W
51,8K
Wieczorek85
Użytkownik
Działa Wam sts bez zarzutu? U mnie apka od kilku dni nie wyswietla historii zakładów a wypłata wczoraj zlecona jeszcze nie przyszła. Dziwne jak na nich
To norma,nie tylko w przypadku Millenium,ale i innych banków również.Przyjmują wpłaty ale wypłaty do banku Millenium są wstrzymane.
Owszem od 18 wisi w powietrzu...Czy Wy też macie wstrzymane wypłaty na konto?
Od 3h godzin już wisi…
Ile dni czekałeś ? od razu dostałeś info kiedy masz przyjść po pieniądze ?Z taką sumą nie miałem okazji ale u mnie do 5 tys wypłacają aczkolwiek nie w tym samym dniu bo to mały punkt był i musieli się dopiero zaopatrzyć w odpowiednią ilość gotówki
i jak rozwiązałeś pozytywnie ta sprawę ?Po kilku latach korzystania i kilkudziesięciu udanych wypłatach, nagle wyskoczyli z prosba o weryfikacje rachunku bankowego przez wysłanie 1 grosza na ich konto.
Pomijając absurdalność tego wymogu w tym momencie, gdy nagle zleciłem wieksza wypłatę, to moje pytanie brzmi, ile czekaliście od posłania tego 1 grosza do ich łaskawej pozytywnej weryfikacji?
Balas na czacie pisze, ze może być to nawet do 7 dni roboczych, co byłoby jakimś skandalem, żeby czekać tyle na siano.