>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja MLB 2023 PLAY-OFF - czat dyskusyjny

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Ten dziad z Atlanty Spencer Strider upodobal sobie ze wyautuje goscia na pierwszej bazie i tak rzucil ze pilka przeleciala, za wysoko i ten z Phili zdobyl druga baze za darmo a konsekwencja tego byla taka ze potem zdobyl punkt dla Phili ktora prowadzi 1-0 po bledzie miotacza , dnnoooo

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Ten dziad z Atlanty Spencer Strider upodobal sobie ze wyautuje goscia na pierwszej bazie i tak rzucil ze pilka przeleciala, za wysoko i ten z Phili zdobyl druga baze za darmo a konsekwencja tego byla taka ze potem zdobyl punkt dla Phili ktora prowadzi 1-0 po bledzie miotacza , dnnoooo
Czy można nie kochać Harpera ?

BTW jak Atlanta nie zdobędzie punktu w czasie kiedy Suarez narzuca to będę w OGROMNYM szoku.

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Suarez zmieniony w 4 inningu a zaraz po tym Atlanta zajela 3 bazy ale miala juz 2 outy i wybili , zamykajac bez straty 4 inning, trwa 5 inning i Spencer Strider powoli sie konczy , czas bedzie zajzedz do zagrody a tam zawiele nie ma , 0-1 Phila prowadzi :) , a Ofensywa Atlanty tak odbija pilki ze wiekszosc idzie w piach , slabo

jaroslav_ 674,1K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Co ten Kershaw narzucał w pierwszym inningu to masakra, fatalny początek spotkania dla LA Dodgers - 5:0 w pierwszym inningu przy tak znakomitej formie jaką ma od wielu lat Kershaw to jakieś nieporozumienie. Rozpocząć Play-offy w takim stylu..

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Jeszcze nie zdazylem wylaczyc kompa 0-6 :)))))) i co zuzyja Bullpen ? ja wiem ze w bejsbolu wszystko mozliwe ale Arizona moze spokojnie oszczedzac Bullpen a to da HC w nastepnych meczach jezeli beda prowadzic :)

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Jestem w kompletnym szoku. Czyli jednak Diamondbacks stają się czarnym koniem. Ciekawe jak dzisiaj wypadnie Bobby Miller. Z całą pewnością mogę stwierdzić że będzie miał lepszy pierwszy inning niż starszy kolega 😁

jaroslav_ 674,1K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Dobrze się zaczęło w Baltimore. 5 uderzeń w pierwszym inningu i 2 runy dla gospodarzy. Będzie mega ciekawe spotkanie :)

jaroslav_ 674,1K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Tak jak przewidywałem, Rodriguez nie wytrzymuje presji i już w drugim inningu oddaje 4 runy dla Rangersów. Jest ciekawie, oby całe spotkanie obfitowało w takie akcje.

Do góry Bottom