No ja identycznie, jak tam linia koło 63% była.... Tak czy inaczej ja bym nie odpuszczał, nawet dla tych 400 PLN, bo to delikatnie pisząc bardzo nie w porządku. Próbowałbym też uderzyć do kogoś na Twitterze, oni się trzęsą bardziej przed syfem w społecznościowych niż jakąś skargą do UOKiK.Wczoraj napisalem juz maila. Wymagaja i tak obrotu od depozytu mimo iż od 5dni nie mogę zagrac żadnego zakladu. Czekam na dalsze maile w tej sprawie.
Edit : najwięcej mialem wlozone w over frekwencji i myślę że od tego pojawił się problem bo przestrzelili z liniami
Niestety legalne i z perspektywy bukmacherów - niezbędne. W zależności od firmy trzeba jednak sobie czasem na taki limit mocno zapracować, grać jakieś błędy kursowe, podejrzane spotkania itp. Ale w tym okresie, kiedy każdy buk dostaje po tyłku to może dochodzić do absurdów i limitowania osób, które po prostu wygrywają.Czy oby na pewno limitowanie jest legalne? Według mnie nie może być tak że jedna osoba może grać za wysokie stawki a druga za mniejsze lub wcale.
Według mnie nie. Bierze się to stąd, że regulamin bukmachera nie stoi ponad prawem normalnym. Nawet ktoś ostatnio wrzucił tutaj list UOKIK z tym stwierdzeniem.Czy oby na pewno limitowanie jest legalne? Według mnie nie może być tak że jedna osoba może grać za wysokie stawki a druga za mniejsze lub wcale.
Tylko w tym przypadku to nie kradzież. Takiej weryfikacji czasem wymagają wszyscy bukmacherzy, tutaj akurat to czy to sts czy ktoś inny nie ma większego znaczenia.Bukmacher to nie instytucja państwowa i nie może kraść cudzych pieniędzy
Zgadzam się w 100 % .Bukmacher może kombinować i odmówić wypłaty wygranej ,robić weryfikację itd . Jeśli zakłada ktokolwiek konto i odmawia kolejnej weryfikacji i chce te konto zamknąć na zawsze ,to bukmacher jest zobowiązany do wypłaty depozytu na konto z którego było wpłacane do 7 dni roboczychBukmacher to nie instytucja państwowa i nie może kraść cudzych pieniędzy
Można na czacie zamknąć konto bez względu czy ma się tam hajs. Gość na czacie zamknął mi konto i napisał że środków nie otrzymam dopuki nie zweryfikuje rachunku .Myślę ,że oni to specjalnie tak piszą ,bez żadnej podkładki.Napisalem oficjalną reklamacje o zwrot depozytu.Po zamknięciu konta muszą oddać depozyt .Tylko w tym przypadku to nie kradzież. Takiej weryfikacji czasem wymagają wszyscy bukmacherzy, tutaj akurat to czy to sts czy ktoś inny nie ma większego znaczenia.
Zgodnie z regulaminem musisz korzystać ze swojego konta, a jeśli tak było - to żaden problem to zweryfikować.
Skoro nie chcesz to od razu wiadomo, że korzystałeś z czyjegoś. Nie wiem jak to wygląda w stsie, ale niektórzy bukmacherzy chcą tylko odpowiedniego oświadczenia od właściciela konta i wypłacają kasę normalnie.
Z tego co rozumiem pieniędzy Ci się wypłacić nie udało, więc jakim niby cudem zamknąłeś permanentnie konto mając dodatnie saldo? Kręcisz coś kolego
Nie znam sytuacji. Rozumiem, że buk chce wyciąg z banku cele potwierdzenia że to konto z którego był zrobiony depozyt należy do Ciebie, tak? Nie chodzi tu o rutynowa weryfikację adresu? Nie znam zapisów regulaminu ale i każdego bukmachera jest tak samo. Depozyt zawsze robisz ze swojego konta/ portfela itp. Ty zapewne wpłaciłeś z innego konta i masz problem. W regulaminie napewno jest informacja o weryfikacji więc nie wiem w sumie czy jest szansa wypłacić środki. Musisz poczytać regulamin ale po mojemu jest zapis, że najpierw trzeba konto zweryfikować i czego buk może żądać do weryfki.Zgadzam się w 100 % .Bukmacher może kombinować i odmówić wypłaty wygranej ,robić weryfikację itd . Jeśli zakłada ktokolwiek konto i odmawia kolejnej weryfikacji i chce te konto zamknąć na zawsze ,to bukmacher jest zobowiązany do wypłaty depozytu na konto z którego było wpłacane do 7 dni roboczych
Post automatycznie złączony:
Można na czacie zamknąć konto bez względu czy ma się tam hajs. Gość na czacie zamknął mi konto i napisał że środków nie otrzymam dopuki nie zweryfikuje rachunku .Myślę ,że oni to specjalnie tak piszą ,bez żadnej podkładki.Napisalem oficjalną reklamacje o zwrot depozytu.Po zamknięciu konta muszą oddać depozyt .
Naprawde ....tak czy siak byloby okolo 10tysi do przodu oczywiscie przy wygranej.....nie zamierzam juz otwierac online bo za jakis czas znowu zlimituja....naprawde przy takich stawkach chcesz im placic ten zlodziejski podatek ?
przyjma na miekko
Powiem Ci, że ja coraz częściej gram z podatkiem żeby mieć spokój kosztem podatku właśnie. Stawiam w punkcie i zaraz mam wygrana w kieszeni. To samo online. Stawiam, kupon wchodzi, zlecam wypłatę i kasa zaraz jest na koncie. Bez tygodniowej czy nawet dłuższej walki z bukiem. Zacząłem grać live, omijać to co na grupach grają i nawet idzie trochę pograć bez limitów. Coraz częściej cenię sobie spokój kosztem podatku.naprawde przy takich stawkach chcesz im placic ten zlodziejski podatek ?
przyjma na miekko
Mozna ryzykować grę bez podatku i czekać teraz jak ja 15.dzien na wyplate 22tys które wygrałem w zagranicznym.naprawde przy takich stawkach chcesz im placic ten zlodziejski podatek ?
przyjma na miekko
Zamknij konto w STS. Unikniesz stresu na przyszłość.Panowie czy te zwiechy w godzinach szczytu u nich to serio serwerownia czy to jest celowe? bo już sie gubie, wpada dzień pucharów, końcówki meczy a podgląd kuponów niedostępny.Grać można, przeglądać oferte można ale opcje cashoutu zablokowane bo kupony nie działają.Tak jest zawsze jak grają puchary albo ligi w weekend.Chciałbym mieć racje, że to jest celowe walenie w balona i ich konkretnie uwalić jakimś pozwem zbiorowym ale wiem że nie ma na to szans