rynek tez ich nie docenia bo luldzie nie graja na nich - kursy stoja w miejscu wielka wiara jest antyniemieckaNie no 3:0 dla Niemców to raczej nie będzie
Post automatycznie złączony:
Niemców gram od początku turnieju, sam wiesz i nadal buki ich nie doceniają
z serbami tez nic nie gral a i tak trzymal go na boisku caly mecz ^^Dzisiaj go chyba posadzi bo chłop nic nie gra
Louati grał od początku czy cleveneot?Ciekawe kiedy N'gapeth do bazy zjedzie?
Miałem pograny under 17,5 - niestety kupon w pytke 🥲ngape znowu robi show 0%. patry tez na swoim poziomie 25%
raczej cie to nie martwi bo na undera szanse juz iluzoryczneMiałem pograny under 17,5 - niestety kupon w pytke 🥲
Na plus zmiana gianiego z atakującym. Ale tak jak pisałem ngapeth pociągnął Francuzów do półfinału.. szkoda Niemców i japońcow naprawdę ale oba mecze jak się oglądało to z wielkim zaciekawieniem ale niestety niektórzy jadą już do domu..w sumie juz sam nie wiem o co chodzi z tym clevenotem ostatnio wygladalo jakby mial jakis maly uraz w ataku chodzil jakby "zablokowany" wczesniej nawet na lawie siedzial (gdzie to aktualnie francuski najlepszy oh w formie) dzis wyglada calkiem normalnie. no i chyba bedzie ten moj nostradamusowy tie break