>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jeton Wallet - opinie

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
Coraz bardziej zaczyna mnie irytować ten nowy jeton. Juz 5raz musze tłumaczyć co za transakcja jest na moim koncie. Tym razem pytają o płatność kartą za czyszczenie samochodu:)

P 3,3K

pingu5

Użytkownik
Witam ostatnio w jeton korzystałem z apki z jeton wallet z pomarańczową kartą płatniczą i dużo się chyba zmieniło od tego czasu wyszła nowa czerwona apka gdzie były wszystkie moje dane i tu moje pytanie co się zmieniło i gdzie znajdę nr użytkownika w nowej apce? Gdzie powinienem wpłacać środki, w starej apce nie mogę

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
Ktos mial weryfikacje jeton z dowodem przy twarzy? Screenshot_20241118-090641_Chrome.jpg
Post automatycznie złączony:

Witam ostatnio w jeton korzystałem z apki z jeton wallet z pomarańczową kartą płatniczą i dużo się chyba zmieniło od tego czasu wyszła nowa czerwona apka gdzie były wszystkie moje dane i tu moje pytanie co się zmieniło i gdzie znajdę nr użytkownika w nowej apce? Gdzie powinienem wpłacać środki, w starej apce nie mogę
Nr jeton w apce nie znajdziesz. Wejdź na stronę internetową i tam w zarządzaniu kontem masz. Nr jeton pozostal taki sam jak na starym jeton

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
Nie wiem co tam się teraz na tym nowym jeton wyprawia, ale zablokowali mi konto za płatności karta w galerii handlowej. Teraz chca wyjasnien co to za transakcje. Tydzien temu podobna sytuacja ale bez blokady.
Screenshot_20241118-152435_Chrome.jpg

D 3,1K

damian09

Użytkownik
A ar0nek po tylu weryfikacjach powinni się w końcu odczepić od Ciebie. Bo chyba nie będą się ciągle pytać o każdą czy prawie każdą płatność kartą.
Skoro ta karta jest w funtach to płacisz jakieś dodatkowe prowizje przy płaceniu?

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
A ar0nek po tylu weryfikacjach powinni się w końcu odczepić od Ciebie. Bo chyba nie będą się ciągle pytać o każdą czy prawie każdą płatność kartą.
Skoro ta karta jest w funtach to płacisz jakieś dodatkowe prowizje przy płaceniu?
Nie place. Przelicza po kursie jaki google pokazuje. Ale juz 5x musiałem się tłumaczyć za co płaciłem i do czego używam konta.

Otrzymane punkty reputacji: +202
łepek 457

łepek

Użytkownik
Robi ktoś wypłaty Jeton -> ZEN ? Jakie kwoty przesyłacie żeby nie trzeba było się im ze wszystkiego tłumaczyć i nie było też problemów po drugiej stronie.

Podsylam dane do przelewu (ktoś wcześniej pytał)
Support

BANK AION Bank S.A. Spolka Akcyjna Oddzial w Polsce
BIC BMPBPLPPXXX
BRANCH Centrala
ADDRESS ul. Dobra 40
CITY Warszawa
ZIP 00-344
COUNTRY Poland (PL)

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
Robi ktoś wypłaty Jeton -> ZEN ? Jakie kwoty przesyłacie żeby nie trzeba było się im ze wszystkiego tłumaczyć i nie było też problemów po drugiej stronie.

Support

BIC BMPBPLPPXXX
BRANCH Centrala
ADDRESS ul. Dobra 40
CITY Warszawa
ZIP 00-344
COUNTRY Poland (PL)
Przechodza praktycznie każde kwoty

B 648

brof123

Użytkownik

Support

BIC BMPBPLPPXXX
BRANCH Centrala
ADDRESS ul. Dobra 40
CITY Warszawa
ZIP 00-344
COUNTRY Poland (PL)
Ja robie , tylko tak . wszystko przechodzi i to w moment

B 648

brof123

Użytkownik
Kto niby takie rzeczy ma wiedzieć? Przelewaj ile się da i się nie przejmuj
i nikt raczej by tu nie pisał , jakby przelewał krocie :) Pieniądz lubi cisze .
Do łepek: lej śmiało od zawsze żadnych problemów. Już 2 raz pytasz o kwoty , może masz grubą bańkę do przelania , to nie wiem czy przejdzie :))

