>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

M 65,3K

murej

Użytkownik
Ogólnie był spoko buk na PL warunki(nie gram piłki to się nie wypowiem),ale ostatnio to dramat. Pozwijali wszystkie linie over/under na ręczną/tenisa(asy) i zredukowali kosza do 1 linii.
Dobrze było, a skończyli jak wszyscy.

Otrzymane punkty reputacji: +172
S 49K

sobolekk

Użytkownik
Czy superbet bierze pod uwage kartki poza boiskiem? mialem w betbuilderze w meczu Włochy vs Norwegia over 3.5 kartek i rozliczyli mi to w 69 minucie gdy padła czwarta kartka tylko ze jedna była poza boiskiem.
Na szczęście w doliczonym czasie padła jeszcze jedna wiec mi tego nie zabiorą ale z ciekawości?

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Czy superbet bierze pod uwage kartki poza boiskiem? mialem w betbuilderze w meczu Włochy vs Norwegia over 3.5 kartek i rozliczyli mi to w 69 minucie gdy padła czwarta kartka tylko ze jedna była poza boiskiem.
Na szczęście w doliczonym czasie padła jeszcze jedna wiec mi tego nie zabiorą ale z ciekawości?
W 69min były już 4kartki na boisku, dlatego rozliczyli na plus. Poza boiskiem nie zaliczają

P 3,8K

Pirania

Użytkownik
Pograłem ostatnio, ale niestety na IOS( najnowsze) jest to niemożliwe.

- długi czas wczytywania oferty ( czasem wisi kilkanaście sekund )
- przy obstawieniu kuponu trzeba samemu zakończyć proces
- bardzo często się to zawiesza i „wisi”

Próbowałem na innym urządzeniu z iOS jest to samo. Kiedyś super aplikacja i bukmacher teraz przeciętność z źle działającą apka.

M 568

Marcin7878

Użytkownik
Odradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.

S 49K

sobolekk

Użytkownik
Odradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.
XD a co podjarala cię kwota 25 tysięcy ? Chłopie nie zdajesz sobie sprawy ile osób gra w tym buku. Ja nawet nie zwracam uwagi na takie dziadostwo bo i tak wiem że per użytkownik grosze wyjdą

K 249,3K

kossma

Użytkownik
Dobre i te pięć zeta.... Zważywszy iż taki LV becik mógłby sobie ot tak zablokować ci konto, bo właśnie udało się coś w konkursie wygrać, tak jak ja miałem...

