>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BETFAN - opinie

S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
Cwaniaczki z tego betfanika. W weekend zakład na powyżej 0 spalonego Zagłębia rozliczyli jako zwrot. Zagłębie 1 spalony. Dla mnie zakład był zdefiniowany jasno , 0 spalonych przegrana więcej spalonych wygrana.
Żeby jeszcze anulowali ten zakład przed meczem to spoko ale oni sobie to rozliczyli po meczu hahaha gdyby było 0 spalonych to by ludziom dali przegrana XDDD

kojocik89 1K

kojocik89

Użytkownik
Cwaniaczki z tego betfanika. W weekend zakład na powyżej 0 spalonego Zagłębia rozliczyli jako zwrot. Zagłębie 1 spalony. Dla mnie zakład był zdefiniowany jasno , 0 spalonych przegrana więcej spalonych wygrana.
Żeby jeszcze anulowali ten zakład przed meczem to spoko ale oni sobie to rozliczyli po meczu hahaha gdyby było 0 spalonych to by ludziom dali przegrana XDDD
Nowa odsłona bezpiecznego zakładu w betfaniku? 😁 Nie znałem. Walić to, że zamykają konto bez powodu lub rozliczają zwrot gdy wynik jest już znany i korzystny dla gracza. Ważne, że masz możliwość zagrania zakładu na to czy nowy Papież wypowie SIGMA 😹

dark1976 30,1K

dark1976

Użytkownik
mam pytanie czy ktoś wczoraj widział taką promocję na betfun że za betbuilder z kursem powyżej 5.0 i wygranym , ze stawką 19 zł dają freebet za 50 zł, ?? bo zawsze sobie robię screen, nagle nie ma wiadomości wstecz :) a kupon siadł , freebeta brak....

Waldi1979 3,5M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Mateusz przeżył coś, czego nie zapomni do końca życia!

W niedzielny wieczór zagrał kupon, który miał rozstrzygnąć się w ciągu dwóch dni — poniedziałek i wtorek. Postawił na ręczną, tenis i oczywiście eliminacje Mistrzostw Świata w piłce nożnej.

Z pozoru zwykły kupon. W praktyce? Rollercoaster emocji, jakiego nie powstydziłby się najlepszy thriller. Zagrał m.in. wygraną Włochów, a wiemy, że tam była totalna jazda bez trzymanki.

Najpierw stracony gol i 0:1, później szybkie wyrównanie. Chwilę po rozpoczęciu 2. połowy znów zimny prysznic i 1:2, ale Włosi się nie poddali. 2 minuty później było już 2:2, a w 81. minucie wyszli na prowadzenie 4:2 i wydawało się, że mecz jest pod kontrolą... aż do 89. minuty, gdy Izrael srzelił na 4:4. Wtedy kupon wisiał na włosku.

I NAGLE, przychodzi 91. minuta, piłka wpada do siatki, Włosi wygrywają, a Mateusz pewnie aż podskoczył - to był moment, który utrzymał jego kupon w grze.

Ostatecznie kupon siada, Mateusz zgarnia ponad 225 000 zł, z czego 10 000 zł dorzuciliśmy dzięki AKO Boosterowi.

KUPON https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3166307645

BrooklynBouncee 8,2K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Mateusz przeżył coś, czego nie zapomni do końca życia!

W niedzielny wieczór zagrał kupon, który miał rozstrzygnąć się w ciągu dwóch dni — poniedziałek i wtorek. Postawił na ręczną, tenis i oczywiście eliminacje Mistrzostw Świata w piłce nożnej.

Z pozoru zwykły kupon. W praktyce? Rollercoaster emocji, jakiego nie powstydziłby się najlepszy thriller. Zagrał m.in. wygraną Włochów, a wiemy, że tam była totalna jazda bez trzymanki.

Najpierw stracony gol i 0:1, później szybkie wyrównanie. Chwilę po rozpoczęciu 2. połowy znów zimny prysznic i 1:2, ale Włosi się nie poddali. 2 minuty później było już 2:2, a w 81. minucie wyszli na prowadzenie 4:2 i wydawało się, że mecz jest pod kontrolą... aż do 89. minuty, gdy Izrael srzelił na 4:4. Wtedy kupon wisiał na włosku.

