>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jeton Wallet - opinie

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Coraz bardziej zaczyna mnie irytować ten nowy jeton. Juz 5raz musze tłumaczyć co za transakcja jest na moim koncie. Tym razem pytają o płatność kartą za czyszczenie samochodu:)

P 3,3K

pingu5

Użytkownik
Witam ostatnio w jeton korzystałem z apki z jeton wallet z pomarańczową kartą płatniczą i dużo się chyba zmieniło od tego czasu wyszła nowa czerwona apka gdzie były wszystkie moje dane i tu moje pytanie co się zmieniło i gdzie znajdę nr użytkownika w nowej apce? Gdzie powinienem wpłacać środki, w starej apce nie mogę

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Ktos mial weryfikacje jeton z dowodem przy twarzy? Screenshot_20241118-090641_Chrome.jpg
Post automatycznie złączony:

Witam ostatnio w jeton korzystałem z apki z jeton wallet z pomarańczową kartą płatniczą i dużo się chyba zmieniło od tego czasu wyszła nowa czerwona apka gdzie były wszystkie moje dane i tu moje pytanie co się zmieniło i gdzie znajdę nr użytkownika w nowej apce? Gdzie powinienem wpłacać środki, w starej apce nie mogę
Nr jeton w apce nie znajdziesz. Wejdź na stronę internetową i tam w zarządzaniu kontem masz. Nr jeton pozostal taki sam jak na starym jeton

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Nie wiem co tam się teraz na tym nowym jeton wyprawia, ale zablokowali mi konto za płatności karta w galerii handlowej. Teraz chca wyjasnien co to za transakcje. Tydzien temu podobna sytuacja ale bez blokady.
Screenshot_20241118-152435_Chrome.jpg

D 3,1K

damian09

Użytkownik
A ar0nek po tylu weryfikacjach powinni się w końcu odczepić od Ciebie. Bo chyba nie będą się ciągle pytać o każdą czy prawie każdą płatność kartą.
Skoro ta karta jest w funtach to płacisz jakieś dodatkowe prowizje przy płaceniu?

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
A ar0nek po tylu weryfikacjach powinni się w końcu odczepić od Ciebie. Bo chyba nie będą się ciągle pytać o każdą czy prawie każdą płatność kartą.
Skoro ta karta jest w funtach to płacisz jakieś dodatkowe prowizje przy płaceniu?
Nie place. Przelicza po kursie jaki google pokazuje. Ale juz 5x musiałem się tłumaczyć za co płaciłem i do czego używam konta.

Otrzymane punkty reputacji: +202
B 0

barx15

Użytkownik
ja czekam na pewno ponad miesiąc a chat nie wie kompletnie nic na temat zamówienia i widać to po każdej rozmowie z nimi.

Do góry Bottom