>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów kobiet 2025

AndrzejKoziol 30K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Oprócz wyżej wymienionej VanRyk Kanada również bez pierwszej rozgrywającej Brie (skręcona kostka) która robiła tam świetną robotę.

C 280,3K

czary-mary

Użytkownik
Brazylia
Bardzo mocny skład, wraca Gabi

S: Macris - Roberta
O: Jheovana - Rosamaria - Tainara - Kisy
OH: Gabi - Cristina - Helena - Bergmann
MB: Diana - Kudiess - Lorena - Luzia
L: Lais - Kika

Holandia
Skład solidny. Pytanie czy trener w końcu zacznie korzystać z Daalderop

S: Van Aalen - Konjinenberg
O: Dambrink - Van de Vosse
OH: Daalderop - Kok - Schut - Vos
MB: Stuut - Ten Brinke - Gerritsen - Wessels
L: Reesink - H. Jasper

Chiny
Nie jest to optymalny skład. Są braki głównie na przyjęciu

O: Gong, Yang Shuming
S: Zou Jiaqi, Yin Xiaolan, Zhang Zixuan
OH: Wu Mengjie, Zhuang Yushan, Tang Xin, Dong Yuhan
MB: Yuanyuan, Wan Ziyue, Shan Linqian, Chen Houyu, Wang Aoqian
L: Ni Feifan, Wang Mengjie

BanksyGA 235,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Wróciłem z pracy właśnie i odpaliłem mecz Polek, tak źle to wyglądało jak wynik w pierwszym secie? Krwawiło przyjęcie czy jak?
Sporo błędów popełniły. Holenderki niemal bezbłędnie. Zdecydowanie w ataku. Polska sama Czyrnianska i Kąkolewską nie wygra.

Natomiast ja po pierwszym secie przestałem oglądać, już mnie ten mecz nie interesuje :)

J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
Sporo błędów popełniły. Holenderki niemal bezbłędnie. Zdecydowanie w ataku. Polska sama Czyrnianska i Kąkolewską nie wygra.

Natomiast ja po pierwszym secie przestałem oglądać, już mnie ten mecz nie interesuje :)
A ja właśnie ogarnięty po pracy i zacząłem oglądać od drugiego seta ale może to będzie szczęśliwe. Polki na handi i Serbki na handi kończą fajny kupon ale ciężko to widzę..

BanksyGA 235,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
A co Powiesz o Serbi? wiem że się już wypowiedziałeś , ale warto jakiś handi dodatni?
Teraz mi się pisze taki mecz na 3-1. USA nadal jest dramatyczne. Aleksic i Kurtagic to potężna ściana na siatce, Bukilic umie bic. Problem będzie z przyjęciem, ale nadal widzi mi się 3-1 dla Serbii maksymalnie

BanksyGA 235,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Turcja vs Kanada poniżej 130,5 pkt @1,85 - 22bet

Kazdy widział co Kanada wyprawiała z Koreą? To nie przypadek. Brak głównej atakującej. Brak głównej przyjmującej. Brak rozgrywającej. Brak największych bomb w ataku i na zagrywce. Turcja powinna zrobić z Kanady papkę. Wiadomo, że nie będą tak dobrze bronić, ale siła ognia nieporównywalnie wyższa po stronie Turcji. Spodziewam się jednego lub dwóch setów z kompletnym złomowaniem (do 12-15 punktów).

Ostatnia edycja:
K 76

krajos

Użytkownik
Dramat ta liga narodów.
Mówię tu u Serbii - w składzie Boskovic i inne gwiazdy, a one siedzę sobie w fotelach 🤦‍♀️ Grają u siebie i przegrywają dwa sety strasznie , a w końcu mecz z Amerykańskim składem C - słabeeee, bez szacunku do kibiców

