K
22
kamilp31862
Użytkownik
O dzieki tego nie znalezlem.
To wiesz może jakie opłaty mniej więcej idą na wypłaty z banomatu? Bo czytałem że przy wypłacie 1500 zł to około 300 zł dodatkowo
O dzieki tego nie znalezlem.
Ja karty Skrilla nie posiadam więc jak to wygląda w praktyce nie wiem. Kiedyś nie potrzebowałem a obecnie by się może przydała. Tylko że strony w których mam polską walutę i jest dostępny Skrill policzyłbym na palcach. Na stronie w opłatach piszą o 1,75% prowizji przy wypłacie z bankomatu. I jeśli dobrze pamiętam to wyrobienie nawet najniższego VIPa obniża tą prowizje do 0. Więc albo poczekasz aż tu odpowie ktoś kto ma kartę albo będziesz musiał sam testować.O dzieki tego nie znalezlem.
To wiesz może jakie opłaty mniej więcej idą na wypłaty z banomatu? Bo czytałem że przy wypłacie 1500 zł to około 300 zł dodatkowo
Ja wpłaciłem już sporo ponad 1000 blikiem ale w takich ratach 300 ,500 , było od razu .Wczoraj wpłaciłem 50 pln aby zamówić kartę i dotarło natychmiast, a dziś przelałem 1000PLN przez przelewy24 i transakcja weryfikowana od jakiej kwoty oni to weryfikują ?
ja miałem już z tydzień temu włączonego, ale nie próbowałem tej metody wpłaty póki co.
Kasa dalej nie doszła. Dzisiaj mija dwa miesiące i dalej cisza. Kolejne telefony, meile i gra na zwłokę przez Skrill...Siema Ibis. Specjalnie założyłem konto tutaj żeby Ci odpisać. Ja mam tą samą sytuację dwie wypłaty po 250zl mi nie doszły na konto bankowe i te same tłumaczenia od ponad miesiąca bodajże 14 i 16 styczeń. Jakiś błąd niby im się wkradł. Tylko że już np kilka dni później wypłaty normalnie dochodziły
Post automatycznie złączony:
Ja mam to samo. Post nizej
Po to jest Skrill żeby nie korzystać z kont bankowych. Zamów kartę do Skrill i używaj jak konta bankowego.Tutaj spróbuję zapytać, ktoś gdzieś kiedyś pisał, coś kojarzę, że woli nie ryzykować przelewów i wypłaca bankomacie, ale nie mogę tego znaleźć . Ok można tak robić przy kolejnych wypłatach jak coś ugram więcej niż wpłata.
Moje pytanie:
W końcu jak tą kasę ze skrill wypłacać bezpiecznie ? Skoro wpłaciłem wczoraj 1000 zł do unibet i ugrałem dodatkowo 500zl i dziś wypłacę tyle samo czyli 1000 zł ze skrill na konto bankwoe to przecież nikt się nie dowali. ? Bilans wpłat i wypłat ,że tak powiem się zgadza. Nie wypłacam nie wiadomo ile tysięcy więcej.
Nad tym samym się zastanawiałem. Konto w złotówkach na skrillu i przy płaceniu normalnie w sklepie i wypłatach z bankomatow euronet żadnych opłat dodatkowo nie ma. Także bez problemowo mimo że karta teoretycznie w walucie euro.Mam konto w PLN a chcący zamówić kartę to będzie w Euro. Czy przy wypłacie w bankomacie albo płaceniu kartą jest dodatkowa prowizja i jakieś dodatkowe przewalutowanie? Jak obecnie najlepiej i z najmniejszą prowizją wypłacić kasę ze skrill? Czy jest możliwość przelania do revoult?