I NAGLE, przychodzi 91. minuta, piłka wpada do siatki, Włosi wygrywają, a Mateusz pewnie aż podskoczył - to był moment, który utrzymał jego kupon w grze.

Ostatecznie kupon siada, Mateusz zgarnia ponad 225 000 zł, z czego 10 000 zł dorzuciliśmy dzięki AKO Boosterowi.

KUPON https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3166307645
W Betfan odpalają szampany i masturbują się grupowo ze szczęścia. Klient wygrał 225 tysięcy złotych, kadry szaleją. Trzeba teraz zrobić najbardziej wymagającą weryfikację klienta ever, aby przypadkowo nie pozbyć się sporej kasy. POLSKA GUROM!!

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Ktos nieogarniety pewnie łyknie to jak pelikan, ale każdy kumaty wie , że betfan 8000zl na challengery w tenisie to na bank by nie przyjął.
w punktach betfan zeby wyplacic około 3tys zł zjeździłem 3lokale i czekalem 4dni na kase

A 2,7K

agata fraczek

Użytkownik
Dzień dobry,
chciałam opisać swoją sytuację z BETFANEM gdzie bukmacher przywłaszczył! sobie moje pieniądze w postaci pierwszej wpłaty 200 zł.
Zrobiłam potwierdzenie tożsamości przez bank, czyli najbardziej wiarygodne jakie jest (nie wysyłam zdjęcia dokumentów bo w dobie AI wszędzie ostrzegają żeby tego nie robić).
Po potwierdzeniu przez BANK wszystkich moich danych i potwierdzeniu przez BETFAN że wszystko się zgadza wpłaciłam 200 zł ze swojego konta (zaznaczę z Banku Polskiego nie jakiegoś finchera itp), oczywiście zostałam poproszona o o wysłanie PDF że przelew został wykonany z mojego konta w celu weryfikacji i aktywacji możliwości wypłaty na przyszłość. Wysłałam PDF z potwierdzeniem transakcji. Po jakiś czasie sprawdzam dalej zablokowana możliwość wypłaty środków jeżeli kiedyś chciała bym to zrobić. Napisałam do nich że dalej nie mam włączonej możliwości wypłaty. Dostałam odpowiedz że mam wysłać zdjęcie twarzy z trzymanym obok dowodem osobistym z napisem BETFAN i datą bieżącą. Wiec odpisałam im że nie ma większej i rzetelniejszej weryfikacji jak przez Bank czy profil zaufania + PDF z konta. Że się poczułam jak kryminalistka w więzieniu przy takich praktykach. W skrócie mi napisali że mają to w dupie i mam takie wysłać bo inaczej nawet nie wypłacą mi środków które wpłaciłam i potwierdziłam PDF że to z mojego konta dokładnie z banku którym potwierdziłam tożsamość.
Reasumując:
1. Potwierdziłam wszystkie swoje dane "Tożsamość" według zaleceń elektronicznie, czyli nie podrabialne - potwierdzili że wszystko jest dobrze.
2. Wysłałam wpłatę 200 zł i PDF z niej - wszystko się zgadzało.
3. Nie odblokowali zakładki z wypłatami i zablokowali 1 wpłatę.
ZAZNACZĘ że nigdy się u nich wcześniej nie rejestrowałam i wszystko jak chodzi o potwierdzenie tożsamości przez Bank i Pdf z wpłaty im się zgadzały!

Napisałam że w takim razie jak po rejestracji gdzie wszystko się zgadzało każą mi jeszcze zdjęcia z karteczkami jak z więzienia wysyłać i nie wiadomo gdzie będzie krążył mój Dowód Osobisty i kto go do czego może wykorzystać proszę o zwrot wpłaconej kwoty i zamknięcie konta. Dostałam odpowiedz że mi nic nie wypłacą ani nie odblokują bo tak mają w regulaminie. Zaznaczę że zgodnie z ich Regulaminem potwierdziłam przez Banka swoją tożsamość i konto bankowe.
Tak że mimo należytego w 100% wykonania obowiązku rejestracji zostały można powiedzieć zawłaszczone ode mnie pieniądze.