BanksyGA 235,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Dramat ta liga narodów.
Mówię tu u Serbii - w składzie Boskovic i inne gwiazdy, a one siedzę sobie w fotelach 🤦‍♀️ Grają u siebie i przegrywają dwa sety strasznie , a w końcu mecz z Amerykańskim składem C - słabeeee, bez szacunku do kibiców
Boskovic i Uzelac mają kontuzję, jakbyś jednak wolał się zainteresować tematem o którym piszesz

ananmm922 6,4K

ananmm922

Użytkownik

Dramat ta liga narodów.
Liga Narodów, jeżeli chodzi o siatkówkę kobiet jest z pewnością bardziej nieprzewidywalna niż siatkówka mężczyzn. Załamanie formy (chodzi o aspekt psychiczny), dodatkowo u facetów jest zdecydowanie mniejsza „czołówka” niż u babeczek. A to że „gwiazdy grzały fotel” to z pewnością nie dlatego, że chciały upokorzyć swoją publiczność, powodem są kontuzje. A to jak zespół wejdzie w taki mecz bez „gwiazd” to w 80% siedzi w ich głowach. Jak ogarniesz to przed meczem, daj znać, postawię całe oszczędności na wynik 🙂

C 280,3K

czary-mary

Użytkownik
Niemcy vs SERBIA
Typ: SERBIA kurs @ 2.27 Superbet

Kursy zdecydowanie przestrzelone. Serbki w tej edycji póki co nie zachwycają. 5 spotkań, 4 tie-breaki, 0 zwycięstw. Na ten period skład już zdecydowanie poważniejszy. Przyjmujące Lazovic i Ivanovic, środkowe Aleksic i Kuetagic, rozgrywająca Mirkovic. Reasumując zawodniczki z topowych włoskich i tureckich zespołów. Wczoraj porażka z USA po tie-breaku, czyli dziś zdwojona motywacja na rehabilitację, tym bardziej, że spotkania rozgrywają jako gospodynie przed własną publicznością.
Po drugiej stronie Niemki, które wczoraj niemiłosiernie męczyły się z Francuzkami (Francja miała w górze piłkę na 3:1) ostatecznie wygrywając z nimi 3:2. Niemki to przede wszystkim OH Alsmeier. Do tego solidne środkowe.
Personalnie zdecydowanie lepiej wyglądają Serbki.
Miejsce rozegrania spotkania to Serbia
Niemki po słabym meczu
Wychodzi mi zdecydowane zwycięstwo Serbii. Sądzę, że już po 2 setach kupon będzie wygrany przy superprzewadze w Superbet

S 3,1K

saek

Użytkownik
Niemcy vs SERBIA

Kursy zdecydowanie przestrzelone. Serbki w tej edycji póki co nie zachwycają. 5 spotkań, 4 tie-breaki, 0 zwycięstw. Na ten period skład już zdecydowanie poważniejszy. Przyjmujące Lazovic i Ivanovic, środkowe Aleksic i Kuetagic, rozgrywająca Mirkovic. Reasumując zawodniczki z topowych włoskich i tureckich zespołów. Wczoraj porażka z USA po tie-breaku, czyli dziś zdwojona motywacja na rehabilitację, tym bardziej, że spotkania rozgrywają jako gospodynie przed własną publicznością.
Po drugiej stronie Niemki, które wczoraj niemiłosiernie męczyły się z Francuzkami (Francja miała w górze piłkę na 3:1) ostatecznie wygrywając z nimi 3:2. Niemki to przede wszystkim OH Alsmeier. Do tego solidne środkowe.
Niemki po słabym meczu
Wychodzi mi zdecydowane zwycięstwo Serbii. Sądzę, że już po 2 setach kupon będzie wygrany przy superprzewadze w Superbet
wczoraj dostały oklep od słabej USA a dzis maja wygrać z solidnymi Niemkami ?

pinio1111 329,3K

pinio1111

Użytkownik
Niemcy vs SERBIA

Niemki po słabym meczu
Serbki personalnie lepsze???
Jaja sobie robisz?
Z Boskovic i Uzelac i owszem, ale bez nich wyglądają beznadziejnie. Samym środkiem(Kurtagić, Aleksić) nie wygrają meczu. Ogólnie bez Boskovic ta reprezentacja traci minimum 50% na jakości. Obawiam się, że skoro nie zagrała wczoraj to i dziś nie zagra, ale najlepiej poczekać na składy.
Czy Niemki zagrały wczoraj słabo?
No niekoniecznie, po prostu Francuzki z Cazaute to zupełnie inna reprezentacja i wcale nie są takie słabe, jak sugerowały kursy przedmeczowe, a co pokazały na boisku.

Otrzymane punkty reputacji: +51
Do góry Bottom