Poczekaj spokojnie na odpowiedź mailowa. Zapewne z 7dni minie zanim odpisza. Tyle co oni maja do przeczytania wiadomości to glowa mała, ze względu na opóźnienia w wypłatach. Dla mnie już są skończeniwszytsko ok ale dlaczego nie moge wplacic srodkow!!!dlaczego nie moeg zagrac kuponu nawet 2zł stawka?
Jak nie, sypiesz postami na prawo i lewo, jakbyśmy mieli jakiś wpływ na to że buk leci w uja. Swoją drogą to jednym z warunków otrzymania ew. bonusu jest przystąpienie do promocji "graj bez podatku". Czyli w przypadku, gdy kupon będzie wygrany to będzie jeszcze 2x obrócić depozyt (w promocji "graj bez podatku" trzeba 3x obrócić depozytem by móc "spróbować" dokonać wypłaty). Ogólnie zaprawia to o kpinę. Swoją drogą nadal nie jest dostępny czat na żywo. W sumie to ewenement na skalę wszystkich buków działających legalnie. Ogólnie nasuwa mi się myśl jeden wers do wszystkich userów, którzy pomimo kłopotów z wypłacalnością tam grają: "Lecą jak ćma do ognia nie wiadomo po co"nie sieje zamieszania poprostu sie zaczynam obiwac i chce wiedziec czy z was ktos tez tak miał! jak jestes taki cwany powiedz mi czemu nie moge dokonac depozytu oraz nie moge postawic kuponu nawet za 2zl!!!no slucham
Istnieją jeszcze bo to całkiem nowa firma. Czasu trzeba i ogłoszą upadłośćOgólnie kiepski buk. Wpłaciłem bo niby miało być bez podatku za członkostwo w ich klubie, oczywiście czekam 3-ci dzień zeby niby mnie zakwalifikowali, a gry bez podatku którą obiecywali BRAK. Wypłaty po 2 tygodnie czekania, że takie krzaki jeszcze istnieją dzisiaj...
Też chciałem zamknąć to robią pod górkę. Trzeba listownie wysłaćNie ma z nimi kontaktu i nie można obstawiać 3 dzień. Wypłacam ostatnie pieniądze i zamykam konto. Szkoda na nich czasu.
Witam od tygodnia nie odpisujecie mi na żadnego maila od 17.09.22 r. wiszą moje wypłaty!!!
Nie mogę dokonać wpłaty ponieważ pokazuje się błąd ze konto nie jest zweryfikowane jak jest w pełni zweryfikowane ponieważ w styczniu 2022r. dokonywałem wypłat
Posiadam obecnie środki na koncie system odrzuca mi jakikolwiek kupon ponieważ jest info ze przekroczyłem limity kolejna bzdura ponieważ nie przekroczyłem limitu 1 000 000!!!! Nie mogę zagrac kuponu nawet za 2zł!!!!! To jest jakaś kpina
Przetrzymujecie moje wypłaty tym samym łamiąc regulamin
W przypadku nieuzasadnionego wstrzymania wypłaty wygranej podmiot urządzający taką grę
jest obowiązany zapłacić odsetki ustawowe za opóźnienie za okres wstrzymania wypłaty.
w dupie maja moje maile!!!jak to załatwić prosze pomocy!!!