Dzięki za zgłoszenie, już badamy temat w czym może być problem.cytat z dnia 31 sierpnia 2019 09:52 przez sawyer000Macie problem z aktywacją nowych kont nie dochodzą emaile aktywacyjne. Próbowałem na o2 i gmailu (sprawdzałem spam). Dodatkowo na konto które zakładałem z 10 lat temu nie da się zalogować brałem przypomnienie hasło i jest ta sama sytuacja email nie dochodzi.
cytat z dnia 3 listopada 2019 13:35 przez gram_dla_bekiCos ciekawego jest robione na forum, ze od 2 dni praktycznie nie działa?
Ja w Irlandii jestem gościem, od lat gospodarzem jest kolega Psychosocial, którego wspiera też Zeus więc... tego ...cytat z dnia 25 lutego 2020 16:40 przez waldi1979
Ze względu na coraz większe zainteresowanie rozgrywkami w Irlandii został utworzony nowy dział Irlandia,
są na forum osoby, które mocno interesują się tamtejszymi rozgrywkami, a prym wśród nich wiodą dwaj nasi znawcy @psychosocial oraz @qowalsky6 , którzy od wielu lat podają tam swoje przemyślenia oraz typy, teraz mamy nadzieję, że dział będzie jeszcze bardziej widoczny i trafi do jeszcze większej liczby odbiorców.
zobaczymy co da się zrobićJest możliwość jak było na starym że widać ile w danej chwili jest osób w temacie i go przegląda.
zrobioneI też poproszę o zmianę nicku z dużej litery.