psychol32
Użytkownik
Pewnie nikt o zdrowych zmysłach nie myślał że na tym etapie turnieju ukręcą takiego wałaKtoś łapał Crossa przy stanie 0-4? Jaki kurs był? Pochwalcie się
Pewnie nikt o zdrowych zmysłach nie myślał że na tym etapie turnieju ukręcą takiego wałaKtoś łapał Crossa przy stanie 0-4? Jaki kurs był? Pochwalcie się
Ale to wystarczy lekko się dartem interesować żeby wiedzieć o Dobey'u najważniejsza rzecz : nie dojeżdża głowa e kluczowych momentachDla mnie wał to nie jest porażka faworyta bo każdy może przegrać. Ja patrzę na to jaki przebieg ma dane spotkanie.
MVG przed chwilą też głowa nie dojechała?Ale to wystarczy lekko się dartem interesować żeby wiedzieć o Dobey'u najważniejsza rzecz : nie dojeżdża głowa e kluczowych momentach
W sumie to tak. Przecież to jak grał od bodajże 6 seta to tylko i wyłącznie głowa. Oczywiście Williams zrobil swoje, ale gdyby MVG grał na podwójnych odrobinę lepiej to po 4 setach powinno być 3:1 Dla MVG i potem już by miał z górki.MVG przed chwilą też głowa nie dojechała?
Tylko u Van Gerwena to się zdarza raz w roku na dużym turnieju, a Dobey robi to dosyć regularnie.W sumie to tak. Przecież to jak grał od bodajże 6 seta to tylko i wyłącznie głowa. Oczywiście Williams zrobil swoje, ale gdyby MVG grał na podwójnych odrobinę lepiej to po 4 setach powinno być 3:1 Dla MVG i potem już by miał z górki.
Imo 1.64 na młodego jest git i ja to biorę. Wierzę w LittleraDla mnie Dobey zrobił olbrzymi postęp i dzisiaj grał bardzo dobrze i nie stwierdziłbym, że przegrał przez słaby mental. Cross po prostu się tak niesamowicie odpalił, że nie sposób było go zatrzymać. MVG przegrał sam ze sobą i w swojej głowie.
W każdym razie ciekawi mnie co sądzicie o kursach w meczu Cross - Littler?
~2,20 na Crossa, opinia?
Littler 1,60 mi wystarczy. Cross gra dobrze, ale młody wygląda na jakiegoś absolutnego kozaka bez układu nerwowego. Jak dla mnie to on weźmie ten turniej. Gdyby miał pęknąć to już by się to stało wcześniej.Dla mnie Dobey zrobił olbrzymi postęp i dzisiaj grał bardzo dobrze i nie stwierdziłbym, że przegrał przez słaby mental. Cross po prostu się tak niesamowicie odpalił, że nie sposób było go zatrzymać. MVG przegrał sam ze sobą i w swojej głowie.
W każdym razie ciekawi mnie co sądzicie o kursach w meczu Cross - Littler?
~2,20 na Crossa, opinia?
Nie zgodzę się, że Littler już nie błyszczał dzisiaj. Zagrał kolejny raz na średniej ponad 100 i 47 % na doublach.Trzymam teraz kciuki za młodego - bardzo podoba mi się jego styl rzucania i to byłaby piękna rzecz gdyby on to wziął, ale nie spodziewam się tego. Bukmacherzy widzą go jutro w roli faworyta z Crossem, a ja osobiście mam lekkie wątpliwości czy te kursy są odpowiednie. Cross nawet przegrywając 0:4 z Dobeyem wcale nie grał jakoś źle, a Littler już dzisiaj tak nie błyszczał (oczywiście nie musiał bo Dolan był tragiczny i nie stwarzał żadnego zagrożenia). Jutro może już wyjść przewaga doświadczenia Crossa.
.
Ok, racja, może po prostu to, że rzucił tak mało 180 jak na niego zaburzyło mi nieco obraz jego gry dzisiaj. Niemniej jednak ja nie zdecyduje się na granie jutro w jego stronę. Cross też wysoka dyspozycja, a jest jednak u mnie pewien znak zapytania czy młody nie pęknie przed ranga tego meczu. Gdyby był underdogiem, pewnie bym.cos grał w jego kierunku, ale to 1.60 mi nie wystarcza. Zresztą po dzisiejszym dniu jutro zamierzam tylko obejrzeć sobie mecze bez typowania trzymając kciuki za obu LukówLittler 1,60 mi wystarczy. Cross gra dobrze, ale młody wygląda na jakiegoś absolutnego kozaka bez układu nerwowego. Jak dla mnie to on weźmie ten turniej. Gdyby miał pęknąć to już by się to stało wcześniej.
Post automatycznie złączony:
Nie zgodzę się, że Littler już nie błyszczał dzisiaj. Zagrał kolejny raz na średniej ponad 100 i 47 % na doublach.
Na pewno z Crossem będzie wyrównany mecz, ale uważam, że młody wygląda tutaj lepiej.