"Dawna" Australia umarła jakieś 3-4 lata temu. Niestety coraz wiecej nudnych gniotów, grania na czas, podawania do tyłu. "Europejskie" granie, które zabija soccera. Trudno, elaboraty już pisalismy o tym w dziale. Lepiej nie będzie raczej... Powodów tego stanu jest sporo. Jak kogoś to interesuje to odsyłam do "przekopania" tematu. Mi się już nie chce kolejny raz o tym pisać...Znowu wtopa na kangurach...
Nieporadność i brak zaangażowania Brisbane mnie powala. Oglądałem ostatnie 20 min. WSW w sumie też nie lepsi.
Liga się zmieniła to wiem ale zadziwia mnie ta pasywność i ciągle wycofywanie do obrońców...
powodzenia, jak coś to zarówno City jak i Victory grają od jakiegoś czasu na tym samym stadionie, więc nie ma mowy o wyjazdachCity prowadzą 2:0, gospodarze w 10-tkę. Próbuję over 3,5 City po kursie 2,59 w 888starz. Rok temu w derbach też Victory dostali czerwoną przy stanie 0:2 w 30' i skończyło się 0:7, tyle, że wtedy grali na wyjeździe. Próbuję iść w podobny scenariusz, aczkolwiek nie aż tak obfity
A propos tego co powyżej pisałem, Victory dostaje 0-2, gra w 10 (Brilante jak frajer załapał czerwo) a co robi City? Do tylu, na boki, do tylu i wszerz. Masakra. piotrex007 na 7-0 nie patrz, wtedy Victory było wrakiem drużyny, zagrali najgorszy sezon w historii, ba wooden spoon dostali. To były ich mroczne czasy. Na ich szczęście to tylkp jeden sezon taki mieli...City prowadzą 2:0, gospodarze w 10-tkę. Próbuję over 3,5 City po kursie 2,59 w 888starz. Rok temu w derbach też Victory dostali czerwoną przy stanie 0:2 w 30' i skończyło się 0:7, tyle, że wtedy grali na wyjeździe. Próbuję iść w podobny scenariusz, aczkolwiek nie aż tak obfity
Ja dodam, że ostatnie mecze WU też były na AAMI Park Nie wiem jak murawa to wytrzyma...powodzenia, jak coś to zarówno City jak i Victory grają od jakiegoś czasu na tym samym stadionie, więc nie ma mowy o wyjazdach
Jakbym zamienił gospodarzy w tych meczach to by mi nawet pasowałoNa jutro
SFC - Adelaide - X2 - @1,83 - typ trochę wbrew logice, i dlatego stawka minimalna. Mam nadzieję, że ten mecz mi pokaże na jakim poziomie są obie ekipy. Czy SFC na prawdę stać na 2 miejsce (umówmy się, aktualnie City jest po za zasięgiem innych ligowców)? A może to trochę kolos na glinianych nogach?... z drugiej strony Adelaide - zespół który zawsze na początku sezonu grał na wysokim poziomie. Pytanie czy i ten sezon zaczną mocno... czy może jako ligowy średniak.
CCM - Perth - 1 - @1,93 - Marynarze po wyjeździe do Nowej Zelandii zaczynają zmagania ligowe na własnym poziomie. To dobra okazja do zdobycia kompletu punktów, zwłaszcza, że przeciwnik nie jest zbyt wymagający. Dodatkowo za drobniej pobieram też typ na bardziej zdecydowaną wygraną CCM - 1 HA -1,5 - @3,2
Nudno... ale Silvera huknął i mamy 1:0 / Cummings strzeli @ 3.25 Było blisko w 93' .Live Gosford,
Ale nudny poczatek, x ht po @ 2,0 za drobne biorę... GL!
U gości nie ma Bruno, to ciekawe jak im pójdzie? Gospodarze też bez przekonania. Zobaczymy...
Kto zna, ten wie Bardzo lubiłem Bruno, jego południowy styl i technika na tle drewniaków z Antypodów to było coś. Fakt, że od czasu do czasu na niego wyklinałem, szczególnie przy karnych No cóż odchodzi stare pokolenie, na dodatek ostatnie miesiące w Glory to była dla niego udręka przy ich "stylu", że pożal się Panie Boże... Patrz swego czasu 9 obrońców i kopanina. GL Bruno !!!Tak z innej beczki.. z Perth kontrakt rozwiązał Fornarloi:
Fornaroli contract terminated by mutual consent
Perth Glory can confirm that a mutual contract termination has been agreed with Bruno Fornaroli, effectively immediately. The 35-year-old departs having made 72 ISUZU UTE A-League appearances in purple since arriving in 2019 and he was quick to acknowledge the...perthglory.com.au