Z
33
Kumplu nie zwija sie już , naprawili na 1xbetjak mi każą czyścić ciasteczka to zawsze mówię, że już to robiłem i zmieniałem nawet urządzenie xd nie musisz tam grać, możesz tam przeglądać ofertę, bo wszystkie buki mają taką samą ;p ja tam przeglądam ofertę jak nie ma jej na betsapi.
A jeton masz zweryfikowany? Ja od jutra na 888starz zaczynam wypłacac kase na jeton. Bedzie to pierwszy raz, takze zobaczymy.To na 1XBET
30.03.2023 22:34
Żądanie №******** podjęcia środków w wysokości 250.00 PLN i do teraz nie ma środków , zlecone na portfel jetton . gram już kupe lat i na jetton czy inne portfele szło mi od 1 minuty do max 18 minut. jest zaakceptowane przez bukmachera ale wisi , nie ma "Pomyślnie wykonano e-przelew w wysokości......"
pisałem in na czacie , mówili że czekać na maila , dostałem maila że do 24h może iść , z tym że mi nigdy tak nie szło , najdłużej jakieś 20 minut .
Mieliście tak kiedyś na jettona ?
jak wpłacisz to musisz obrócić to co wpłacisz zanim wypłacisz. Przykład: wpłacasz 100 musisz postawić zakłady na łączną kwotę 100 po minimalnym kursie 1.1 zanim będziesz mógł wypłacić
624$ to są grosze więc nie chcę mi się wierzyć, że nic nie zrobiłeś i zamknęli Ci konto. Na 1xbit to standard. Robią tak bez powodu ale na 888 nie spotkałem się z tym żeby komuś bez powodu zamknęli konto. Konto jest na Ciebie i nigdy u nich nie miałeś innego? Nie grałeś na kontach znajomych? Nie grales ustawionych spotkań? Nie grales surebetow?Pewnie pytanie retoryczne ale czy ktokolwiek, kiedykolwiek próbował odzyskać hajs po takim mailu od nich? Chodzi mi o pisanie skarg itp.
Zamknęli mi konto i ukradli 624 USDT.
Człowiek już miał nadzieję, że rusek się zrobił bardziej wyrozumiały a tu przykra niespodzianka.
Pokaż załącznik 28789