R
53,2K
Też nie oglądałem... Myślę o pkt powyżej bo chyba w 3 setach nie zamknąa ogladales serbow? jedyny mecz ktorego nie udalo mi sie obejrzec
To tam już mam ... bo punkty powyzej i sety zagrane więc weszłojak turasy inie pograja tb to zdaze obejrzec powtorke zanim serby z japkami wysatrtuja, ale od kiedy nimira dal piazza na boisko to kebsy probley gigantyczne, wiec znajac zycie pograja tego taja i nie uda mi sie obejrzec
Coraz bardziej przekonuję się do Japonii. Grają bardzo niewygodną siatkówkę dla przeciwnika. Ich tempo rozgrywania akcji, funkcjonowanie linii blok - obrona robi wrażenie. Mimo że są bez dwóch nominalanych grajków, nieźle sobie poradzili na Argentynę. Według mnie, wezmą dziś mecz. Osobiście nawet pograłem dla lepszego oglądania dokładny wynik 3-0 dla Japonii.
Panowie od siatkówki między innymi pinio1111 robicie świetną robotą z analizami ( ja jestem laikiem w tej dziedzinie sportu) ,ale ta liga narodów świeci się na zielono jak na razie. Takie pytanie czy możecie coś pokierować w co iść w meczach Japonia -Włochy i Argentyna -Niemcy? Bo do wcześniejszych spotkań już coś jest a myślę nad jakimś ako większym na dzisiaj .