P 1,6K

Panther39

Użytkownik
Trochę prawdy o Superbet. Po pierwsze bonus powitalny czyli tydzień gry bez ryzyka. W jaki sposób oblicza się zwrot w przypadku niepowodzenia? Suma postawionych stawek - suma wygranych (po odjęciu podatku) - przyznane bonusy - suma podatków (które przecież zostały już raz zapłacone przy każdym postawionym kuponie). I tak przegrywasz 1000 zł a dostajesz zwrot w ramach "Super promocji" 300 zł, którymi trzeba obrócić 3 razy po kursie 1.91. Kiedy zwróciłem uwagę pisząc na czat jakim prawem potrącają dwa razy podatek wyliczając zwrot w ramach promocji Tydzień bez ryzyka odpowiedzieli, że to nie podatek odjęty drugi raz tylko koszty manipulacyjne. Tak dymają ludzi. Po drugie ograniczenia i limity. Posiadałem tak zwany status VIP przyznawany graczom, którzy robią częste wpłaty i grają za wyższe stawki. Co daje status VIP? Dedykowane wysokie bonusy, prywatnego opiekuna na telefon oraz błyskawiczne wypłaty. W praktyce to pułapka bukmachera aby zachęcić gracza do wpłacania jeszcze większych pieniędzy. Ja znalazłem sposób jak skubać była na 3000-4000 tysiące tygodniowo wykorzystując bonusy od depozytu. I to bez ryzyka. Po pewnym czasie otrzymałem SMS-a od opiekuna, że niestety ale dział bonusowy podjął decyzję o wyłączeniu mnie z programu VIP bez podania decyzji. Ciekawe dlaczego?🤔 Krótko mówiąc: Ty możesz stracić cały dorobek życia ale jak tylko wygrasz jakąś większą kwotę zaczynają się limity, blokady i ograniczenia na koncie. Po trzecie rozpatrywanie reklamacji. Pamiętajcie: buk na zawsze rację. Ułożył regulamin pod siebie. Kiedyś postawiłem na żywo mecz ligi czeskiej w koszykówkę na under punktów w meczu sugerując się wynikiem wyświetlanym w ofercie. Kilka sekund przed końcem meczu wszedłem na transmisję meczu udostępnioną przez buka bo było na styk i chciałem zerknąć ile zostało jeszcze czasu. Okazało się, że wynik wyświetlany w ofercie live był o 8 punktów niższy niż rzeczywisty. Brakujące punkty dopisali po zakończeniu meczu i oczywiście kupon był przegramy (gdyby nie te dopisane punkty wszedłby na styk). Zrobiłem zdjęcie pokazujące różnicę między wynikiem z transmisji a w ofercie live (jeszcze przed dopisaniem punktów). Złożyłem reklamację i usłyszałem, że to gracz powinien orientować się czy buk podaje u siebie na stronie prawdziwy wynik. W identycznej sytuacji na niekorzyść buka kupon został rozliczony po kursie 1.0 z uzasadnieniem: błędy techniczne. Po czwarte eksperci z filmików podający typy. Uważajcie na tych oszustów, którzy dostają kasę od buka za ilość skopiowanych i zagranych kuponów przez obserwujących. Oni usuwają przegrane kupony zostawiając tylko te zielone aby wzbudzić większe zaufanie i naciągnąć większą ilość obserwujących do stracenia kasy. Sam skopiowałem ze 3-4 kupony od jednego "eksperta", żaden nie wszedł a za chwilę zostały usunięte z jego historii. Kiedy napisałem mu prywatną wiadomość, że oszukuję ludzi zwyzywał mnie. Po piąte promocja SuperGame. Ktoś wcześniej poruszył ten wątek, że trafił 4 na 5 typów a dostał 5 zł. Ja w ostatni weekend wytypowałem jednocześnie dokładny wynik meczu Girona - Real, dokładny wynik meczu Wisła Płock - Lech, dokładny wynik meczu Arsenalu - Chelsea, dokładną ilość goli w meczu Fiorentiny z Atalantą i odpowiedziałem na pytanie dotyczące ogólnej wiedzy piłkarskiej. Trafiłem 5 z 6 typów. Ile dostałem nagrody? 7 zł. I niech ktoś mi powie, że ponad 2000 osób trafiło jednocześnie 1:1 w meczu Realu gdzie każdy stawiał na Real, bezbramkowy remis Lecha gdzie każdy stawiał na Lecha albo over 1.5 gola w meczu, dokładną ilość goli w meczu Fiorentiny oraz remis w meczu Arsenalu (choć to było najłatwiejsze do przewidzenia). Ok rozumiem można przewidzieć gdzie ktoś wygra w gdzie zremisuje ale tu trzeba było trafić kilka dokładnych wyników, wśród których były niespodzianki. Nikt nie jest w stanie zweryfikować jaką faktycznie pulę dają do podziału i ile osób faktycznie trafiło. Po szóste okresowe problemy z wpłatą/wypłatą. Zdarzało się, że posiadając statusu VIP robiłam wpłaty/wypłaty po 10 000 zł. Czasem pieniądze "ginęły" gdzie w przestrzeni na 3 dni. To znaczy wychodziły ode mnie z konta ale nie trafiały do buka. Albo trafiały a nie były dopisywane. A później trzeba dzwonić i szukać: do banku, do pośrednika, do bukmachera. Co kosztuje mnóstwo stresu. Bo 10 000 zł to nie 10 zł żeby sobie darować. Ogólnie przestrzegam przed tym rzekomo najlepszym bukiem w Polsce. Jest nastawiony na wydojenie jak największej ilości osób stosujących brudne zagrywki. Odradzam ale niech każdy zdecyduje za siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +1631
inzaghi78 5,6K

inzaghi78

Użytkownik
Najwięcej dyma kalendarz adwentowy.
To prawda, całe życie broniłem Superbet ale widzę, że niesłusznie, każda jedna sprawa która pozostawia choć cień wątpliwości jest rozstrzygana na niekorzyść klienta...
Trzeba być dokładnym na ponad 100% żeby nie zostać w jakiś sposób wydymany jak to kolega ujął, bukchamer natomiast nie ma takiego problemu , jeśli czegoś nie dopatrzy to trudno i tak ma rację ...

M 0

maco56

Użytkownik
Przeczytałem tu coś o dymaniu i właśnie zostałem wydymany przez superbet. W kóńcowych sekundach ostatniego meczu z kuponu zrobiłem cash out bo bałem się gola na koniec (a kupon był wygrany) proponowana kwota był nieznacznie mniejsza od głównej wygranej. Otrzymałem 36gr !!! Odpowiedź że kupon został zamknięty prawidłowo a zmiana kursu nastąpiła 16 s wcześniej. Czyli odpisali mi że jestem debil i zamknąłem za 36gr wygrany kupon !!! Po drugie gram od kilku lat i nigdy nie widziałem żeby tak drastycznie zmienił się cash out w końcówce wygranego kuponu, raczej kwota rosła. Pozdrawiam wydymanych

ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Kręci ktoś kołem Superspin w Superbet i miał okazje wygrać?. Codzień do wygrania nagroda albo freebet, ale za każdym razem losuje się brak wygranej 😂

B 68,6K

bunio

Użytkownik
Jestem w kontakcie z osobami oszukanymi przez tą firmę i to bardzo perfidnie, póki co nie będę pisał o szczegółach dopóki nie zakończą one swojej sprawy zgodnie z procedurami i regulaminami wewnętrznymi postępowania tak, aby może w końcu jeśli złodziej nie przyzna się, że kradnie ukarać go zgodnie z literą prawa choć to już nie będzie moja w tym głowa tylko prawników, którzy się tą sprawą zajmują.