Na te moment zamknęłam konto przez aplikację (oczywiście środków swoich nie dostałam) i kieruję sprawę do UOKiK w szczególności że po zapoznaniu się z sytuacją Prawnik wyraził swoją opinię i po pierwsze regulamin nie jest prawem bo każdy sobie może napisać co chce, po drugie po prawidłowej weryfikacji bankiem i kontem firma zawłaszczyła sobie moje środki - tu zaznaczę że tylko swoje chce wypłacić nie jakąś wygraną bo nic nie grałam.
Ciekawe ile pieniędzy w taki sposób sobie przywłaszczają ....................

Ostrzegam wszystkich przed Tym Bukmacherem i jego praktykami oraz sprawa będzie zgładzona do UOKiK.

ps. oczywiście mam wszystkie maile z nimi do wglądu.

Otrzymane punkty reputacji: +1331
arass1 1,2M

arass1

Użytkownik
Ciekaw jestem jak ta sprawa się zakończy. Jak wszystko się wyjaśni to miarę możliwości napisz parę zdań.
Życzę pomyślnego rozwiązania.

Otrzymane punkty reputacji: +672
K 3,3K

kinder-jajko

Użytkownik
Ciekaw jestem jak ta sprawa się zakończy. Jak wszystko się wyjaśni to miarę możliwości napisz parę zdań.
Życzę pomyślnego rozwiązania.
Ja myślę, że ciągle coś podejrzewają. Że dziewczyna, kobieta...
Jeszcze jedna przychodzi mi myśl.
Być może nr telefonu był przypisany do jakiegoś konta, które było zakładane np: 3,4 lata temu i był to nr na kartę tzw. prepaid.
Takie numery, które były długo nieużywane po jakims czasie wracają do sieci i są ponownie do zakupienia.
Jeżeli jest tak jak piszesz nie jest to przywłaszczenie pieniędzy tylko zwyczajna kradzież lub coś a la wyłudzenie.
Powyższa sytuacja oznacza też, iż regułami, który stworzyli został złamany przez nich a ludzie pracujący w tej firmie są nie przed kolei, nie posiadają żadnych kompetencji ani kwalifikacji. Sprawa nadaje się nie tylko do UOKiK, ale i do sądu. W przypadku przegranej przez nich powinni Cię publicznie przeprosić i zwrócić wpłatę.
Może opisz sprawę zwracając się też o pomoc do https://igamingpolska.pl/
Moim zdaniem weryfikacja przez bank jest najbardziej wiarygodnym sposobem na potwierdzenie swoich danych osobowych zgodnie z prawem.
Myślę, że tutaj nie chodzi bukmacherowi o 200 zł. Chyba, że pracujący tam ludzie to kretyni. Powtarzam, jeśli wszystko z Twojej strony jest ok to walcz dalej.
Ta sprawa musi mieć swój koniec. Nie żyjemy w Armenii czy Albanii, bez urazy dla ludzi z tych krajów.
Daj znać co było dalej. Pozdro.

A 2,7K

agata fraczek

Użytkownik
Ja myślę, że ciągle coś podejrzewają. Że dziewczyna, kobieta...
Jeszcze jedna przychodzi mi myśl.
Być może nr telefonu był przypisany do jakiegoś konta, które było zakładane np: 3,4 lata temu i był to nr na kartę tzw. prepaid.
Takie numery, które były długo nieużywane po jakims czasie wracają do sieci i są ponownie do zakupienia.
Jeżeli jest tak jak piszesz nie jest to przywłaszczenie pieniędzy tylko zwyczajna kradzież lub coś a la wyłudzenie.
Powyższa sytuacja oznacza też, iż regułami, który stworzyli został złamany przez nich a ludzie pracujący w tej firmie są nie przed kolei, nie posiadają żadnych kompetencji ani kwalifikacji. Sprawa nadaje się nie tylko do UOKiK, ale i do sądu. W przypadku przegranej przez nich powinni Cię publicznie przeprosić i zwrócić wpłatę.
Może opisz sprawę zwracając się też o pomoc do https://igamingpolska.pl/
Moim zdaniem weryfikacja przez bank jest najbardziej wiarygodnym sposobem na potwierdzenie swoich danych osobowych zgodnie z prawem.
Myślę, że tutaj nie chodzi bukmacherowi o 200 zł. Chyba, że pracujący tam ludzie to kretyni. Powtarzam, jeśli wszystko z Twojej strony jest ok to walcz dalej.
Ta sprawa musi mieć swój koniec. Nie żyjemy w Armenii czy Albanii, bez urazy dla ludzi z tych krajów.
Daj znać co było dalej. Pozdro.

