mi nie daliSprawdźcie konta, kto się logował u nich w trakcie awarii, dostał freebet,. Mi dali 20 zł.
mi nie daliSprawdźcie konta, kto się logował u nich w trakcie awarii, dostał freebet,. Mi dali 20 zł.
Pokaż screen chatu.BARDZO NIE POLECAM tego bukmachera. Miałem u nich konto od kilku lat, w pełni zweryfikowane. Zawarłem pewnie setki zakładów, zostawiając przy tym u nich niemałe pieniądze. Nagle wymyślili jakiegoś rzekomego maila sprzed 18 miesięcy w sprawie potwierdzenia depozytu i uniemożliwiają w ten sposób de facto jakiekolwiek wypłaty (konto zostało już zamknięte). Skoro rzekomo nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji 18 miesięcy temu, to moje konto powinno zostać zawieszone lub zamknięte czasowo. Tymczasem mogłem normalnie składać depozyty oraz zawierać zakłady. Cwaniaki w pełni negatywnym znaczeniu tego słowa. Najgorszy ze wszystkich na polskim rynku!
Ooo kolega widzę miał podobne przejścia z tymi złodziejami upośledzonymiBARDZO NIE POLECAM tego bukmachera. Miałem u nich konto od kilku lat, w pełni zweryfikowane. Zawarłem pewnie setki zakładów, zostawiając przy tym u nich niemałe pieniądze. Nagle wymyślili jakiegoś rzekomego maila sprzed 18 miesięcy w sprawie potwierdzenia depozytu i uniemożliwiają w ten sposób de facto jakiekolwiek wypłaty (konto zostało już zamknięte). Skoro rzekomo nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji 18 miesięcy temu, to moje konto powinno zostać zawieszone lub zamknięte czasowo. Tymczasem mogłem normalnie składać depozyty oraz zawierać zakłady. Cwaniaki w pełni negatywnym znaczeniu tego słowa. Najgorszy ze wszystkich na polskim rynku!
15 lat mówisz. To ja mam trochę dłuższe doświadczenie, także zawodowe z bukmacherką.Największy scam i złodziejstwo jakie doświadczyłem chyba w 15 letniej historii z bukmacherka. Konto zakładane w 2023, kilka depozytów. Ostatnio wpadł freebet z konkursu i wypłata na drobną kwotę koło 70 zł była ok, z pozostałej części ugralem 1360 i się zaczęło ... Mail o dodatkowej weryfikacji (selfie z dowodem i kartka z datą). No ok, to nie problem. Wysłałem, konto było aktywne coś tam nadal grałem. W niedzielę wieczorem już było zawieszone, a jakaś"uczona" z maila napisała że to chwilowe i normalne na czas weryfikacji. Rano w poniedziałek mail że oni mają podejrzenie że kontem zarządza ktoś inny i konto zamykają, środki blokują i pobierają na rzecz swojej spółki A wszystko dlatego że jakiś skończony ch...j nie potrafi odczytać osoby z selfie i dowodu że to ta sama, albo po prostu ma przykaz z góry na takie kurewskie akcje. Sprawa oczywiście tak się nie skończy, bo nie mam zamiaru tak tym pizd...m darować tej kwoty, tym bardziej za taką akcję... Także dla mnie scam większy niż comeon PZbuk i tym podobne
Post automatycznie złączony:
Ooo kolega widzę miał podobne przejścia z tymi złodziejami upośledzonymi
Nie opowiadaj bzdur .co prawda nie w betcris ale w betx i w lvbet blokowali mi konto totalnie bez powodu, grałem tylko bonusy - korzystałem z każdego bonusu jaki dawali . W betx były wtedy promocje w dużych ilościach bodajże na euro a w lvbet był ten codzienny bonus. Nic więcej nie grałem i mnie zablokowali15 lat mówisz. To ja mam trochę dłuższe doświadczenie, także zawodowe z bukmacherką.
I jedno mogę ci napisać na pewno - jeśli nie masz multikonta i wysyłasz wymagane dokumenty to nikt ci konta nie zablokuje, niezależnie jaka to firma, czy Betcris czy Superbet czy inny PZbuk. Zwłaszcza przez tak śmieszną kwotę.
Więc ewidentnie tutaj coś pominąłeś.
Jeśli nie chcesz zostawiać tak tej sprawy to tak czy inaczej życzę powodzenia, ale też z czystej przyzwoitości przypomnę, że posługiwanie się kontem osób trzecich (o czym też tutaj nawet na forum otwarcie ludzie piszą) albo podrabianie/przerabianie dokumentów jest karalne. A inne rzeczy, jak chociażby braki w dostarczeniu dowodów przelewu, niewyraźne selfie itp są wymagane zgodnie z regulaminem, a ich brak może skutkować zawieszeniem konta. Jeśli nic z tego cię nie dotyczy (w co wątpie) to próbuj sił. A jeśli wiesz, że kręciłeś to nie marnuj ich i naszego czasu
Tak tak, wiadomo. Jak jeszcze pracowałem u jednego z większych buków i miałem dostęp do bazy danych to ciągle czytałem na różnych forach, że oszuści, że nie wypłacają, że mam jedno konto itp. A potem dziwnym trafem zawsze okazywało się coś innego. Powiązania, konta na osoby trzecie, brak zdjęć dowodu itp. Nie mówię, że w twoim przypadku tak było, ale ta historia wyżej wygląda co najmniej niewiarygodnie. Zwłaszcza, że nie ma ograniczonych prób wysyłania selfie, jeśli jest coś niewyraźne to proszą o dodatkowe zdjęcie, a nie blokują konta. No chyba, że dokument jest podrobiony lub przerobiony. W tym przypadku powinien się cieszyć, że sprawa nie wyląduje na policji (chyba, bo niektóre firmy zgłaszają z automatu).Nie opowiadaj bzdur .co prawda nie w betcris ale w betx i w lvbet blokowali mi konto totalnie bez powodu, grałem tylko bonusy - korzystałem z każdego bonusu jaki dawali . W betx były wtedy promocje w dużych ilościach bodajże na euro a w lvbet był ten codzienny bonus. Nic więcej nie grałem i mnie zablokowali