Pora na czwarte mecze serii. Pod lupę znowu biorę Lakers. Tym razem idę w under LeBrona. Widać po nim, że nie jest zdrowy. Są problemy ze zmianami kierunków. Kiedy biegnie prosto, sam na sam z koszem, wbija na alley-oop to wszystko jest git. Kłopoty pojawiają się kiedy trzeba nagle ominąć zawodnika stojącego na wprost z niego. Stopa ewidentnie dokucza i ewidentnie LBJ nie jest w stanie skutecznie manewrować. Tak jak pisałem wcześniej, obydwie ekipy nie są zdrowe i wiekowe. Problemów będzie tylko więcej, zawodnikom pomagają te blowouty, bo mogą siedzieć grubsze minuty, ale granie co dwa dni i tak da im się we znaki.
Wydaje mi się, że dzisiaj Warriors przyjdą na ten mecz z usprawnieniami i zagrają zupełnie inaczej niż w pierwszym meczu w LA. Przede wszystkim trzeba uciąć minuty Jordanowi Poole'owi, który o ile swoje może nawrzucać, o tyle jest tragicznym obrońcą i Lakers grają przez niego gro swoich akcji, dlatego tutaj też widzę under. Cała oferta z Superbet.
LeBron James under 26,5 @1,9
Jordan Poole under 12,5 @2
Quickley out, według mnie grube minuty dla Josha Harta. Jest to chłop z największymi jajami w tej ekipie. Niesamowicie ważny asset w rotacji Knicks. Podopieczni Thibodeau są zdecydowanie bardziej utalentowani, ale Heat są lepszą drużyną. Randle gra tragiczną serię, Cody Zeller wszedł mu do głowy w ostatnim meczu. Butler zadowolony kręci piłkę na palcu i się cieszy. Problemem Heat jest fakt, że 25-punktowe mecze Brunsona nie daja zwycięstw. Hart na pewno będzie dzisiaj zaangażowany. Idę w dwa overy.
Josh Hart over 10,5 @1,8
Josh Hart over 8,5 zbiórki @1,95
Wydaje mi się, że dzisiaj Warriors przyjdą na ten mecz z usprawnieniami i zagrają zupełnie inaczej niż w pierwszym meczu w LA. Przede wszystkim trzeba uciąć minuty Jordanowi Poole'owi, który o ile swoje może nawrzucać, o tyle jest tragicznym obrońcą i Lakers grają przez niego gro swoich akcji, dlatego tutaj też widzę under. Cała oferta z Superbet.
LeBron James under 26,5 @1,9
Jordan Poole under 12,5 @2
Quickley out, według mnie grube minuty dla Josha Harta. Jest to chłop z największymi jajami w tej ekipie. Niesamowicie ważny asset w rotacji Knicks. Podopieczni Thibodeau są zdecydowanie bardziej utalentowani, ale Heat są lepszą drużyną. Randle gra tragiczną serię, Cody Zeller wszedł mu do głowy w ostatnim meczu. Butler zadowolony kręci piłkę na palcu i się cieszy. Problemem Heat jest fakt, że 25-punktowe mecze Brunsona nie daja zwycięstw. Hart na pewno będzie dzisiaj zaangażowany. Idę w dwa overy.
Josh Hart over 10,5 @1,8
Josh Hart over 8,5 zbiórki @1,95
Ostatnia edycja: