>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Pan Li puścił natychmiastowym albo blikiem w 90 min a już w 92 min zobaczyliśmy efekty

1:1 to maksimum co Melbourne mogło wycisnąć z tego meczu przy tym czerwie
Pan Li to nie frajer - przelewy? Tylko czarna walizka... I to ze skóry jaka :) Nie byle co :)
Edit
O znowu dzwonek... SZP : "no właśnie qowal, a teraz pomysł czemu wszystkie rządy na świecie chcą wyeliminować gotówkę? No teraz lepiej to widać? ".
Na koniec rzucił jeszcze krótkie :"Szczęść Boże" (ładną polszczyzną) i tyle go słyszeli... Jak zawsze ma rację...
Dziękuję za uwagę, sponsorem dobrego humoru był dziś Wujek Jets... Sie ma...

Ostatnia edycja:
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
City - Victory - dokończenie spotkania. Stan 1:0 - 32' - pobieram 1 - HA -1,5 - @2,38 (2:1) - heh.. gol dla V w 90'.. szkoda

City musi to wygrać, a skoro to derby Melbourne, musi wygrać pewnie - czy się uda - nie wiem.. ale ja jestem optymistą. Ostatnie dwa spotkania to potknięcia City, więc kolejny atut,że po wysokiej wygranej z Victory mocno obywatele zaplusują u kibiców.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1449
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Oglądam sobie ten mecz i widzę, że King dzisiaj mocno kartkuje. Pobieram sobie over 5.5 kartoników po @2.95 w ETOTO. Mecz na razie na styku, jakieś niebezpieczne wejście i za chwilę posypią się upomnienia w derbach. Czerwoną też bym pograł, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Taki Nabbout, czy Romero mogą się zagotować.

City vs Victory: powyżej 5.5 kartek (czerwona=2) @2.95 ETOTO

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1130
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Adelaide United vs Sydney FC: BTTS + powyżej 2.5 gola + powyżej 9.5 rzutów rożnych @2.18 ETOTO jeden gol szkoda

The Reds to jedna z niespodzianek tego sezonu A-League. Gospodarze znajdują się na ten moment na 2. pozycji i warto powalczyć o utrzymanie tego miejsca, ponieważ gwarantuje ono bezpośredni udział w półfinale play-off. Naturalnie do tego jeszcze daleka droga, ale United to dobra wizytówka rozgrywek w Australii. Zespół ten stara się grać ofensywnie i w spotkaniach z udziałem tej ekipy pada wiele goli. Ogólnie sporo dzieje się, gdy na boisku występują piłkarze Carla Vearta i warto obserwować poczynania tej drużyny. Prawdziwą rewelacją jest 17-latek Nestory Irankunda, który wchodzi z ławki i bardzo często ustala wynik danego starcia. Jak spiszą się w ten piątek gospodarze?

Sydney FC cały czas nie przekonuje swoją grą. Przypomnijmy, że poprzednia kampania była bardzo nieudana i The Sky Blues nie zakwalifikowali się nawet do play-off. Wydawało się, że po kilku latach swoje stanowisko opuści trener Steve Corica, ale najwidoczniej włodarze przyjezdnych mają słabość do tego szkoleniowca. No nic, szkoda, ponieważ potrzebna jest tutaj świeża krew na ławce, a tak goście ciągle tkwią w swoim marazmie. Oczywiście przewietrzono nieco szatnię przed rozpoczęciem obecnych rozgrywek, ale nie przynosi to do końca oczekiwanych rezultatów. Sydney FC znajduje się na ten moment na 6. pozycji, ale ambicje tego klubu są o wiele większe. Dzisiaj przed The Sky Blues bardzo trudne zadanie, ale udawało się w przeszłości wygrywać w Adelaide, nawet w kryzysowych momentach. Co pokażą nam zawodnicy Steve Coricy?

Tak jak wspomniałem powyżej, jak grają The Reds, to nie możemy się nudzić. Jest to zespół nastawiony na ofensywny futbol i stawiam na gole oraz rzuty rożne. Spodziewam się wyrównanego starcia, które okraszone będzie kornerami i bramkami. Jak wyglądają statystyki obu ekip pod względem stałych fragmentów gry w tym sezonie?
  • Adelaide United u siebie pokrywało linię 9.5 rzutów rożnych w 7/10 przypadkach
  • Sydney FC na wyjazdach pokrywało linię 9.5 rzutów rożnych w 7/11 przypadkach
Drużyny te mierzyły się ze sobą w tym sezonie w październiku poprzedniego roku i tam padło 10 takich stałych fragmentów gry. Powtórka? Oby! Do tego BTTSy i overy w bezpośrednich starciach są na porządku dziennym.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1371
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Na dzisiejszy drugi mecz...