K 0

korek_tor1234

Użytkownik
Czy coś się zmieniło jeżeli chodzi o wypłaty na Revolut ? Jeton odrzuca mi wypłatę na revo mimo ze wcześniej przechodziły, tłumacza ze nie poprawne dane odbiorcy no ale wcześniej na te same dane wszystko hulało

L.MORETTI 61,5K

L.MORETTI

Użytkownik
Czy coś się zmieniło jeżeli chodzi o wypłaty na Revolut ? Jeton odrzuca mi wypłatę na revo mimo ze wcześniej przechodziły, tłumacza ze nie poprawne dane odbiorcy no ale wcześniej na te same dane wszystko hulało
Cześć, mam ten sam problem. Odrzucają od dwóch dni wypłaty. Próbowałem na wszystkie sposoby z dodaniem odbiorcy i zmian danych. Aktualnie dostałem info, że dane odbiorcy powinny być takie:

Holder name: REVOLUT BANK - (should be the beneficiary name)
- Holder address: Ten litwinski adres, LT-08130, Lithuania (should be the beneficiary address)
- Bank name: REVOLUT BANK UAB (should be Aion Bank)

Chcą żeby odbiorcą było imię i nazwisko na kogo jest konto w Revolut. Następnie adres zamiast tego litwińskiego z Revoluta był również posiadacza konta i nazwa banku to Aion Bank. Dziwne to jest, bo support revoluta wysyła mi nazwę banku jako Revolut Bank UAB, a nie Aion Bank bo to jest osobny podmiot, a konto mam w Revolut. Więc Jeton wymaga czegoś innego niż jest w rzeczywistości. Ale dobra, zleciłem kolejny raz wypłaty na te dane, które oczekiwał Jeton czyli to co wyżej wpisałem, podając IBAN, BIC, które miałem już wcześniej wpisane i zobaczymy.

Mały update, właśnie z statusu „zaplanowane” zmieniło się na „przetworzone”. Czyli zaakceptowali wypłaty. Powinno być lada moment. Jak dojdzie to napisze szczegółowo jak dodać odbiorcę z danymi.

Otrzymane punkty reputacji: +60
K 0

korek_tor1234

Użytkownik
Cześć, mam ten sam problem. Odrzucają od dwóch dni wypłaty. Próbowałem na wszystkie sposoby z dodaniem odbiorcy i zmian danych. Aktualnie dostałem info, że dane odbiorcy powinny być takie:

Holder name: REVOLUT BANK - (should be the beneficiary name)
- Holder address: Ten litwinski adres, LT-08130, Lithuania (should be the beneficiary address)
- Bank name: REVOLUT BANK UAB (should be Aion Bank)

Chcą żeby odbiorcą było imię i nazwisko na kogo jest konto w Revolut. Następnie adres zamiast tego litwińskiego z Revoluta był również posiadacza konta i nazwa banku to Aion Bank. Dziwne to jest, bo support revoluta wysyła mi nazwę banku jako Revolut Bank UAB, a nie Aion Bank bo to jest osobny podmiot, a konto mam w Revolut. Więc Jeton wymaga czegoś innego niż jest w rzeczywistości. Ale dobra, zleciłem kolejny raz wypłaty na te dane, które oczekiwał Jeton czyli to co wyżej wpisałem, podając IBAN, BIC, które miałem już wcześniej wpisane i zobaczymy.

Mały update, właśnie z statusu „zaplanowane” zmieniło się na „przetworzone”. Czyli zaakceptowali wypłaty. Powinno być lada moment. Jak dojdzie to napisze szczegółowo jak dodać odbiorcę z danymi.
I jak poszło ?? u mnie po wpisaniu Imienia i Nazwiska jako Odbiorcy oraz swoich danych adresowych (mail, ulica itp) dalej odrzuca :/ juz nie wiem jak to zlecic zeby poszlo /

BIC :BMPBPLPP
Nazwa banku Aion S.A
tak to zlecales ?

Do góry Bottom