hmm no tka , bardzo dziwne , słuchaj a na starym jetonie też tak miałeś kiedyś ??? bo ja na jetonie nigdy nie miałem problemów a robiłem milion przelewów , może to ten nowy jeton , albo coś źle wpisałeś, ciśnij ich tam
hmm no tka , bardzo dziwne , słuchaj a na starym jetonie też tak miałeś kiedyś ??? bo ja na jetonie nigdy nie miałem problemów a robiłem milion przelewów , może to ten nowy jeton , albo coś źle wpisałeś, ciśnij ich tam
Post automatycznie złączony:
polecam nie używać kart jeton , tylko lać na ZEN i z zen wypłacać kartą lub płacić , jest korzystniej
I co doszły pieniądze ?? mi z kolei ostatnio doszły od 23 do jakoś 11:30 następnego dnia , czyli jakieś 12h , a teraz wczoraj zleciłem też po 22 jakoś i dziś nie ma , więc pewnie będą 2 pełne doby , a że jutro wszystkich świętych to w PON :/
bo w tych kartach jeton , masz przewalutowanie i jakieś opłaty , a w koncie ZEN . w planie gold za 4zł na miesiąc ,darmowe wypłaty do 900zł msc , a w planie plantium za 30zł - darmowe wypłaty do 3600zł miesiąc, a nawet bez planu , plan free darmowy , wypłacasz z bankomatu tylko z opłatą 1,5% czyli jak nic. Więc wypłacając na ZEN płace nic , a z bankomatu jak wyżej. Ten ZEN tego revoluta bije na głowę .
chyba nie ma jednak nowego , ten stary jest aktualny . Jak nacisniesz na swoje imie i nazwisko w prawym górnym rogu - zarządzanie kontem , to na górze masz swoje imie i nazwisko i indetyfikator klienta i jest ten sam .