Adelaida - SFC - 1+btts - @3,14 (1:1)

Zakład ryzykowny. Niestety zakład na 1 jakoś mi nie pasuje. Jednak wbrew temu co mi podpowiada przeczucie zagram go. CCM wygrywa swoje spotkanie, to powoduje, że zbliża się punktami co top 2 i Adelaidy - dlatego logiczne jest ,że gospodarze tego meczu muszą zagrać o 3 punkty. SFC jest do ogrania, ale to nie powinien być spacerek - zwłaszcza, że walczą oni o playoffy.
Przed Adelaidą jeszcze mecze z WU - tutaj 3 pkt powinny być, potem wyjazd do Perth - to może być trudno i mecz o 6 pkt z CCM...
SFC ma łatwiejszy terminarz - u siebie z Perth, wyjazd do Brisbane i u siebie z Jets - taki terminarz pozwala mi twierdzić, że 9 pkt są jak najbardziej w zasięgu.... a to oznacza, że ten mecz nie jest dla nich jakimś być albo nie być.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1691
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs CCM
Jest 0-2, grają na zadupiu w Ballard, przy takim wyniku szanse maleją na PO dla WU.
Okazje na bramki są. Biorę w azjanie over 3,0 po @ 2,90 za drobne.
Oj co marnują przed chwilą Marynarze... GL!
Edit
Ft 0-3, czyli zwrot... No WU będzie miało ciężko...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1480
snajp 887K

snajp

Użytkownik
WU strzeli @ 3.00
Anemiczne dzisiaj to WU,mieli zrywy ale ,no właśnie ale.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1911
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podobnie jak dziś w Irlandii, na jutro w Australii wybrałem sobie ambitnie także derby.
Derby Sydney: Macarthur vs Wędrowcy...
To także ciężki do typowania mecz, ma on wiele podtekstów, sytuacja w tabeli kusi aby go sfixowac. Do tego mamy kwestie zwiazane z Panem Li itd...
Zamiast dyskursu i dywagacji na temat tego spotkania z mojej strony jedno zdanie.
Jeśli chodzi o formę i potencjał sportowy moim zdaniem WSW "powinno" odnieść zwycięstwo - oby mecz był czysty. Kierunek trudny więc nie namawiam. Po prostu za drobne spróbuję 2 po @ 2,10...
Ps
Przy okazji, wszystkim kolegom i miłośnikom oraz fascynatom najlepszej ligi swiata już dziś życzę wszystkiego najlepszego z okazji zbliżającego się Święta Wielkiej Nocy!!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3373
snajp 887K

snajp

Użytkownik
ROAR - JETS
Wynik - Newcastle Jets win (90 minut) & Punkty za kartki (suma) - Poniżej 49.5 (90 minut) & Suma goli - Poniżej 2.5 (90 minut) @ 8.98

Z gwizdkiem nowicjusz Pan Shane Skinner.Do tej pory tylko jako czwarty sędzia i nie wiem co się tutaj może wydarzyć.Jets ma okazję się przełamać,w końcu grają z ostatnią drużyną.Roar łapie mało kartek,Jets na wyjazdach mało strzela.

DW 0:1 @ 11.00
DW 0:2 @ 17.00
Niestety gol z d... i po ptokach

MAC - WSW

Obie drużyny strzelą - Nie (90 minut) & Wynik - Wanderers win (90 minut)@ 3.84
JAJA

Bulls wydaje mi się w małym dołku i na dodatek bez Davila i Arzaniego (kontuzje).

"WSW" ➡ WESOŁYCH ŚWIĄT WARIATY :) GL.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1484
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Ja jutro odpuszczam... nie mam pomysłu a dziś Adelaida mnie mocno zawiodła....

Wesołych Świąt

Otrzymane punkty reputacji: +672
snajp 887K

snajp

Użytkownik
@14 na Jets nie mogę nie zaryzykować za drobne.

Fatalnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1132
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Macarthur - WSW - live 67' (1:1) - X - @2,1 (2:2) - powiem, że miałem więcej szczęścia niż rozumu, już myślałem, że znowu gol w 90' i pozamiatane.

Spóźniłem się na btts.... to pobieram X. WSW niestety na wyjazdach to loteria, więc może akurat dziś na X wypadnie. I chyba taki wynik wszystkich będzie satysfakcjonował.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2301
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Alleluja :)
AAMI Park Melbourne...
Szybkie 2 kierunki na mecz City vs Nix...
Jak sie ma spotkać 2 najlepszych strzelców ligi to wypada, że padną bramki. Gdy popatrzy sie na formę i tabelę to wychodzi 1.
Wynik równania to: bts i 1 w meczu po @ 2,70 - rzucam miedziaka.
Do tego kierunki za drobne: daddy Oskar Zawada gol i Jamie Maclaren (choć już z 5 spotkań bez gola) ten sam typ...
Enjoy :)
Edit ft 4-1...
Wesołych Świąt :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3405
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Alleluja :)
AAMI Park Melbourne...
Szybkie 2 kierunki na mecz City vs Nix...
Jak sie ma spotkać 2 najlepszych strzelców ligi to wypada, że padną bramki. Gdy popatrzy sie na formę i tabelę to wychodzi 1.
Wynik równania to: bts i 1 w meczu po @ 2,70 - rzucam miedziaka.
Do tego kierunki za drobne: daddy Oskar Zawada gol i Jamie Maclaren (choć już z 5 spotkań bez gola) ten sam typ...
Enjoy :)
Świetne kierunki. Ja niestety się wachalem , a sam czułem dzisiaj City i tylko skorzystałem z overa 4,5 w 80' ale zawsze coś .

Otrzymane punkty reputacji: +673
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom