ja wplacalem tylko jak byly promocje i tez wykluczenieMasowo zrobili wykluczenia, dla osób które zazwyczaj korzystały z ich promocji.
ja wplacalem tylko jak byly promocje i tez wykluczenieMasowo zrobili wykluczenia, dla osób które zazwyczaj korzystały z ich promocji.
Dokladnie. Skoro w regulaminie bonusow jest info że każdy kto spelni warunki promocji otrzyma freebety to ma je dostać. A tu jednemu daja a drugiemu nie. To tak jakby jednemu dać 500+ na dziecko , a drugiemu nie skoro bonusy są dla wyselekcjonowanej grupy osób to warto to ująć w regulaminie.Tu raczej nie chodzi o to że buk przestał dawać bonusy, tylko że niektórym osobom zabrania z nich korzystać bez żadnego powodu. Porównując do biedronki to bardziej tak jakby jednemu i drugiemu jakiś towar sprzedawali na promocji, a trzeciemu (w tym samym czasie) nie bo nie, bez żadnego wyjaśnienia dlaczego.
Ja gram głównie typy statystyczne dlatego buki mnie tak nie lubiaCoś w tym jest, że Ci co są na duzym plusie chowaja sie często z typami. Czyżby masówki nie były przekłamaniem?
Od dziś asy w ebetx możesz pograc tylko na kuponie z 3kombinacjami chodzi Ci o łączenie df , asow i gemow z jednego spotkania?Mnie zlimitowali do 50PLN na dzień, ale gorsze, że usunęli możliwość łączenia w tenisie ilości gemów, dfów i asów. Zna ktoś innego buka, gdzie można takie zakłady łaczyc? W superbet można tylko Asy i dfy.
Mi zablokowali możliwość obstawiania kuponów. Zostawili tylko gry wirtualne. Decyzja działu bukmacherskiego i wedlug nich nie mam na to juz żadnego wplywuDawno nie spotkałem się z takim absurdem u buka. W skrócie. Wpłacam kasę i chcę zagrać sobie live.
Zaskoczenie numer 1. Na live wymagane AKO3. No dobra, wyszukuje sobie jakieś dokładki, próbuję zagrać.
Tutaj zaskoczenie numer 2. Maksymalna stawka zagrania na live to 100 zł.
Zaskoczenie numer 3. Kupon z potencjalną wygraną 190 zł trafia do akceptacji i... zostaje odrzucony
Ktoś mi wytłumaczy jakim prawem takie jeszcze istnieje na rynku?