Kogo grasz z zawodników?kim giani na oh wychodzi hahahahaah hahahahahaha co za klaun
Kim?kim giani na oh wychodzi hahahahaah hahahahahaha co za klaun
ja wyznaje filozofie iz sa pytania na ktore nie ma zadnej logicznej/sensownej odpowiedzi wiec nie ma co nad nimi dywagowac tylko sie ustawiac 'jak wiatr wieje' i jak ktos sobie sam rzuca nogi pod klody to grac przeciwko niemu.Jeżeli to wybieg taktyczny i Clevenot zagra w drugiej fazie turnieju, to ok.
Pobrane już oczywiściepinio1111 ty jestes kanadyjskim fantykiem no to 2.1 sts ci dal na na nich z serbami. ja to bym tam dal odwrotne kursy, co prawda kanada prezentuje sie slabo ale na serbow i tak oni powinni byc faworytami
ja dalem wlasnie kanady win po 2,2 za pol plaskiej stawki.Pobrane już oczywiście
Kanada zagrała całkiem fajnie ze Słowenią, tylko bez Maara. Wczoraj nie mieli podejścia do Francji, ale na dziadków z Serbii powinno to wystarczyć.
polecam Ci poczytać czat - będzie to dla Ciebie zdecydowanie ciekawa lekturaA co taka cisza o meczu Polaków? Myślałem że jak wrócę z pracy to będę czytał to i owo że grbic zły że wziął pupilków swoich bo najlepiej zwalić na niego jakby nie szło( większość osób tak pisała) a tu cyk ćwierćfinał już jest.ciekawe z kim tylko
A z czymś się nie zgadzasz? Według Ciebie wziął wszystkich najlepszych na ten moment?A co taka cisza o meczu Polaków? Myślałem że jak wrócę z pracy to będę czytał to i owo że grbic zły że wziął pupilków swoich bo najlepiej zwalić na niego jakby nie szło( większość osób tak pisała) a tu cyk ćwierćfinał już jest.ciekawe z kim tylko
Postawmy sprawę jasno .chodzi o zaciąg z zaksy jego ulubieńców jak to się przyjęło tutaj( nie neguje średni Kaczmarek i śliwka po kontuzji ale Olek daje dużo tej drużynie choćby mental oto ale wiadomo to nie kwestia najważniejsza). Dlaczego pojechał kurek też nie jest w dobrej formie widać gołym okiem.. przecież mógł zabrać Konarskiego i boladza zamiast kurka i Kaczmarka jeśli patrzymy na formę.A z czymś się nie zgadzasz? Według Ciebie wziął wszystkich najlepszych na ten moment?
Widzę że urwałeś się z nikąd ale już tacy byli , w historii czatu już to było nieraz opisane. Ja widzę jaki hejt spadł na trenera za decyzje i drużyna przez to została skreślona , czy tak się robi? Nie twierdzę że będzie super i złoto ale myślę że medal w zasięgu. Dla mnie zdecydowanym faworytem są Włosi zarówno w męskiej i żeńskiej siatkówce. Ale dajmy grbicowi pracować. Kiedyś jak sobie wymyślił Janusza na rozegraniu każdy się zastanawiał czemu itp a się obronił te decyzjąpolecam Ci poczytać czat - będzie to dla Ciebie zdecydowanie ciekawa lektura
Wszystko zależy od meczu Niemców. Jeżeli dajmy na to przegrają 0:3 bądź 1:3 to spadają za Argentynę bo mają przegrany bezpośredni mecz. Wtedy otwiera się przed Kanadą szansa przy wygranej 3:0.ja dalem wlasnie kanady win po 2,2 za pol plaskiej stawki.
aha ogarnalem wlasnie ze kanada juz odpadla z igrzysk i grac bedzie z serbami o nic. serbowie z kolei maja jeszcze szanse. dlatego kontruje te kanade.
Niemcy potrzebują 1 seta żeby wyprzedzić Argentynę a dwóch setów żeby być pewnym ćwierćfinałów. Ratio setowe jest przed bezpośrednim pojedynkiem.