Underu Dominikany nie miałem gdzie grać, musiałem obejść się smakiem, ale kolejny mecz DOM i USA już udało się pograć w unibecie i pinnie. Dobre i to, ale bez szaleństw ze stawkami, bo oferta jak piszesz była słaba.Składy nagle się nie zmienią. Portoryko nadal jest beznadziejne w zestawieniu z samymi młodymi siatkarkami. Kanadyjki, pomimo także słabego składu bez gwiazd typu Mitrovic, Gray, Howe, Van Ryk, potrafiły coś zaproponować w ostatnim meczu z Kubą i z 0-2 wyciągnęły mecz na 3-2. Oczywiście to mało prestiżowy mecz, tylko o nie zakończenie turnieju finałowego na ostatnim miejscu, ale sportowo to tam 3-0 znów powinno się zakończyć.
Mam nadzieję, że nie odpuściłeś tych rozgrywek jednak. Wczoraj Dominikanki wyszły po raz pierwszy na biedne Portoryko z Marte, J. Martinez, Yonkairą, obie Gonzalez, linia meczowa wyszła live 119 (pre była jeszcze większa) a zamknęły mecz w 100 punktach. Oczywiście od drugiego seta już porotowały mocno, więc miały super sytuację pod 3-0 i underka w kolejnym meczu z Kubą (widziałem na Blogabecie, że grałeś to i słusznie). USA z Meksykiem też zbyt duża linijka po pierwszym meczu, bo koło 128 na żywo, tylko mało który bukmacher to miał poza ruskiem.
Nie chce mi się już drugi raz tego oglądać, ale o ile mnie pamięć nie myli to tam Kanada oddała pierwsze 5-6 punktów za darmo w 1 secie. Inaczej by było też do 15" Dwa dni temu grały. Portoryko nagle nie nauczy się grać w siatkówkę. Nie urośnie też o 20 cm. Taki sam wynik "
Właśnie sobie lukałem jak to wyglądało. Niby jakoś tam walczyły w tym I secie, później już standardowo.
Taką argumentację podałem na blogabet znowu myślimy podobnie.
W sensie, że wrócił do składu. Dawno go w kadrze nie było.Conte nie gra . Nie ma to w zasadzie znaczenia dla powodzenia undera . Różnica powinna być zdecydowana .
Witam , witam . Wszystko opisujecie , nie ma czego dodawać aby tylko oferta była i możliwości zagrania .W sensie, że wrócił do składu. Dawno go w kadrze nie było.
PS. witam typera z Pomorza, częstsze uwagi mile widziane
Na takie pytania nie będę odpowiadał - również na PRIV. Możemy pogadać o meczach, kursach, ale niech każdy gra sam co uważa za słuszne i za tyle, ile nie żal mu będzie stracić.korver - dubel Braz+Ita ,grubo, średnio?
A myślisz, zę warto pograć Brazylię 3:0? Wydaje się, że Japonia tutaj jednak odstaje od tych 3 ekip (Brazylia, Włochy, Chiny). Włoszki wczoraj pełna dominacja z Japonią. Brazylia jak to wczoraj oglądałem trochę dała ciała bo końcówkę 1 seta przegrała, potem mam wrażenie, że w nich to siedziało i ta strata na początku drugiego seta, a chyba piąty set to mysłały, żę się sam wygra i też przespały ten początek, a mogły to wyciągnąć, na live fajne kursy były. Brazylijki wydają się dośc pewne, tylko pytanie jak podejdą do tego spotkania. Kurs na 3:0 powyżej @2 więc na fajnego singla, pytanie czy dla Brazylijek 3 miejsce jeszcze jest atrakcyjne?Underu Dominikany nie miałem gdzie grać, musiałem obejść się smakiem, ale kolejny mecz DOM i USA już udało się pograć w unibecie i pinnie. Dobre i to, ale bez szaleństw ze stawkami, bo oferta jak piszesz była słaba.
Ja dzisiaj z U21 napiszę "suche" typy, nie mam czasu pisać dzisiaj dłuższych analiz i sprawdzać, jaka jest aktualnie oferta. Kto czyta temat, ten bez problemu znajdzie argumenty. Grałem wcześniej w Fortunie/STS.
Włoszki win, Brazylia win, Egipt win @2,3. 3-0
Wg mnie BRĄZOWY medal na MŚ jest zawsze atrakcyjny, ale czy to będzie 3-0 czy 3-2 to nie ma znaczenia. Nie wiem, ja mam sam win na BRA. Miałem myśli o hcp, ale z drugiej strony Włoszki rozbiły też wysoko Brazylijki, stąd obraz może być nieco rozmazany po wczorajszym meczu ITA-JPN. Nie mam zdania odnośnie typu na 3-0.A myślisz, zę warto pograć Brazylię 3:0? Wydaje się, że Japonia tutaj jednak odstaje od tych 3 ekip (Brazylia, Włochy, Chiny). Włoszki wczoraj pełna dominacja z Japonią. Brazylia jak to wczoraj oglądałem trochę dała ciała bo końcówkę 1 seta przegrała, potem mam wrażenie, że w nich to siedziało i ta strata na początku drugiego seta, a chyba piąty set to mysłały, żę się sam wygra i też przespały ten początek, a mogły to wyciągnąć, na live fajne kursy były. Brazylijki wydają się dośc pewne, tylko pytanie jak podejdą do tego spotkania. Kurs na 3:0 powyżej @2 więc na fajnego singla, pytanie czy dla Brazylijek 3 miejsce jeszcze jest atrakcyjne?