>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

pinio1111 360,5K

pinio1111

Użytkownik
Właśnie obejrzałem konferencję prasową przed turniejem i była na niej Cazaute z Francji. Wygląda że wszystko jest ok z Francuzkami, zatem trzeba brać co dają w ich stronę.
Uważałbym bardziej na Serbki bo Boskovic ma jakiś drobny uraz i trener powiedział że ma nadzieję że zdążą się z tym uporać do meczu.
Z Aleksic wszystko ok, była na konferencji

Otrzymane punkty reputacji: +278
BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Macie skład Holenderek?
OH: Kok, Vos, Daalderop, Schut

OP: Dambrink, Van de Vosse

MB: Gerritsen, Stuut, Ten Brinke, Wessels

S: Van Aalen, Konijnenberg

L: Reesink, H. Jasper

Changes are Schut for Kuipers, Wessels for Baijens and Konijnenberg for Lyklema

Otrzymane punkty reputacji: +503
AndrzejKoziol 30,6K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Właśnie obejrzałem konferencję prasową przed turniejem i była na niej Cazaute z Francji. Wygląda że wszystko jest ok z Francuzkami, zatem trzeba brać co dają w ich stronę.
Uważałbym bardziej na Serbki bo Boskovic ma jakiś drobny uraz i trener powiedział że ma nadzieję że zdążą się z tym uporać do meczu.
Z Aleksic wszystko ok, była na konferencji
Uzelac ponoć też ma nie grać a tam obecnie to najlepsza zawodniczka po Boskovic.

BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Macie może skład Japonek?

OH: Ishikawa, Sato, Fukazawa, Kitamado

OPP: Wada, Akimoto

MB: Shimamura, Miyabe, Araki, Yamada

S: Seki, Shiode, Nakagawa

L: Kawabata, Nishizaki, Fukudome

- Replaced OPP Nonaka with OH Kitamado. Akimoto will likely be the alternate OPP

- Replaced Setter Matsui with Shiode

- Replaced all 3 liberos (Kojima, Iwasawa, Nishimura) with 3 different liberos (Kawabata, Nishizaki, Fukudome)

Otrzymane punkty reputacji: +272
J 2K

jakxx88

Użytkownik
Serbia.volley

S: Mirkovic - Perovic
O: Bukilic
OH: Dangubic - Tica - Ivanovic - Cajic - Mijatovic
MB: Kurtagic - Osmajic - Kirov - Aleksic
L: Jegdic - Gocanin

Reserve: Boskovic, Pusic, Milenkovic, Rankovic
Czyli milenkovic rezerwa a lazovic nie ma wcale.. bo ktoś wyżej pisał że są do gry. To trzeba czekać na składy i tyle bo co użytkownik to inne informacje.
Ja mam pograne już wczoraj handicapy Polski i Serbii ( dziś już kursy pospadały bardzo) plus na wczoraj była Chelsea a na dziś Real w kosza , zobaczymy co z tego wyjdzie 😏

BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Czyli milenkovic rezerwa a lazovic nie ma wcale.. bo ktoś wyżej pisał że są do gry. To trzeba czekać na składy i tyle bo co użytkownik to inne informacje.
Ja mam pograne już wczoraj handicapy Polski i Serbii ( dziś już kursy pospadały bardzo) plus na wczoraj była Chelsea a na dziś Real w kosza , zobaczymy co z tego wyjdzie 😏
Przecież jest Lazovic w składzie. Grała cały pierwszy tydzień i będzie grała cały drugi tydzień. Nazywa się Dangubic, ale ja nie używam nowych nazwisk tylko panieńskich

F 84,3K

funfun11

Użytkownik
Lazovic to panieńskie nazwisko Dangubic. Serbki grają u siebie więc pewnie zrobią wszystko by wygrać 1 mecz w tej edycji, ale bez Boskovic i Uzelac to już granie na Serbki to ryzyko. Amerykanki w pierwszym tygodniu nie pokazały nic szczególnego, ale też trzeba zauważyć, że grały z Brazylią i Włoszkami pierwsze mecze.

