Baba z gwizdkiem, Roar po VAR na szczęście bez wypaczenia wyniku więc 0-0.Mina Zadkovich wygląda bardzo poważnie, Roar łatwo skóry chyba nie sprzeda O'shea strzeli gola @ 6.00 w superbet.
Większość tych nieobecnych grajków nie ma od 12 spotkań w skladzie więc gorzkie żale zostaw dla siebie.Miało być spokojnie zwycięstwo City, a oni nic nie grają. KLASYK
Świetny mecz, oglądamy z całą rodziną
PS: Jednak widzę, że tu kilku ważnych grajków nie ma. Szkoda, że wczoraj nikt o tym nie pisał
No właśnieWiększość tych nieobecnych grajków nie ma od 12 spotkań w skladzie więc gorzkie żale zostaw dla siebie.
0/3 ? Nie wierzę...Pora na kolejny mój typ wstydu... ciekawe czy i tym razem będzie czerwono. Końcówka roku i początek jest mega fatalny. Kursy z forbet:
Nixi - Adelaida - 1+ btts - @5,2 1:2
Nie wiem dlaczego aż tak wysoki kurs na Nixów? Ktoś powie, że ostatnie mecze nie zachwycili... ale wracają do siebie, do Nowej Zelandii. Myślę, że faworyzowanie gości jest mocno przereklamowane. Dobra postawa Adelaidy w ostatnich meczach może co najwyżej zaowocować bttsem.
Typ bardziej ostrożny - 1X - @1,75
City - Roar - 1 - @1,51
Tutaj bez czarowania. City są mocnymi faworytami i kurs @1,5 to jak dla mnie okazja. Ja bym dał kurs dużo niższy na gospodarzy.
I tyle na jutro.... bo co za dużo to nie zdrowo...
Klimaaaalaaaaaa 1:0 w 12 minucieCzas na przełamanie mojego imiennika, swoje szanse ostatnio miał a CCM trochę tych goli traci:
Sydney FC vs CCM:
Patryk Klimala gol + BTTS @3.09 Betclic
Ba, nie tyle nawet ja, co mój syn, od kiedy "został" poważnym nastolatkiem, a on "gra" tylko na laptopie
Mamy 55' a Auckland pokazuje ofensywne dno. Jeżeli dalej tak to będzie wyglądać odbiorę under 1.5 w około 75'. Mam nadzieję że Perth wreszcie wygra a Auckland spadnie niżej w tabeli gdyż są zdecydowanie za wysoko na to jak wyglądają.Dorzucę w meczu Perth vs Auckland 0:0 4'
Over 2,5 @1,70
Przy 1:0 w 31'
Perth DNB @1,91(trochę się pokloce z tym co dałem wyżej...)
Nie da się z Tobą nie zgodzić szefie . Top jak zwykle !Mamy 55' a Auckland pokazuje ofensywne dno. Jeżeli dalej tak to będzie wyglądać odbiorę under 1.5 w około 75'. Mam nadzieję że Perth wreszcie wygra a Auckland spadnie niżej w tabeli gdyż są zdecydowanie za wysoki na to jak wyglądają.
Teraz City musi spaść bo też za dobrze nie wyglądają a są lideremAuckland spadnie niżej w tabeli gdyż są zdecydowanie za wysoko na to jak wyglądają.