Wyjąłem im wszelkie możliwe bonusy i kończę z nimi od razu. Dlaczego? A no dlatego, że jest to nierzetelna firma z którą kontakt jest utrudniony. Po pierwsze od założenia mojego konta upłynął dopiero z tydzień, a już dwa razy musiałem upominać się o należny bonus, bo nie przestrzegają własnego regulaminu i chyba liczą na to, że ktoś przegapi. Na jeden wciąż czekam (za aplikację). Obsługa klienta to porażka. Piszą, że jest czat na Whatsappie. Owszem jest numer i możesz sobie popisać sam ze sobą hahaha. Livechat to bot. Na e-maile odpowiadają czasem w tempie jak na listy tradycyjne. I wisienka na torcie, czyli szybkie wypłaty hahahahaha. Napisali, że nawet w 15 min realizują. Oczywiście kłamią. Jak zleciłem jednego dnia o 17 małą kwotę to miałem dopiero rano następnego dnia. U innych jest to prawie natychmiast. Kibel nie bukmacher. Kolejni naciągacze, a ministerstwo finansów pewnie bierze łapówki aby nie było kontroli. I tak dzięki PiSowskiej ustawie hazardowej zafundowaliśmy sobie piekło polaczków przeciwko Polakom. Durny naród. A takie były piękne czasy z bet365 ehhhh. Nikomu to nie przeszkadzało poza oszustami, którzy teraz prowadzą te polskie firmy
bukmacherskie.