>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BETFAN - opinie

S 39,5K

sobolekk

Użytkownik
Cwaniaczki z tego betfanika. W weekend zakład na powyżej 0 spalonego Zagłębia rozliczyli jako zwrot. Zagłębie 1 spalony. Dla mnie zakład był zdefiniowany jasno , 0 spalonych przegrana więcej spalonych wygrana.
Żeby jeszcze anulowali ten zakład przed meczem to spoko ale oni sobie to rozliczyli po meczu hahaha gdyby było 0 spalonych to by ludziom dali przegrana XDDD

kojocik89 1K

kojocik89

Użytkownik
Cwaniaczki z tego betfanika. W weekend zakład na powyżej 0 spalonego Zagłębia rozliczyli jako zwrot. Zagłębie 1 spalony. Dla mnie zakład był zdefiniowany jasno , 0 spalonych przegrana więcej spalonych wygrana.
Żeby jeszcze anulowali ten zakład przed meczem to spoko ale oni sobie to rozliczyli po meczu hahaha gdyby było 0 spalonych to by ludziom dali przegrana XDDD
Nowa odsłona bezpiecznego zakładu w betfaniku? 😁 Nie znałem. Walić to, że zamykają konto bez powodu lub rozliczają zwrot gdy wynik jest już znany i korzystny dla gracza. Ważne, że masz możliwość zagrania zakładu na to czy nowy Papież wypowie SIGMA 😹

dark1976 29,4K

dark1976

Użytkownik
mam pytanie czy ktoś wczoraj widział taką promocję na betfun że za betbuilder z kursem powyżej 5.0 i wygranym , ze stawką 19 zł dają freebet za 50 zł, ?? bo zawsze sobie robię screen, nagle nie ma wiadomości wstecz :) a kupon siadł , freebeta brak....

Do góry Bottom