Ja myślę, że ciągle coś podejrzewają. Że dziewczyna, kobieta...
Jeszcze jedna przychodzi mi myśl.
Być może nr telefonu był przypisany do jakiegoś konta, które było zakładane np: 3,4 lata temu i był to nr na kartę tzw. prepaid.
Takie numery, które były długo nieużywane po jakims czasie wracają do sieci i są ponownie do zakupienia.
Jeżeli jest tak jak piszesz nie jest to przywłaszczenie pieniędzy tylko zwyczajna kradzież lub coś a la wyłudzenie.
Powyższa sytuacja oznacza też, iż regułami, który stworzyli został złamany przez nich a ludzie pracujący w tej firmie są nie przed kolei, nie posiadają żadnych kompetencji ani kwalifikacji. Sprawa nadaje się nie tylko do UOKiK, ale i do sądu. W przypadku przegranej przez nich powinni Cię publicznie przeprosić i zwrócić wpłatę.
Może opisz sprawę zwracając się też o pomoc do
https://igamingpolska.pl/
Moim zdaniem weryfikacja przez bank jest najbardziej wiarygodnym sposobem na potwierdzenie swoich danych osobowych zgodnie z prawem.
Myślę, że tutaj nie chodzi bukmacherowi o 200 zł. Chyba, że pracujący tam ludzie to kretyni. Powtarzam, jeśli wszystko z Twojej strony jest ok to walcz dalej.
Ta sprawa musi mieć swój koniec. Nie żyjemy w Armenii czy Albanii, bez urazy dla ludzi z tych krajów.
Daj znać co było dalej. Pozdro.