U
0
Usunięty użytkownik 173737
Gość
Jednak już się nie da.
Nie da się (nie ma tam już opcji muchbetter, tylko astropay z tego typu płatności, nie miałem nigdy do czynienia z nimi), tylko wewnętrze transakcje (z użytkownika do użytkownika), lub wypłata środków są aktywne w muchbetter. Na Zulabet, które ma aktywną opcje wpłat muchbetter próbowałem wpłacić i błąd wyskakiwał. Nie było nawet żądania w aplikacji o przelew w aplikacji muchbetter.Da się wplacic na unibet?
Ewentuanie zrobić konterkę u innego bukmachera tylko zeby underdog nie zaskoczył ^^. Czyli Revolut ? Jak wypłacić na Revolut żeby nie stracić na przewalutowaniu ? Ustawić tam konto w Euro ale przelać na IBAN PL ? Kurde ani razu nie wypłacałem tak z buka, więc nie wiem.Zostaje ci tylko przelew bankowy (wypłacają w euro). To co, to już definitywny koniec grania na unibet? A kartą visa lub mastercard da się jeszcze wpłacić? Próbował ktoś?
Niestety nic nie dało, są jakieś dwa litewskie.Pobierz wyciąg revoluta z apki, tam znajdziesz polski iban.
Kto Ci ma odpowiedz jak nikt jeszcze nie dostal, wlacznie ze mna. Jak sie cos ruszy to sie dowiesz pierwszy ode mnie.Siemka. Jak teraz wypłacacie hajs i wpłacacie? Robiłem to na mutchbetter, i teraz nw jak to robić najmniejszym kosztem i blokad. Revoluta nie mam , i zostaje karta wpłata, czy ktoś z was płacił kartą bankową?jakie oprocentowanie i czy są jakieś problemy? . A co do wypłat przelew z tego co czytam jest w euro , czyli konto muszę mieć walutowe czy pl wystarczy? I jak wypłata kartą tez w euro ? I który sposób lepszy kartą czy przelewem. Straszna lipa beż mb
Sam knuje nad tym uni, poczytaj w temacie revoluta szybka tylko musisz ogarnac konto z PLKto Ci ma odpowiedz jak nikt jeszcze nie dostal, wlacznie ze mna. Jak sie cos ruszy to sie dowiesz pierwszy ode mnie.
Co do mb jest dla mnie spalony a reszta? Masz leb to glowkoj.
Post automatycznie złączony:
Co do wyplat niech zabiora glos osoby ktore wyplacaly na polskie konto, nie wydaje mi sie, zeby tam bylo jakiekolwiek przewalutowanie...
Ale jakie widzicie problemy wpłat na unibet przez kartę bankową? Z tego co widzę jest to dosyć proste, ale nie rozumiem was że bez revo nie ma gryKto Ci ma odpowiedz jak nikt jeszcze nie dostal, wlacznie ze mna. Jak sie cos ruszy to sie dowiesz pierwszy ode mnie.
Co do mb jest dla mnie spalony a reszta? Masz leb to glowkoj.
Co do wyplat niech zabiora glos osoby ktore wyplacaly na polskie konto, nie wydaje mi sie, zeby tam bylo jakiekolwiek przewalutowanie...
Sam knuje nad tym uni, poczytaj w temacie revoluta szybka tylko musisz ogarnac konto z PL
Z wpłatami ja również nie widzę żadnego problemu, wszystko idzie bezproblemowo. Gorzej niestety z wypłatami. Zgłosiłem sprawę do Revoluta. W ciągu 24 godzin mają przekształcić mój IBAN na polski. Zobaczymy jak będzie.Ale jakie widzicie problemy wpłat na unibet przez kartę bankową? Z tego co widzę jest to dosyć proste, ale nie rozumiem was że bez revo nie ma gry