika z elementu szoku jakim w angielskim boksie była ostatnia wygrana Masouda z Liamem Daviesem, a właściwie jej sposób. Zdeklasował on Daviesa, wyboksowywał go bez problemu w każdej rundzie, ale Davies zaprezentował się po prostu słabo. Poza tym zdecydowanie wyżej oceniam umiejętności, a zwłaszcza pracę nóg, McGraila niż Daviesa. Masoud będzie miał przewagę zasięgu dzisiejszego wieczoru, ale moim zdaniem więcej do zaoferowania w ofensywie ma McGrail i jego kombinacje będą bardziej przyciągały wzrok sędziów niż pojedyncze kontry Masouda. Zobaczymy, ale jestem dobrej myśli.

Typy:
McGrail zwycięstwo @2.75 STS
McGrail na punkty @4.0 STS
To miał być kolejny mój typ polecony tutaj i myślałem o tym od paru dni, właściwie od momentu kiedy kursy zostały własnie wystawione- ze względu właśnie na value w kursach bo tej walce zdecydowanie bliżej do 50/50. McGrail był mocno promowany, jako właśnie dekorowany amator- tyle że jego kariera stanęła gdy poleciał podbijac Amerykę a przegrał przed czasem z Ja'Rico O'Quinn, mocno sensacyjnie ale to była totalnie bezsensownie prowadzona przez niego walka. Tam miał O'Quinna na deskach pare razy a sam w momencie gdy rywala zapedził do narożnika w 5 rundzie, nadział się na kontrę i padł od pojedynczego ciosu. Dało to wiele do myślenia, szczególnie że potem walki z Rhysem i Balutą były wygrane po bardzo bliskich pojedynkach i co istotne to w obydwu tych walkach Peter miał spore problemy z rozcięciami. Tyle że Masoud to nie jest absolutnie żaden power-puncher więc wydaje się że McGrail może tu dać w końcu dobra walke i werdykt może być bliski. Szukałbym tutaj jakiś zakładów na niejednogłośny werdykt albo nawet remisu @17,50 Betfan

Ostatnia edycja:
elkaraso0o 40,1K

elkaraso0o

Użytkownik
Zabrany Punkt McGrailowi przeważy w tej walce i zwycięsko wyjdzie z tego starcia Pakistańczyk. Takie moje odczucia po 11 rundach.

elkaraso0o 40,1K

elkaraso0o

Użytkownik
Sędzia ale wałkarz... Mcgrailowi odjął punkt za cios w tył głowy OD RAZU, a jak Pakistaniec uderzył w tył głowy to tylko paluszkiem pomachał hahahaha PARODIA.

EDIT: Tak jak myślałem, ustawiona decyzja pod Pakistańca. Te walki w Anglii to można w ciemno stawiac na promowanego boksera - sędziowie nie dadzą mu przegrać.

Ostatnia edycja:
xavi90 323,8K

xavi90

Znawca - Boks
Sędzia ale wałkarz... Mcgrailowi odjął punkt za cios w tył głowy OD RAZU, a jak Pakistaniec uderzył w tył głowy to tylko paluszkiem pomachał hahahaha PARODIA.

EDIT: Tak jak myślałem, ustawiona decyzja pod Pakistańca. Te walki w Anglii to można w ciemno stawiac na promowanego boksera - sędziowie nie dadzą mu przegrać.
Warto dodać że częścią tego jest polski sędzia Jankowiak, przed ostatnią rundą było u bukmachera na live 50/50 a bodajże po 6 rundzie 1,30 na McGraila.
Szukamy wałków w galach Niemieckich (chociaż tu akurat Niemka raczej zasłużenie) a one są w Monte Carlo u MatchRoom :eek:

S 813,2K

Stefan445

Znawca - Boks
Kilka rund było trudnych do sędziowania, ale taki szeroki wynik dla Masouda jest nieporozumieniem chyba.

Dobra, dam jeszcze typ na walkę weekendu, ale w to dałem mniej pieniędzy niż w typy z Australii i Monaco. Przygotowuję kolację więc 3 zdania. Idę pod prąd i stawiam na zwycięstwo punktowe Isaaca Cruza. Uważam że ta walka stylistycznie jest trochę podobna do tej Pitbulla z Gervonta Davisem, w której to Pitbull wypadł bardzo dobrze. Wszyscy sędziowie punktowali to 115-113 dla Gervonty. Różnica sportowa jest taka, że Pitbull wchodzi w swój prime i mimo prymitywnego boksu, widzę u niego pewne nowe elementy w boksie. Różnica jest też taka, że ta walka odbywa się w San Antonio i tam to Pitbull MOŻE mieć łatwiej u sędziów. Widzę kontrowersyjną decyzję na korzyść Meksykanina.

Typ: Isaac Cruz na punkty @4.5 STS
Haha, kontrowersyjny majority draw, a jeden sędzia dał walkę Cruzowi. Gdyby ringowy nie odjął punktu Isaacowi, to byłoby UD dla Cruza :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +110
elkaraso0o 40,1K

elkaraso0o

Użytkownik
Warto dodać że częścią tego jest polski sędzia Jankowiak, przed ostatnią rundą było u bukmachera na live 50/50 a bodajże po 6 rundzie 1,30 na McGraila.
Szukamy wałków w galach Niemieckich (chociaż tu akurat Niemka raczej zasłużenie) a one są w Monte Carlo u MatchRoom :eek:
Ojj walka w Monte Carlo, a ja piszę o Anglii... wybaczcie :D

Otrzymane punkty reputacji: +316
Do góry Bottom