mogę wyłączyć czat na życzenie użytkownika, sam tego nie możesz zrobić, więc jeżeli jesteś zainteresowany taką opcją to najlepiej napisać pw do mnie.Czy jest mozliwosc wylaczenia czata? Jego minimalizacji lub opcja aby po otwarciu w nowym oknie czat znikal ze strony glownej forum? Tego newsa to chyba nikt nie czytal (przyznam szczerze, ze sam przeczytalem dopiero po miesiacu) o tym, ze obowiazuje regulamin na czacie taki jak na calym forum i ludzie traktuja go jako "quasi czat" piszac co popadnie albo czyniac sobie osobiste wycieczki. Czy jedynym sposobem na to aby nie widziec niepożądanych tresci jest dawanie uzytkownikom ignora?
Nie ma takiej możliwości, uważam, ze nie jest tego aż tak wiele (w sensie w działach tematycznych), pomijam oczywiście pojedyncze dni czy wydarzenia, gdzie praktycznie każdy buk daje promocje jak El Clasico itp.Takie pytanie które nurtuje mnie od dawna.
Z tego co widze to na forum jest dział promocje u bukmacherów
Czy nie dało by się TYLKO tam umieszczać tych wszystkich promocji i bonusów?!
Myśle,że zainteresowani tematem bez problemu trafią do odpowiedniego działu a miejsce na typy i przemyślenia o meczach zostawmy czyste od tego typu reklam