Ode mnie żeby nie było, że post bez typów to:

Korea- Kanada under 137,5 pkt 1,83 fortuna

Kanada bez Kiery Van Ryk ale jest Smrek, która w jakiejś części na pewno jest w stanie ją zastąpić. Koreanki to zdecydowanie najgorszy zespół tej edycji VNL i każdy wygrany przez nich set będzie sukcesem.

I faktycznie Francuzki wydają się też warte grzechu, choć Niemki grały bardzo dobrze w pierwszym tygodniu. Może być ciężko żeby ugrały seta ale to +18,5 pkt @ 1,76 z fortuny to jest o kilka pkt za dużo bo wraca Gicquel i Cazaute a to duże wzmocnienie dla nich. Niemki ograły Koreanki 22 pkt a Francuzki to na pewno lepszy zespół.

pinio1111 360,5K

pinio1111

Użytkownik
Lazovic to panieńskie nazwisko Dangubic. Serbki grają u siebie więc pewnie zrobią wszystko by wygrać 1 mecz w tej edycji, ale bez Boskovic i Uzelac to już granie na Serbki to ryzyko. Amerykanki w pierwszym tygodniu nie pokazały nic szczególnego, ale też trzeba zauważyć, że grały z Brazylią i Włoszkami pierwsze mecze.

Ode mnie żeby nie było, że post bez typów to:

Korea- Kanada under 137,5 pkt 1,83 fortuna

Kanada bez Kiery Van Ryk ale jest Smrek, która w jakiejś części na pewno jest w stanie ją zastąpić. Koreanki to zdecydowanie najgorszy zespół tej edycji VNL i każdy wygrany przez nich set będzie sukcesem.

I faktycznie Francuzki wydają się też warte grzechu, choć Niemki grały bardzo dobrze w pierwszym tygodniu. Może być ciężko żeby ugrały seta ale to +18,5 pkt @ 1,76 z fortuny to jest o kilka pkt za dużo bo wraca Gicquel i Cazaute a to duże wzmocnienie dla nich. Niemki ograły Koreanki 22 pkt a Francuzki to na pewno lepszy zespół.
Prawdę mówiąc wolę pograć Korea +19,5,pkt 1,85 sts, bo to kobieca siatkówka, a Kanada bez Gray i Van Ryk jednak sporo traci na jakości. Do tego Kanada już nie będzie grała u siebie, a tegoroczna Korea, mimo że tragiczna, to i tak ciut lepsza niż w zeszłym sezonie.
Co do Francji to wg mnie nie ma się co zastanawiać bo Cazaute to ogromne wzmocnienie tej repy. To typowa liderka zespołu, tak jak np Vargas dla Turcji, czy Gabi dla Brazki. Jest i Gicquel, ale Ndiaye zagrała ostatnio świetny turniej i tu stawuam między nimi znak =. Oczywiście to tylko na + dla Francji, bo zawsze jest pole do zmiany, w razie gorszego występu.
Jak dla mnie to te dziewczyny mają ogromny potencjał i będą szły do przodu. Patrząc na ich grę w poprzednim sezonie VNL, a tym jest ogromna różnica na +, mimo iż grały pierwszy turniej bez swoich dwóch liderek. Myślę że set jest spokojnie w ich zasięgu, a handi +18,5pkt to prezent od buka.
Niemki niby fajnie się zaprezentowały w pierwszym tygodniu, ale ...właśnie te wyniki jak dla mnie są trochę ponad stan. Z Włoszkami niby powalczyły, ale w dwóch setach były zdeklasowane, przegrywając do 13 i 10!!! Te dwa wygrane sety, wg mnie bardziej wynikały z rozluźnienia Włoszek, niż z dobrej gry Niemek.
Urwały również dwa setyy Brazylii, lecz to była Brazka bez kilku liderek, w tym tej najważniejszej, czyli Gabi. Wygrana z Koreą to był obowiązek i formalność, natomiast z Czeszkami już była walka na równi i uważam, że Francja z Cazaute to będzie trudniejszy przeciwnik od Czeszek z pierwszego turnieju.
Ogólnie pobrałem mnóstwo opcji na Francję, bo dla mnie te kursy to spore nieporozumienie.
Ja jeszcze próbuję +20,5pkt 1,85 na Tajki z Japonkami, bo uważam że ta linia to lekka przesada.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1477
Do góry Bottom