Jesli faktycznie taki postawiles , to powinien byc na +. Blad buka albo cos innego postawilesCzy unibet dolicza do wyniku zawodnika punkty bonusowe?
W zakładzie H2H Vaculik - Woźniak postawiłem na Vaculika który zdobył 13pkt, a Woźniak 12 (miał jeszcze 2 bonusy) i zakład jest przegrany.
Czy to błąd w rozstrzygnięciu czy Unibet zalicza bonusy?
Bardzo bym się zdziwił, bo o takich praktykach nie słyszałem
Sts to jest jedno wielkie go.... oni sobie rozliczaja jak im sie podoba nawet jezeli im udowodniszPanowie sts rozliczył mi zakład Kościuch - Tonder (kto lepszy) jak zwrot.
typ na czacie pisze " W przypadku zmiany zawodników w biegu zgodnie z punktem 16.11.3 Regulaminu STS Jeśli zakład jest przyjęty z nieprawidłowym Kursem gdy drużyna lub zawodnicy osiągnęli znaczącą przewagę, to zakład, niezależnie od tego czy jest wygrany czy przegrany, będzie zweryfikowany Kursem 1,00. "
taka interpretacja zapisu, przy każdej rezerwie zwykłej czy taktycznej pozwala im na anulowanie zakładu.
Czy ktoś może miał z nimi podobny problem?
Panowie sts rozliczył mi zakład Kościuch - Tonder (kto lepszy) jak zwrot.
typ na czacie pisze " W przypadku zmiany zawodników w biegu zgodnie z punktem 16.11.3 Regulaminu STS Jeśli zakład jest przyjęty z nieprawidłowym Kursem gdy drużyna lub zawodnicy osiągnęli znaczącą przewagę, to zakład, niezależnie od tego czy jest wygrany czy przegrany, będzie zweryfikowany Kursem 1,00. "
taka interpretacja zapisu, przy każdej rezerwie zwykłej czy taktycznej pozwala im na anulowanie zakładu.
Czy ktoś może miał z nimi podobny problem?
Raczej nic to nie da, każdy bukmacher ma swój wewnętrzny regulamin i może sobie robić co chce z rozliczaniem zakładówCzesc, wczoraj na lvbet chyba był błąd w kursach na mecz Toruń Częstochowa, udało mi się złapać kurs 3.4zl na Apator, kupon za 10zl rozliczyli na zielono, za 100 jednak już zwrot, miał ktoś podobnie? Pisać do nich?
Oj powiem Ci ,że według mnie są na 2-5 miejscu co do ofert ze świata żużla. Największą ofertę ma sts,a później właśnie Forbet,Etoto, Betclic i Fortuna....,dalej to już Betfan,Totalbet i .....Dzięki, ale oferta w forbecie jest śmiechu warta. Sprawdzałem ostatnia kolejkę 1 ligi to mieli 3 zakłady h2h i całe 0 zakładów na punkty zawodników. Do tego 1x2, handicap i to by było na tyle
Nie no, kiedy atakować ofertę to wiem. Jednak dla mnie ewinner to było złoto. Mega fajna oferta, dosyć szybko wrzucana. Po tym co widziałem na forbecie w ostatniej kolejce 1. ligi to lekkie zdziwko, ale cóż. Może następnym razem będzie szersza ofertaOj powiem Ci ,że według mnie są na 2-5 miejscu co do ofert ze świata żużla. Największą ofertę ma sts,a później właśnie Forbet,Etoto, Betclic i Fortuna....,dalej to już Betfan,Totalbet i .....
Co do żużla to warto śledzić wrzucanie ofert z rana,bo nie mija 30 min i już korygują linię....,zresztą pamiętam Twoje trafne typy z żużla i siatkówki i nie mam co Ci tłumaczyć w tej kwestii.