Póki co te osoby są instruowane przez nich jak mają postępować, aby zebrać dowody w sprawie, których superbet nie bedzie w żaden sposób w stanie podważyć. Jestem tylko pomocą osobą pośredniczącą.

Dla pomocy w sprawie będzie email i chętnych proszę o przesyłanie na priv informacji z klarownymi oszustwami i dowodami w swojej sprawie (tym przypadkom, które zostaną uznane za podobne do tych w których jest zbierany materiał dowodowy przez kancelarie będzie on udostępniony przeze mnie lub bezpośrednio kancelarie i pozniejszy kontakt w sprawie juz z Wami osobiscie, prosze o pozostawianie adresów emai-l do kontaktu z Wami w wiadomości priv).

Najbardziej jaskrawe wypadki wyłudzenia i oszustwa mogą być dołączone do pozwu zbiorowego, a co za tym idzie, każdy kto zostanie dołączony do takiego pozwu może odzyskać swoje środki jak i odszkodowanie od firmy.
Firmie mogą być postawione zarzuty i może ona stracić licencje na świadczenie swoich usług. Sam jestem ciekawy jak ta sprawa się potoczy, zapewne nie będzie to krótki wątek, ale wart czasu i uwagi.

Nie ma tu znaczenia suma na jaką zostaliście oszukani ma znaczenie bardziej łamanie wewnętrznych regulaminów lub jaskrawe oszustwo firmy w świetle prawa na podstawie licencji wydanej przez MF. Zaznacze, że są nawet przypadki zamiany zdarzeń na kuponach graczy i brak woli przedstawienia swoich dowodów przez firmę w postaci oferty, a domaganie się ich od klienta na etapie procedury wewnętrznej firmy co już jest łamaniem prawa w świetle obowiązujących przepisów, ale ja się nie znam więc się nie wypowiadam o jakie szczegółowe przepisy chodzi.

kriksus 16,1K

kriksus

Użytkownik
Jestem w kontakcie z osobami oszukanymi przez tą firmę i to bardzo perfidnie, póki co nie będę pisał o szczegółach dopóki nie zakończą one swojej sprawy zgodnie z procedurami i regulaminami wewnętrznymi postępowania tak, aby może w końcu jeśli złodziej nie przyzna się, że kradnie ukarać go zgodnie z literą prawa choć to już nie będzie moja w tym głowa tylko prawników, którzy się tą sprawą zajmują.

Póki co te osoby są instruowane przez nich jak mają postępować, aby zebrać dowody w sprawie, których superbet nie bedzie w żaden sposób w stanie podważyć. Jestem tylko pomocą osobą pośredniczącą.

Dla pomocy w sprawie będzie email i chętnych proszę o przesyłanie na priv informacji z klarownymi oszustwami i dowodami w swojej sprawie (tym przypadkom, które zostaną uznane za podobne do tych w których jest zbierany materiał dowodowy przez kancelarie będzie on udostępniony przeze mnie lub bezpośrednio kancelarie i pozniejszy kontakt w sprawie juz z Wami osobiscie, prosze o pozostawianie adresów emai-l do kontaktu z Wami w wiadomości priv).

Najbardziej jaskrawe wypadki wyłudzenia i oszustwa mogą być dołączone do pozwu zbiorowego, a co za tym idzie, każdy kto zostanie dołączony do takiego pozwu może odzyskać swoje środki jak i odszkodowanie od firmy.
Firmie mogą być postawione zarzuty i może ona stracić licencje na świadczenie swoich usług. Sam jestem ciekawy jak ta sprawa się potoczy, zapewne nie będzie to krótki wątek, ale wart czasu i uwagi.

Nie ma tu znaczenia suma na jaką zostaliście oszukani ma znaczenie bardziej łamanie wewnętrznych regulaminów lub jaskrawe oszustwo firmy w świetle prawa na podstawie licencji wydanej przez MF. Zaznacze, że są nawet przypadki zamiany zdarzeń na kuponach graczy i brak woli przedstawienia swoich dowodów przez firmę w postaci oferty, a domaganie się ich od klienta na etapie procedury wewnętrznej firmy co już jest łamaniem prawa w świetle obowiązujących przepisów, ale ja się nie znam więc się nie wypowiadam o jakie szczegółowe przepisy chodzi.
Super ale postawa. Może nie odwoływać licencji ale "naprostować" i wlepić karę jak najbardziej. Superbet jest niezłym bukmacherem bądź co bądź ale jak się okazuje nie jest do końca taki super. Szwindel trzeba ukrócić i ich ten dobry image. Kara i jakiś artykuł np na igamingpolska powinny być dobrym batem na takie nadużycia.

S 49K

sobolekk

Użytkownik
no , zabierzmy jednego z najlepszych na ten moment bukow i jednego z nielicznych ktorzy nie limituja na potege i zostawmy krzaki typu fortuna czy smierniki typu lvbety i bettersy i grajmy kupony za 2 zl na limicie

Do góry Bottom