MuchBetteremjak aktualnie wpłacacie na Unibet ? wpłata przez astropay jak nie maja blika to jakis dramat, chcialem w tle w pokera pograć z godzinke ale widze ze utrudniaja jak tlko mozna...
MuchBetteremjak aktualnie wpłacacie na Unibet ? wpłata przez astropay jak nie maja blika to jakis dramat, chcialem w tle w pokera pograć z godzinke ale widze ze utrudniaja jak tlko mozna...
Tez tak już zrobiłem ale pokazuje mi potem za długi nr konta… dawać z tym PL przed numerem czy nie ?Pobierz sobie wyciąg z apki revoluta, tam są wszystkie numery IBAN i Swift im odpowiadający
Co wpisałeś w pole Iban? I czy przelew doszedł?Ok udało się.. nie wpisałem PL przed nr kontem gdzie jak wypłacałem z miesiąc temu to wpisywałem go.
Da się wplacic na unibet?Tutaj masz dyskusję na ten temat: https://forum.bukmacherskie.com/threads/muchbetter-opinie.159140/page-12#post-7168843
Ogólnie rzecz ujmując wygląda na to, że na ten moment zawiesili wpłaty, zakładanie kont i używanie kart. Użytkownicy, którzy posiadają środki na koncie MuchBetter mogą nadal ich używać, tzn. robić wypłaty lub przelewać (czyli doładowywać unibet). Wypłaty z MuchBetter tylko przelewem na IBAN lub do krypto.