>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

B 648

brof123

Użytkownik
A co mam zrobic.... anulowac sie nie da, a na czacie 5 razy juz przekazywali do odpowoedniego dzialu
hmm no tka , bardzo dziwne , słuchaj a na starym jetonie też tak miałeś kiedyś ??? bo ja na jetonie nigdy nie miałem problemów a robiłem milion przelewów , może to ten nowy jeton , albo coś źle wpisałeś, ciśnij ich tam
Post automatycznie złączony:

Czy nowa karta Jeton to jest MasterCard ?czy Visa ?
polecam nie używać kart jeton , tylko lać na ZEN i z zen wypłacać kartą lub płacić , jest korzystniej

L 0

lukasz2005

Użytkownik
hmm no tka , bardzo dziwne , słuchaj a na starym jetonie też tak miałeś kiedyś ??? bo ja na jetonie nigdy nie miałem problemów a robiłem milion przelewów , może to ten nowy jeton , albo coś źle wpisałeś, ciśnij ich tam

polecam nie używać kart jeton , tylko lać na ZEN i z zen wypłacać kartą lub płacić , jest korzystniej
A można wiedzieć dlaczego tak ?

adik1992 512,3K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
I co doszły pieniądze ?? mi z kolei ostatnio doszły od 23 do jakoś 11:30 następnego dnia , czyli jakieś 12h , a teraz wczoraj zleciłem też po 22 jakoś i dziś nie ma , więc pewnie będą 2 pełne doby , a że jutro wszystkich świętych to w PON :/

edit: doszedł przed chwilą
nie doszło nic. O 22 mijają dwie doby. Na starym jetonie jak robiłem przelewy to kasa była na revoult w niecałe dwie doby.

B 648

brof123

Użytkownik
A można wiedzieć dlaczego tak ?
bo w tych kartach jeton , masz przewalutowanie i jakieś opłaty , a w koncie ZEN . w planie gold za 4zł na miesiąc ,darmowe wypłaty do 900zł msc , a w planie plantium za 30zł - darmowe wypłaty do 3600zł miesiąc, a nawet bez planu , plan free darmowy , wypłacasz z bankomatu tylko z opłatą 1,5% czyli jak nic. Więc wypłacając na ZEN płace nic , a z bankomatu jak wyżej. Ten ZEN tego revoluta bije na głowę .

Pierwszy raz taki przypadek ... kilka dni wczesniej wyslalem 2€ na te same dane by sprawdzic czy dojdzie. Doszlo, a kolejny wisi 🤷‍♂️
bardzo dziwne i niepokojące ;/ że komuś się może też tak stać.

@ adik1992 adik1992 - :( dziwne

Do góry Bottom