i brehme i krick brali udzial w meczu ze tak powiem i wchodzili jak w maslo i to zasluga kampy, srodek japkow nie istnial no bo sekita tak "pieknie" pokierowal grą. tak naprawde co sekita probwal pograc cos srodkiem to tylko pogarszal spraweBrehme świetny mecz
Oj przykrostern chyba wybil palucha opuscil hale ogolnie i gra mozic na opp.
no to wyglada bardzo dobrze, ja co podrzucilem tego urosza to tez siadlo na luzie chlop zaliczyl zjazd do bazy i uciułal 7 pkt, jedyny problem jest taki ze istnieje szansa ze giani dostanie 'oswieccenia' i wyjdzie w koncu louatim i clevenotem i ze bedzie zwrot za ngape. ja bede czekac na skladyN'gapeth under 15,5pkt nadal do pobrania, Maar over 15,5pkt świetna linia, i najlepszy bet- Clevenot over 13,5pkt. Wszystko po 1,80.
Kovacevic na jutro też linia dość wysoka, ale nie zaryzykuję bo to derby Bałkanów i tam zawsze są zacięte mecze.no to wyglada bardzo dobrze, ja co podrzucilem tego urosza to tez siadlo na luzie chlop zaliczyl zjazd do bazy i uciułal 7 pkt, jedyny problem jest taki ze istnieje szansa ze giani dostanie 'oswieccenia' i wyjdzie w koncu louatim i clevenotem i ze bedzie zwrot za ngape. ja bede czekac na sklady
Czytałem, że Winiar ma szatański plan odpuścić mecz z USA i pełna moc na Argentyne, zobaczymyJa zamiast USA pograłem seta dla Niemców bo 1,67 to świetny bet. Teraz już spadło do 1,50. Na mnie wielkiego wrażenia nie zrobiła ta wygrana z Argentyną. Owszem DeFalco zagrał na niewyobrażalnej skuteczności, ale to raczej z powodu nieudolności Argentyny.
Sądzę że niemiaszki swobodnie seta ogarną, no i na Brehme over 8,5 pkt STS dał 2,25!!! Pobrałem w ciemno w singlu.
Do seta na Niemców dorzuciłem - będzie 4set w meczu Francja-Kanada po fajnym 1,60. Wyszło z tego sympatyczne ako. Skoro Kanada "bez Maara" powalczyła ze Słowenią to jutro powinno być tylko lepiej, bo nie wierzę że Maar zagra drugi raz taką padlinę.
Do tego są znowu świetne linie na zawodników.
N'gapeth under 15,5pkt nadal do pobrania, Maar over 15,5pkt świetna linia, i najlepszy bet- Clevenot over 13,5pkt. Wszystko po 1,80.
Słowenia też kurs przyzwoity, ale jakoś to odpuszczam. Ewentualnie ruszę tu under Kozamernika.
Dziadek grozer robi robotę na igrzyskach, USA przy stanie 2-0 z Niemcami jakby myśleli że samo się wygra. Brawo dla winiara za zmiany i jest szansa na tb