Gy_Gy_Craveel
Znawca - US Sports
dzięki ! w sumie pisane pod typ ale mysle podobnie jak autor.
jaroslav_ - ależ ja jestem nieogar dopiero teraz zobaczylem ze mozna bylo nawet typowac bez analiz :/
Wlasnie nie warto czytac irtyko , i lepiej miec wiedze bo potem sa takie kwiatki ktorzy czytaja i mowia tak , zgadzam sie , ja bardziej zgodze sie z grzesio
We wrzesniu rozegral 6 meczy , wiekszosc tych przeciwnikow we wrzesniu byla slaba ofensywnie , jedynie San diego cos gralo
Co ciekawe trzy mecze rozegral na wyjezdzie z ofensywami ponizej TOP 15, ogolnie powiedzial bym slabymi , dwa mecze przegrane na wyjezdzie plus odziwo wygrana z Arizona ale patrz ERA wszedzie kosmiczna... , wszystkie mecze jakie rozegral to nie byly TOP ofensywy, jak patrzymy na wrzesien bo rozumiem ze odwolujemy sie do wrzesnia.
Jak gra na wyjedzie rzuca JAVER 5,42 ERA plus 1,80 HR/9 a autor wspomnial jak Javier rzuca przeciwko leworecznym palkarza ? bo ma .276 plus dzisiaj 6 leworecznych palkarzy wystawia Minnesota na niego czy autor wspomnial o tym?
On we rzesniu z nikim dobrym sie nie spotkal malo tego potrafil przegrac w Kansas czy Seattle, , slabo rzuca na wyjezdzie, Jedynie mozna powiedziec ze jego wysoka ERA jest efektem pechowej gry obrony bo rzeczywiscie jego FIP czy xFIP jest nizej ale bardzo falowal w tych ostatnich 6 meczy.
Oczywiscie pomijam TYP/zaklad , mowimy o samej analizie i pogladach w tej analize zawartej
Ja tego Covers nie czytam , bardziej uzywam dla sprawdzenia jaki jest sentyment