czemu dno ? przecież to było do przewidzenia.
Nic jeszcze nie rozliczyłemTaki wynik jaki skład. Beznadziejny skład. Więcej dobrych dziewczyn mają na ławce niż na boisku ale polecam zaczekać do końca meczu, bo już rozliczales mecze po 1 secie, a skończyły się korzystnie
kolego one tam sobie często trenują pewne zagrywki i to nie jest do końca ważne czy wygrają seta czy nie. Ty się spinasz jakby to był final mistrzostw świata.A dlaczego trener nie robi zmian jak taki wynik ?
Nikogo to nie interesuje, czy miałeś +18, czy +20. Nie podajesz żadnych analiz tutaj, więc nie atakuj innych i nie wylewaj swoich żali. Najlepiej jakbyś nie spamował tego forum i zamilkł oraz nie pobierał typów lepszych userów od siebie, jak potem masz płakać (w większości jak się okazuje po meczu niesłusznie), że coś nie wchodzi.+18 w bazie
Czasami lepiej się zabezpieczyć
Nie grałem żadnego overu WłoszekWycziluj trochę byku. Pokryły każdy handicapy działu (czyli +16,5). Jestem prawie pewien, że to również Ty rozliczałes over Włoszek z Bulgarkami po pierwszym secie, gdzie finalnie i tak to pokryły. Siatkówka kobiet nie jest jednostajna, zawsze będą zwroty akcji.
Został usunięty, bo spamowales w temacieLigi Narodów kobiet teraz to jestem pewien, że to Ty byłeś, bo post był bliźniaczo podobny do tego jak narzekałeś na Holenderki po 5 minutach meczu. Wtedy na Bulgarki natomiast. Nie musisz grać, żeby komentować czyjeś typy, a tak było podczas tamtego meczu. I ja, i Ty i osoba która usunęła te posty doskonale o tym wiedzą, bo ciężko znaleźć drugiego takiego panikarza w dziale z siatkówkaNie grałem żadnego overu Włoszek
I nic w tym meczu nie grałem !!!!
Podaj gdzie niby o tym pisałem ????
Dawaj