Nr telefonu mam od lat ten sam więc tutaj na pewno nie o to chodzi że był gdzieś przypisany.
Jest dokładnie tak jak opisałam sytuację. Co więcej nawet mieli wysłane 2 PDF z mojego konta bo pierwszy omyłkowo wysłałam z innym przelewem, więc napisali " że przesłane potwierdzenie nie dotyczy wpłaty do naszego serwisu i proszą o przesłanie poprawnego potwierdzenia". Więc wysłałam drugie potwierdzenie już z wpłatą 200 zł na ich konto. Oczywiście oba były z tego samego konta i z tego samego banku którym potwierdzałam tożsamość.
To jest na zasadzie idziesz z kimś do oddziału banku, bank potwierdza że to faktycznie ty, potwierdza że konto też jest twoje a po wyjściu z banku ktoś Ci mówi daj mi jeszcze swój dowód ja sobie porobię jego zdjęcia. No to pytasz po co Ci mój dowód jak byliśmy w banku i potwierdził że Ja to Ja, Tylko tu dochodzi jeszcze sytuacja że mimo potwierdzenia ktoś jeszcze nie chce Ci oddać Twojej wpłaty a co więcej chce jeszcze żeby mu dać swoje dokumenty z którymi w dobie AI można wszystko zrobić.

Ostatnia edycja:
A 2,7K

agata fraczek

Użytkownik
Konieczność wysłania skanu dowodu jest w zasadzie w każdej firmie bukmacherskiej. Na ichniejszej stronie masz to dokładnie tutaj wyszczególnione:

Do weryfikacji potrzebujemy przedstawienia skanu lub zdjęcia Twojego dokumentu tożsamości.
Każdy wie że to jest napisane ale masz do wybory różne możliwości rejestracji ja wybrałam przez BANK!!! a nie przez dokument tożsamości. Po tym konto zostało zarejestrowane i potwierdzone że wszystko jest OK. Więc wpłaciłam pieniądze i potwierdzenie w PDF też ze swojego konta z tego samego banku przez który potwierdzałam rejestrację. Jak by mi napisali że chcą jeszcze do rejestracji zdjęcie moich dokumentów koło twarzy z karteczką jak w celi to bym po prostu nie wysyłała pieniędzy. A oni mnie wprowadzili w błąd i teraz sobie przywłaszczają pieniądze.
To jest zwykłe wyłudzenie!
Inna sprawa że regulamin każdy sobie może napisać jaki chce i nie jest powiedziane że jest zgodny z prawem. Co pokazują kary nakładane nawet na Banki. Czy inne firmy przez UOKiK.
Co to znaczy że ktoś zabiera twoje pieniądze bo mu się tak podoba!
Zaznaczę jeszcze raz że chce tylko swoją wpłatę która jest na moim koncie.. Nic więcej bo nic nie grałam po tej chorej akcji.

Ostatnia edycja:
K 250,3K

kossma

Użytkownik
Może wpłacałaś te 200 pod jakąś promocję? Bukmacherzy często zawierają w regulaminie promocji klauzulę, że po wyrażeniu chęci udziału konieczne jest wykonanie określonego obrotu depozytem, by cokolwiek móc wypłacić. Tyle, że po kontakcie z działem obsługi, powinni Cię o tym poinformować. Jeśli zaś chodzi o to potwierdzanie tożsamości przez wysłanie selfie, wg. mnie to daleko posunięte nadużycie, narażanie użytkownika na poważne szkody. Tego jedynie prokurator pwinien móc żądać. Masz prawo dbać o swoje dane osobowe i Twoja obawa o ich wykorzystanie przez osoby trzecie powinna skutkować odstępstwem bukmachera od tej formy weryfikacji, skoro, jak piszesz - nie wykonywałaś żadnych podejrzanych przelewów.

Do góry Bottom