spojrzałem na bonusy i nie jest to samo. Nawet bonus powitalny wymaga 5-krotnego obrotu, więc żadna rewelacja. co nie znaczy, że nie warto tam pograćIvibet.io - identyczna kopia 20bet, taka sama oferta, bonusy itd. Nie wiem czy są wypłacalni, nie przeglądałem również regulaminu, ale chyba warto sprawdzić.
ja sprawdzałem, ale nie namacalnie już na początku roku na scamadviser trustscore 1/100 ma strona powiązana z ivibet i przekierowująca na nią a firmy należące do spółki TechOptions Group B.V. konfiskują środki użytkownikom.Ivibet.io - identyczna kopia 20bet, taka sama oferta, bonusy itd. Nie wiem czy są wypłacalni, nie przeglądałem również regulaminu, ale chyba warto sprawdzić.
Spokojnie możesz odzyskać, to nie jest typowy scam bez licencji. Nawet licencja curacao daje nadzieję po prostu mają wątpliwą reputację i zachowują się jak rusek na początku swojej kariery... no i znajdziesz ich tylko na stronach afiliacyjnych gdzie skarg nie złożysz (chyba, bo tak szczerze to wszystkich nie przeglądałem).Ajj szkoda, dzięki za info. Już wrzuciłem tam 200eur, zobaczymy czy odzyskam
Skąd wiesz, że nie ma? Szukałeś albo próbowałeś dać się znaleźć? Są firmy pomagające uzyskać licencje w Curacao, na Malcie, Gibraltarze, Rumunii, Białorusi...(takie reklamy mi aktualnie wyskakują, lubię wykorzystywać personalizację i jej możliwości xD) to pewnie są adwokaci zajmujący się takimi sprawami, każdy rynek działa podobnie i reaguje na potrzeby Jeden użytkownik pisał kiedyś o kosztach takich spraw itd. jego nie ma już na forum... kontaktu z nim nie mam, bo ja nie kontaktuję się z ludźmi xDŻe też nie ma bata na takich pseudobukmacherów. Mi też jeden rusek nadal trzyma kasę na koncie i nie chce wypłacić
Ivibet.io - identyczna kopia 20bet, taka sama oferta, bonusy itd. Nie wiem czy są wypłacalni, nie przeglądałem również regulaminu, ale chyba warto sprawdzić.
Nawet jeśli odbiorą któremuś licencję (co jest bardzo wątpliwe, bo pewnie tam wchodzą pieniądze dla licencjodawcy od licencjobiorcy) to może wtedy opinować o licencję od kogoś innego. I tym samym pozostają bezkarni. Jedyne wyjście to omijać buki z Curacao szerokim łukiem. Oczywiście mówię o graczach, którzy wiedzą jak zarobić na buku. Pozostaje w takim razie pytanie, którzy z bukmacherów są na tyle wiarygodni, żeby u nich grać i bez kłopotu wypłacać wygrane? Oczywiście chodzi o buki bez podatku. zna ktoś takie?Skąd wiesz, że nie ma? Szukałeś albo próbowałeś dać się znaleźć? Są firmy pomagające uzyskać licencje w Curacao, na Malcie, Gibraltarze, Rumunii, Białorusi...(takie reklamy mi aktualnie wyskakują, lubię wykorzystywać personalizację i jej możliwości xD) to pewnie są adwokaci zajmujący się takimi sprawami, każdy rynek działa podobnie i reaguje na potrzeby Jeden użytkownik pisał kiedyś o kosztach takich spraw itd. jego nie ma już na forum... kontaktu z nim nie mam, bo ja nie kontaktuję się z ludźmi xD
Generalnie to w Curacao jest 4 właścicieli licencji Master i oni wydają licencje innym krzakom stąd ten syf... no i każdy może uzyskać licencje, nawet ja
Prawie wszyscy. Tylko nieliczne firmy są niewypłacalne.Pozostaje w takim razie pytanie, którzy z bukmacherów są na tyle wiarygodni, żeby u nich grać i bez kłopotu wypłacać wygrane? Oczywiście chodzi o buki bez podatku. zna ktoś takie?
Tu nie chodzi o to, że są niewypłacalni, lecz o bezproblemowe wypłacanie pieniędzy dla graczy. Bo zarówno w 20Bet, jak i w 22bet teraz miałem i mam problem żeby odzyskać wygrane pieniądze. Rozumeim, gdybym w jakiś sposób oszukiwał, korzystał z luk w kursach, ale gram normalnie korzystamz kursów, które nie są błędne a i tak jest kłopot w wypłaceniem pieniędzy z konta gracza.Prawie wszyscy. Tylko nieliczne firmy są niewypłacalne.
Trzeba odświeżać kursy na bieżąco. 2.55 może wisialo ale zapewne juz bylo ok 2.00 jak w innych. Także w historii juz na pewno miales kurs jaki był aktualny w momencie zagrania, wiem to z doświadczenia. Nikt Ci nic w historii nie zmienił.Dzisiaj mailing z okazji walentynek od ich VIP managera Colina i w treści zapis żeby dać mu znać jeśli się jest gotowym na bonus. Napisałem i po kilkunastu minutach freebet 700 zł, gram tam sporo naprzemiennie z 1xbetem
Co jakiś czas wysyła maile okazjonalnie ale zawsze olewałem a tu miłe zaskoczenie.
Post automatycznie złączony:
Pochwaliłem a teraz wytknę błąd.
Postawiłem sporą kwotę na Sakkari ze Zheng bo gdy mecz pojawił się w ofercie live to kurs wynosił aż 2.55 w porównaniu do 2.00-2.10 przedmeczowo w innych bukach. Zakład zaakceptowany, w historii widziałem potwierdzenie, wszystko się zgadzało i odbyło przed pierwszą piłką po czym wchodzę teraz pod koniec pierwszego seta, a tam zmiana kursy na 1.85, brak informacji i zaraz będę wyjaśniał, tym bardziej, że kurs zbili do 1.85 to już nawet przedmeczowo mam zagrane u nich wcześniej po lepszym kursie.
Gdy tylko masz od VIP managera wiadomość, męcz go o bonus. Zawsze przyznają po chwili w fajnej kwocie. A masz zawsze każdego miesiąca pod koniec darmowy zakład ? U mnie co miesiac 250 zł. Co ciekawe manager twierdzi że to automatycznie system przyznaje. Ale mam to od maja każdego miesiąca.Dzisiaj mailing z okazji walentynek od ich VIP managera Colina i w treści zapis żeby dać mu znać jeśli się jest gotowym na bonus. Napisałem i po kilkunastu minutach freebet 700 zł, gram tam sporo naprzemiennie z 1xbetem
Co jakiś czas wysyła maile okazjonalnie ale zawsze olewałem a tu miłe zaskoczenie.
Post automatycznie złączony:
Pochwaliłem a teraz wytknę błąd.
Postawiłem sporą kwotę na Sakkari ze Zheng bo gdy mecz pojawił się w ofercie live to kurs wynosił aż 2.55 w porównaniu do 2.00-2.10 przedmeczowo w innych bukach. Zakład zaakceptowany, w historii widziałem potwierdzenie, wszystko się zgadzało i odbyło przed pierwszą piłką po czym wchodzę teraz pod koniec pierwszego seta, a tam zmiana kursy na 1.85, brak informacji i zaraz będę wyjaśniał, tym bardziej, że kurs zbili do 1.85 to już nawet przedmeczowo mam zagrane u nich wcześniej po lepszym kursie.