O dziwo nie było to złe. Ba, Bruno strzelił ale obsraniec Turban cofnął. Niby Var mu pomógł. Dla mnie jak był spalony, to na centymetr. Qwa wyjeb... bym te Vary przez okno. Wiecej szkody niż pożytku, mm spalone, albo z dupy decyzje. Kolejny element, który ostatecznie daje przewagę bukowi, a zabija ducha ofensywnej gry i kara overowców ... Przynajmniej ja tak to widzę ...W Melbourne 'znana i lubiana' przez nas taktyka - 'laga na...' w wykonaniu Victory - na Bruno
Składy na mecz w Perth
To musiało być meczycho co ? Niestety nie było mi dane oglądać,myślałem że tak będzie w pierwszym meczu.A w Perth ft 4-4, też czuliście, że obojetnie kto strzeli, to druga strona zaraz wyrówna?
Jaja sobie zrobili...
I masz rację i nie masz racji.. . Czy Bruno był na spalonym?... Przed lagą był, ale w momencie ppdania już chyba nie był - tu masz rację.O dziwo nie było to złe. Ba, Bruno strzelił ale obsraniec Turban cofnął. Niby Var mu pomógł. Dla mnie jak był spalony, to na centymetr. Qwa wyjeb... bym te Vary przez okno. Wiecej szkody niż pożytku, mm spalone, albo z dupy decyzje. Kolejny element, który ostatecznie daje przewagę bukowi, a zabija ducha ofensywnej gry i kara overowców ... Przynajmniej ja tak to widzę ...
Pewnie Brisbane będzie się broniło i szukało szansy w jakiejś kontrze... SFC powinno powalczyć o 3 punkty - wtedy zapewni sobie miejsce w top 6 i już może ostatni mecz z Jets zagrać ze spokojną głową... Ale to takie moje przypuszczenia.To co dzisiaj Panowie łatwo Sydney wygrywa czy może Pan Li trochę dramaturgii da ?
Widzisz, tu już o sport nie chodzi tylko o matematykę. Corica wystawił najlepszy skład i jeśli wygra to mają Play Offy. Ba Remis też im daje awans. Przy porażce trzeba patrzeć na innych lub wygrać ostatni mecz u siebie z Jets. Do tego dochodzi sprawa bilansu bramkowego. Ten jest korzystny dla Sky Blues.To co dzisiaj Panowie łatwo Sydney wygrywa czy może Pan Li trochę dramaturgii da ?