>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 1M

majekx

Znawca A-League
@majekx gdzie podsumowanie kolejki Pan ?
Niestety, poddałem się. Czasu zabrakło na oglądanie wszystkiego i jakieś przemyślenia.

Na jutro - WU - Jets. Typ od forbet.

Taka mała ciekawostka - kurs na ov2,5+btts to tylko @1,59. W ofercie znalazłem za to cos ciekawszego - 1X+ov2,5 - @1,86 3:1

Myślę, że szansa na gole w tym meczu są całkiem spore. Do tego nie zdziwią mnie gole z obu stron. Do tego gospodarze, którzy ostatnio zrobili całkiem sporą niespodziankę ogrywając Victory w Melbourne, są w formie. W razie jakiegoś potknięcia typ zabezpieczony podpórką... No czego tu chcieć więcej :).

WSW - CCM

Na razie odpuszczam.. tutaj widzę sporą niewiadomą.. czy CCM jest w kryzysie?... i czy WSW to wykorzystają, chociaż ich ostatni wynik z Perth nie jest jakiś mega optymistyczny...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2547
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
WSW vs CCM:
Powyżej 4.5 kartek @2.35🟥
Czerwona kartka @4.25🟥
Superbet

Marynarze w kryzysie i to sporym. Podchodzą do każdego starcia mocno agresywnie i to przekłada się na kartoniki. Skuszę się na niską linię 3.5 upomnień po świetnym kursie. Wędrowcy nie zagrali dobrego spotkania z totalnym outsiderem, a więc z Perth Glory i muszą się postarać, aby pokonać Mistrza. CCM na wyjazdach regularnie ogląda minimum 2 kartoniki. WSW u siebie także. Liczby sędziego Kinga to 3, 5, 4, 0, 2, 2, 5, 1, 9, więc nieźle.

Myślę, że u Marynarzy może powoli dochodzić frustracja i w tym sezonie aż 3 zespoły, które grały przeciwko CCM oglądały czerwień.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1458
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs Jets 3-1 póki co - dobry, overowy meczyk. Już się bałem o bts bo Jetsi mega padaka ht. Gol Rose i może jeszcze ten mecz się nie skończył 😉 Czaje się...
Edit
I tak zostało, ostatnie 25 min. gorsze, WU kontrolowało mecz, Jetsi szarpali, było kilka sytuacji ale nie 100%. Dlatego nie podbijałem live...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1083
larkspur 521,8K

larkspur

Użytkownik
Wsw - CCM
HT 0:1

Pobieram over 2.5 @1.75 Betclic ✅

Oglądalem cała połowę. CCM zaczęli odważniej i były efekty w postaci bramki.
Po golu odpuścili i 15 min dla wsw ale tylko Tyle bo końcówka ewidentnie słabiej. Obrona miała dużo czasu do swobodnych podań a zdecydowanego pressingu brak.
CCM też mogli na 0:2 ale jakoś nie przycisnęli choć mogli.
Nie wiem ale liczę na Wsw i ich pobudkę w drugiej połowie

Edit/// 1:3 FT

No powiem szczerze że do końca drżałem o mój over 2.5 ale na szczęście końcówka zrobiła się otwarta. Wsw dali ciała słabo zagrali ale mięli szansę na 2:2.. cóż
Fajny mecz overówwy dzień więc człowiek szczęśliwy i zarobiony ✅😜

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3068
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
WSW vs CCM - 0-2,
Do 70 min. Gospo nie za bardzo zainteresowani spotkaniem, w którym uczestniczą. Trochę słabo bo na trybunach Popovic, coach Socceroos, ale co ja tam wiem.
Chyba, że Popa szuka bramkarzy 😉Thomas nieźle mimo straty 2 bramek...
Edit
1-2, no może coś WSW pograją w te parę minut?
Edit 1
WSW w doliczonym do pustej nie wbija 😉 no tak...
Edit 2
Za to w 94 min. 1-3 dobijają wynik Mariners, Doka pół boiska przebiegł i strzelił 👍✌
W Australii nie ma pojęcia takiego jak faworyt 😄 każdy może wygrać /przegrać z każdym. Ten mecz może być przykładem.
Ps
Ale bramki były i fajnie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1693
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
🇦🇺 79:08
Western Sydney Wanderers - Central Coast Mariners
Over 2.5 ✅ 💰łatwo szybko i przyjemnie
2.0
SkyBet

zaczyna być ostro, sędzia powinien troche dodać, liczę na bts lub goście cos wcisną z kontry.

czy to będzie 4 spotkanie tych ekip wygrane przez jedna do zera ? liczę na przełamanie

snajp snajp jak mi napisałeś fajna bramka to myślałem ze coś wyjątkowego, a to zwykłe dośrodkowanie było :>

Mata znowu tylko z ławki - taka gwiazda a nie dojeżdża

Bardzo sie cieszę z bramki Doki - bardzo dobry zawodnik - patrzcie jaki wykonał sprint przed Aidanem Simmonsem który wszedł na boisko w 63 minucie i miał w miarę świeże nogi

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3701
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro. Mecze nie są z tych lekkich łatwych i przyjemnych, dlatego stawki minimalne i jestem przygotowany, że nie wejdą kupony. Kursy z Forbet:

Auckland - City

un2,5+X2 - @2,79
odważniej X2 - @1,75

Pierwsza myśl to under, ale później sobie przypomniałem, że Auckland tydzień temu grało w Perth, tj 5300 km, czyli chłopaki zrobili sobie w tydzień wycieczką jak z Londynu do NY i z powrotem. Mają prawo być zmęczeni. Obawiam się, że mecz może być nudny i gra będzie bardziej na przetrwanie niż na porwanie kibiców piękną grą. Główny typ to, że City nie przegra, do tego podbitka na drugim kuponie z underem.

SFC - Roar
X2 - @2,7

Tutaj powinna być 1, ale należy pamiętać, że Sky Blue byli w tygodniu w Nowej Zelandii - jak wyżej, mogą być zmęczeni. Dlatego może być niespodzianka. Zwłaszcza, że Roar gra się dobrze w Sydney (mecze z WSW i Macarthur). Typ z tych pod prąd, gdyż ja tu widzę pułapkę buków na tych co łapą tylko pewniaczki po niskim kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +849
larkspur 521,8K

larkspur

Użytkownik
Sydney - Brisbane
Godz 07:00

Under 1.5 HT @1.76 betclic

Roar przewala ostatnio wszystko jak leci a więc mój zakład może i wydaje się trochę absurdalny ale niestety tak to widzę.
Brisbane zabijają ostatnio strasznie mecze.
Grają paskudnie, nudno.
Rywale mięli w ostatnich problemy w strzelaniu do przerwy.
Bet typu na dwoje babka wróżyła. Zależy w którą stronę pójdzie mecz od początku bo jak szybko padnie bramka to i overa HT wpadnie ale może być tak jak często ostatnio.
Sydney powinno to na luzie wziąć i Klimala gola załadować ale czy będzie to na luzaku czy też schody? Wszystko w nogach Roar

Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men

Today,04:00
Auckland FC

Melbourne City

A ja spróbuję trochę na przekor Majkowi
Over 2,5 @1,95
3:0 do przerwy i już over zaksięgowany I to lubię 😎 💰 🤙. Jeszcze kartki (potrzeba dwie)
I jeszcze taki składak over 2,5 I over 2,5 żółtych kartek @2,40

Today,06:00
Sydney FC

Brisbane Roar

Tu pójdę po prostej linii oporu
Sydney i over 1,5 @1,50
Sydney I over 2,5 @1,73

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom