Tenis by Dawid
Znawca - Tenis
Pozostaje przeprosić i usuwam się w cień. Myślałem, że dodałem trochę świeżości temu forum.Co ma na celu cytowanie swoich trafionych typów skoro mamy opcje edycji posta i tam rozliczamy swoje typy. To dział tematyczny, a nie czat poświęcony niewartościowanym nastolatkom szukającym atencji, poklasku i uznania. Nabijanie sztucznie postów i zaśmiecanie tematu niczemu nie służy.
22/01/2022 01:00
Hurkacz vs. Korda
Korda
1.70
STS
Nie mogę zgodzić się z przedmówcą. Na ten moment nic nie przemawia za Hubertem. Każdy kto oglądał dwa dzisiejsze mecze obu zainteresowanych wie, że spotkanie Rosjanina z Amerykaninem stało na wyższym poziomie. To samo tyczy sie poprzedniej rundy. Gdyby Hurkacza nie było już w turnieju patrząc na to co prezentuje nikt nie mógłby być zdziwimy. Chcą zachować powagę nie możemy porównywać formy obu zawodników bo byłoby to po prostu nie smaczne. Korda aktualnie gra swój najlepszy tenis w życiu i pisanie, że Danił zagrał dziś słabo nie przemawia do mnie. Dlaczego? Dlatego, że najzwyczajniej w świecie Korda na więcej nie pozwolił.
Amerykanin w tym roku rozegrał dziewięć meczów z których wygrał… osiem tracąc przy tym jednego seta, a wygrywając… szesnaście! Jedyna porażka nastąpiła w finale Adelajdy z Novakiem Djokoviciem. Porażka po bardzo, ale to bardzo wyrównanym meczu. Dwóch godnych siebie rywali i ten właśnie mecz był odzwierciedleniem aktualnej dyspozycji Kordy.
STS dodał mecz w ofercie KURS DNIA wiec warto skorzystać. Wszędzie indziej poszły już wyraźne spadki.
Ostatnia edycja: