Ale drugi ćwierćfinał to jakiś kosmos. Japonia gra mecz życia do stanu 2-0 i 23-21. Wchodzi na zagrywkę gianelli ( najlepszy sypacz świata ) i serwuje z wyskoku wszystko i odmienia losy seta. Nie dziwię się jak Włosi to wezmą 3-2 teraz.Cieszę się, że daliśmy radę
Nie, to Gianfranco Obsranko wygrał Włochom ten meczIshikawa niestety w kluczowych momentach 3 i 4seta dał ciała
a c o galllasi zrobil bo nie wiemNie, to Gianfranco Obsranko wygrał Włochom ten mecz
Patrząc na całą LN i to jak grali Japońce, trudno było przypuszczać że Włosi to wezmą bez problemów.pinio1111 ogolnie to ladnie wyczules japkow ze nie zagraja znowu takiej katastrofy
wchodzisz w profil konta->prywatnosc-> kto moze ci wyslac wiadomosc -> nikt XDPatrząc na całą LN i to jak grali Japońce, trudno było przypuszczać że Włosi to wezmą bez problemów.
Ja dziś grałem Ishikawe jako najlepszego pkt drużyny. Kurs był świetny bo 2,80. Typów nie wrzucam, bo znudzili mnie spamerzy piszący na priv.
widzisz ze mam pograne na odwrot to po co pytasz
Jedno nie wyklucza drugiegowidzisz ze mam pograne na odwrot to po co pytasz
Ja Lucasa pograłem over8,5pkt. bo kurs 2,00 mi pasuje. Myślę że mecz trochę potrwa, a Lucas fajnie wygląda na tym turnieju w zagrywce.
Nie wiedzialem, ze jest taki odlam userowwchodzisz w profil konta->prywatnosc-> kto moze ci wyslac wiadomosc -> nikt XD
ci spamerzy to takie wyzsze jednostki ze nawet nie maja ochoty przeczytac co ktos napisal gdzies na forum w dziale tylko chca na tacy jeszcze na pw miec podane. niesamowite szkodniki.