>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Czyli teraz jak się wypłaca z buka na Jetona to już nie podaje się swojego poprzedniego id tylko jakieś nowe ?

e:

wiadomo czy jak będzie te karta dalej trzeba będzie wypłacać na nią kasę z salda Jetona jak w przypadku poprzedniej czy będzie ona powiązana bezpośrednio z kontem i obejdzie się bez takich cyrków?

Ostatnia edycja:
supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
[auto merge]1729462691[/automerge]
Czyli teraz jak się wypłaca z buka na Jetona to już nie podaje się swojego poprzedniego id tylko jakieś nowe ?

e:

wiadomo czy jak będzie te karta dalej trzeba będzie wypłacać na nią kasę z salda Jetona jak w przypadku poprzedniej czy będzie ona powiązana bezpośrednio z kontem i obejdzie się bez takich cyrków?
Ja wypłacam na ten stary numer id i przechodzi normalnie
Post automatycznie złączony:

Ostatnia edycja:
lukpol 107,9K

lukpol

Użytkownik
Mógłbyś trochę rozwinąć? Chciałbym wiedzieć czy będzie się dało i jak zlecić przelew na Neteller skoro zadziałał skrill
Wpisałem numer konta skrill i doszło jako przelew bankowy , ale wysłałem próbnie 2 €. 18-go Zleciłem 210€ i do dzisiaj wisi jako zaplanowane...

Ale jak masz stara kartę jeton to śmiało tam jeszcze wysyłaj. Księguje do 20min

Ostatnia edycja:
łepek 0

łepek

Użytkownik
Wpisałem numer konta skrill i doszło jako przelew bankowy , ale wysłałem próbnie 2 €. 18-go Zleciłem 210€ i do dzisiaj wisi jako zaplanowane...

Ale jak masz stara kartę jeton to śmiało tam jeszcze wysyłaj. Księguje do 20min
No właśnie nie mam i szukam najlepszej opcji na wypłatę a nie chciałem dopłacać za przewalutowanie bo karta Jeton była tylko w euro jak dobrze pamiętam

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Ktos już testował wyplate nowa karta jeton? Samo przewalutowanie z PLN/Euro na Funty na karte wychodzi bardzo korzystnie. Pozostaje mi jeszcze sprawdzić wyplaty z bankomatu, ale jakoś nie bylo okazji, może ktoś już korzystał?

B 648

brof123

Użytkownik
Dlaczego w tym nowym Jettonie trzeba na nowo dodać odbiorców , dodałem odbiorce ZEN i przelałem pieniądze na Polski IBAN , jako przelew Lokalny , jak to zawsze robiłem na poprzednim jetonie czy to na zen czy to na revolut . w tym też zleciłem i mam nadzieje że dojdzie normalnie , wypłata jest przetworzona. Zlecał już ktoś tak ?

lol 3 minuty mineło od napisania tego postu i doszło :))

Więc podsumowując wczoraj o 22 zleciłem przelew , o 23 przetworzona , kasa na koncie dzisiaj po 11. Przelewy dochodzą szybciej i sprawniej , na starym jettonie czekało się 2 doby i przetworzenie nie mogło nastąpić o godzinie 22 . Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
przelałem kasę z jetona na revoult, tylko wpisałem IBAN do przelewów krajowych a nie ten z początkiem LT. Przelew wyszedł. Na czacie pisali że jak pieniądze wrócą na jeton, wtedy będę mógł je ponownie wysłać. Ktoś wie ile czasu może to potrwać?

B 648

brof123

Użytkownik
poczekaj do jutra , ja leje na ZEN PL IBAN i doszedł . wyżej masz mój post . Jeton ma Polskie banki , mi przyszło z polskiego banku kasa , więc robi się przelew krajowy normalnie. ale jak dasz na LT też ci dojdzie , nie ma róznicy , mi doszła kasa w 1 dzien , ale wiem że na starym jetonie szła do 2 dni , więc poczekaj do jutra , moim zdaniem dojdzie kasa

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Z PLN konta Jeton na PLn konto Revolut pieniądze doszły mi dzisiaj w 12h dokładnie.
Zrób rzecz następującą - wejdź na swoje konto Revolut - przelewy lokalne. Tam masz napisany swój numer bankowy (26 cyfr) przed nimi wpisz PL.
A niżej pełna ściąga, żeby ktoś nie musiał komibnować i użerać się z czatami tyle co ja, bo wypłaty robię często, a nie lubię mrozić pieniędzy na więcej niż 24h.

Nazwa banku: REVOLUT BANK UAB
BIC: BMPBPLPP
Adres odbiorcy: Konstitucijos ave. 21B
Miasto: Vilnius
Kod pocztowy: LT-08130
Kraj: Litwa

Numer konta - PL (i tuż za tym w ciągu 26 cyfr, które masz na koncie Revolut w sekcji przelewy lokalne)
Litewski numer konta jett potrzebny tylko i wyłącznie do międzynarodowych przelewów. W tym wypadku robimy odbiorcę na dane litewskie, ale o lokalnym, polskim numerze konta.
Działaj :)
Pisałem o tym tutaj.. Zmodernizowali te przelewy i dochodzą z jeton na revo w parę godzin.. Ale lepiej wypłacać transzowo, bo zbyt pięknie to wygląda.. ;)

B 648

brof123

Użytkownik
no na starym jetonie dawałem na polski IBAN. Tylko ktoś wyżej pisał by na ten LT do przelewów zagranicznych robić przelewy na revoult. Zleciłem wczoraj o 22. O 23 przelew wyszedł z jeton i na revoult nie doszło.
I co doszły pieniądze ?? mi z kolei ostatnio doszły od 23 do jakoś 11:30 następnego dnia , czyli jakieś 12h , a teraz wczoraj zleciłem też po 22 jakoś i dziś nie ma , więc pewnie będą 2 pełne doby , a że jutro wszystkich świętych to w PON :/

edit: doszedł przed chwilą

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom